.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 149 от общо 149
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Как ти въздейства детския смях в края на това парче?
    http://www.youtube.com/watch?v=jkvI8PQSQvQ
    Тъжно е...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Мислиш ли, че света има нужда да се прочисти от всичкото това население и да се прероди наново като нещо по-добро, но с цената на живота на всички нас?

Вярваш ли на пророчества? (не помня беше лизадаван...)

А за това, че 2012 света ще свърши?

Подреден човек ли си или около теб цари хаос, който само ти разбираш?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Мислиш ли, че света има нужда да се прочисти от всичкото това население и да се прероди наново като нещо по-добро, но с цената на живота на всички нас? Не...Тва е жестоко...Мисля,че трябва да се промени,но не с цената на всички.

Вярваш ли на пророчества? (не помня беше лизадаван...) Мисля,че не. Или малко..
    А за това, че 2012 света ще свърши? Тва са глупости. Ако ще свършва мисля,че ще започне да се руши бавно и постепенно с години наред..

Подреден човек ли си или около теб цари хаос, който само ти разбираш? Абе все се старая да ми е подредено,,но никога не е така...Рафтчетата от гардероба ми са препълнени с какви ли не боклуци,но знам кое къде се намира. И много се дразня майка ми като почне да ми подрежда и да ми мести нещата.
    4XCOKИ

интересуваш се от окултното, а от религии?
    религиозна ли си?
    а вярваща ли си? (мисля, че прочетох категоричен отрицателен отговор на въпрос относно съществуването на Бог...)
    какво е Бог?
    в какво вярваш?
    мислиш ли, че има по-висши същества от нас?
    а хората, изобшо, висши ли са?
    склонна ли си да се причислиш към религия без Бог/божество?
    кои смяташ, че са ценностите, към които човек трябва да се стреми?(както в религиите, всички заповеди/стъпки/пътеки/истини, които Бог изисква от праведните да следват, за да достигнат съвършенството (му))
    Въобще, гледаш ли на живота, като на пътешествие с изпитания и цел, или по-скоро на преживяване и хубаво прекарване?
    Ще ти се да вярваш в прераждането? А в кармата? Стремиш ли се да бъдеш добър(праведен по твои разбирания) и ако да - то за да запазиш съвестта си чиста ли или защото се страхуваш(или друг нюанс на чувството), че всичко се натрупва и рано или късно ще те застигне?

//само на мен ли скролът за мненията се ебава всеки път?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sham
    Тц. Странното е, че на мен ми се случва само като съм на работа. У дома нямам такива проблеми.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    <3
    интересуваш се от окултното, а от религии?
    религиозна ли си? Интересно ми е. Не съм религиозна.
    а вярваща ли си? (мисля, че прочетох категоричен отрицателен отговор на въпрос относно съществуването на Бог...) Не...вярвам на себе си и инстинктите си...но не винаги..
    какво е Бог? Нищо. Измислен образ от хората.
    в какво вярваш? казах вече
    мислиш ли, че има по-висши същества от нас? Да...дано има
    а хората, изобшо, висши ли са? Разбира се. Те са толкова интересни и сложни. Не случайно ми харесва биологията и психологията
    склонна ли си да се причислиш към религия без Бог/божество? Не съм склонна да се причислявам към никоя религия. Не го смятам за нужно/необходимо.
    кои смяташ, че са ценностите, към които човек трябва да се стреми?(както в религиите, всички заповеди/стъпки/пътеки/истини, които Бог изисква от праведните да следват, за да достигнат съвършенството (му)) Ама защо трябва да достигнат съвършенството? Оо И защо изобщо трябва да намесваме бог тук? Не съм съгласна
    Въобще, гледаш ли на живота, като на пътешествие с изпитания и цел, или по-скоро на преживяване и хубаво прекарване? По-скоро на първото...
    Ще ти се да вярваш в прераждането? А в кармата? Стремиш ли се да бъдеш добър(праведен по твои разбирания) и ако да - то за да запазиш съвестта си чиста ли или защото се страхуваш(или друг нюанс на чувството), че всичко се натрупва и рано или късно ще те застигне? Честно казано вярвам в такива неща,но не напълно...леко,ама лееко съм суеверна и плашлива. А това за кармата мисля,че не е вярно...
    Хах..имахме да пишем есе по философия на тема "Най-добрият човек,когото познавам" Не съм мислила кой знае колко и писах,че не познавам такъв човек и че не искам да познавам. Дори е плашещо да си ужасно добър и наивен.

4XCOKИ

Как мислиш, че е създаден светът ?
    Вярваш ли, че хората са произлезли от маймуните ?
    Вярваш ли в телекинезата и изобщо в съществуването на различните видове кинези ?
    Имала ли си някакви паранормални случки ?
    Какви ?
    Расистка ли си ?
    "Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от tainaTaa
    Как мислиш, че е създаден светът ? Мисля,че първо са се зародили съвсем малки живи същества/материи и от там са се доразвили в по-сложни и така до наше време. Мога само да предполагам. Оо
    Вярваш ли, че хората са произлезли от маймуните ? Не
    Вярваш ли в телекинезата и изобщо в съществуването на различните видове кинези ? Това вече не го вярвам. Трябва да го видя. xD Кери на Стивън Кинг помня,че го можеше това. xD
    Имала ли си някакви паранормални случки ? Не,но би било готино ^
    Какви ?
    Расистка ли си ? Май не..Но ако ме питаш дали бих се омъжила за негър - не бих. хх
    И относно първите два въпроса се сетих за една песен,която обичам и в която се пееше:

"И макар,че ОТ КАЛ сме създадени Господи,аз не искам в кал да прекарам живота си.."

/Кирил Маричков/
    4XCOKИ

Град
    В.Търново
    Първо... адмирирам те заради планетите под които си родена...риби и скорпион+ жена= ....нещо страшно красиво, интелигентно и уникално..
    А въпрос:
    Как се справяш с негативите на зодията си?
    (тъкмо ще помогнеш и на мен )

Град
    a melancholy town where we never smile
    аз пък искам да се оплача, че щрудела не ми отговори за пудрата захар. /Ако не разбира въпроса да ми даде знак да го кажа по-сложно /
    disintegration will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    letting go of everything I used to know

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ако имаше машина на времето кое би предпочела- да пътуваш в миналото или в бъдещето? Защо?

Ако имаш на разположение един ден, в който ти си господар на света, какво ще направиш ?
    "Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ShiZo
    Първо... адмирирам те заради планетите под които си родена...риби и скорпион+ жена= ....нещо страшно красиво, интелигентно и уникално..
    А въпрос:
    Как се справяш с негативите на зодията си?
    (тъкмо ще помогнеш и на мен )
    Ами...това ми е големия проблем...не се справямм. :> От всичко срамежливостта/притеснителността най не мога да я преодолея. :>
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ако имаше машина на времето кое би предпочела- да пътуваш в миналото или в бъдещето? Защо?
    Много ме затрудни. xD Бих искала в миналото,за да се върна в детството си,че и по-назад преди да се родя,за да видя какво е било.. xD От друга страна заради любопитството си искам да погледна за момент в бъдещето,за да видя какво ми предстои,дали ще има много драстични промени,нови неща и т.н....но май повече клоня към миналото. (:
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от tainaTaa
    Ако имаш на разположение един ден, в който ти си господар на света, какво ще направиш ?
    Ама господар...тва означава,че мога да правя абсолютно всичко? оо <3 ^^ Само да стана един ден ще видите xD Ще направя планетата страшно чиста,зелена,цветна,с добри хора. Ще махна всички боклуци,алкохола,наркотици те,дискотеките,парите. Небето ще е уникално красиво,шарено,ще има много животни,които ще се разхождат на свобода из градовете,но няма да нападат хората...много неща ще направя xD
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SilentGrey
    аз пък искам да се оплача, че щрудела не ми отговори за пудрата захар. /Ако не разбира въпроса да ми даде знак да го кажа по-сложно /
    Айде кажи го по-сложно. (мисля,че се досещам,но кажи си)
    4XCOKИ

- чувстваш ли, че си открила своите място, смисъл, цел, същност, покой...?
    - склонна ли си да тръгнеш да се търсиш по Пътя на Сантяго, да речем?
    кои смяташ, че са ценностите, към които човек трябва да се стреми?(както в религиите, всички заповеди/стъпки/пътеки/истини, които Бог изисква от праведните да следват, за да достигнат съвършенството (му))
    Ама защо трябва да достигнат съвършенството? Оо И защо изобщо трябва да намесваме бог тук? Не съм съгласна
    а човек без стремежи, смислен човек ли е? или пък щастлив?
    //все пак - не намесвах Бог, а обяснявах въпроса си:Д
    Въобще, гледаш ли на живота, като на пътешествие с изпитания и цел, или по-скоро на преживяване и хубаво прекарване?
    По-скоро на първото...
    не си ли противоречиш?
    - наясно ли си със себе си? познаваш ли се?

//още въпроси, после, че пак скролът ми пак шава:Д

Мега фен
    Град
    <3
    - чувстваш ли, че си открила своите място, смисъл, цел, същност, покой...? За този етап от живота ми - да. Но като се знам каква съм колеблива,нерешителна и непостоянна сигурно ще има да променям много цели,места и т.н.
    - склонна ли си да тръгнеш да се търсиш по Пътя на Сантяго, да речем? Не загрявам за какво ми говориш
    Ама защо трябва да достигнат съвършенството? Оо И защо изобщо трябва да намесваме бог тук? Не съм съгласна
    а човек без стремежи, смислен човек ли е? или пък щастлив? Сигурно е щастлив. Да щастлив е... Но човек без стремежи,цели и планове...аз го виждам като някой глупак честно...
    //все пак - не намесвах Бог, а обяснявах въпроса си:Д На мен пък ми се стори,че хората трябва да следват "правилата" на бог за да живеят правилно. Оо За това казах,че не съм съгласна.
    По-скоро на първото...
    не си ли противоречиш? мне. :Р
    - наясно ли си със себе си? познаваш ли се? Да. Много е важно себепознанието и самоконтрола. А аз умея да се контролирам отлично.

//още въпроси, после, че пак скролът ми пак шава:Д и при мен е така ^^
    Днес в 00:00 ли да слагам следващата жертва или утре сутринта? Всъщност май няма значение...

Sham ти билa ли си на стола? (не помня вече)
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ако станеш мъж за един ден какво ще правиш през този ден?
    Каза, че не вярваш в бог, а празнуваш ли християнските празници, Коледа и Великден например? Разкажи за най-прекрасната Коледа, която си празнувала?

Ръст?
    Килограми?
    Високи токчета обичаш ли да носиш?
    Audio ergo sum

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ако станеш мъж за един ден какво ще правиш през този ден? Ще пръскам чак навсякъде xD
    Каза, че не вярваш в бог, а празнуваш ли християнските празници, Коледа и Великден например? Разкажи за най-прекрасната Коледа, която си празнувала?

Най-прекрасната Коледа е всяка Коледа до 9-10 годишна възраст.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Ръст? 165
    Килограми? 47-8 може и 9 (не съм се мерила от доста време)
    Високи токчета обичаш ли да носиш? Не,но се е налагало

Е...до тук бях. х)
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си