- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е ShtrudeL
Тъжно е...Първоначално написано от ArrowsOfDeath
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мислиш ли, че света има нужда да се прочисти от всичкото това население и да се прероди наново като нещо по-добро, но с цената на живота на всички нас?
Вярваш ли на пророчества? (не помня беше лизадаван...)
А за това, че 2012 света ще свърши?
Подреден човек ли си или около теб цари хаос, който само ти разбираш?
Първоначално написано от stefity
4XCOKИ
интересуваш се от окултното, а от религии?
религиозна ли си?
а вярваща ли си? (мисля, че прочетох категоричен отрицателен отговор на въпрос относно съществуването на Бог...)
какво е Бог?
в какво вярваш?
мислиш ли, че има по-висши същества от нас?
а хората, изобшо, висши ли са?
склонна ли си да се причислиш към религия без Бог/божество?
кои смяташ, че са ценностите, към които човек трябва да се стреми?(както в религиите, всички заповеди/стъпки/пътеки/истини, които Бог изисква от праведните да следват, за да достигнат съвършенството (му))
Въобще, гледаш ли на живота, като на пътешествие с изпитания и цел, или по-скоро на преживяване и хубаво прекарване?
Ще ти се да вярваш в прераждането? А в кармата? Стремиш ли се да бъдеш добър(праведен по твои разбирания) и ако да - то за да запазиш съвестта си чиста ли или защото се страхуваш(или друг нюанс на чувството), че всичко се натрупва и рано или късно ще те застигне?
//само на мен ли скролът за мненията се ебава всеки път?
Тц. Странното е, че на мен ми се случва само като съм на работа. У дома нямам такива проблеми.Първоначално написано от Sham
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от Sham
4XCOKИ
Как мислиш, че е създаден светът ?
Вярваш ли, че хората са произлезли от маймуните ?
Вярваш ли в телекинезата и изобщо в съществуването на различните видове кинези ?
Имала ли си някакви паранормални случки ?
Какви ?
Расистка ли си ?
"Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."
И относно първите два въпроса се сетих за една песен,която обичам и в която се пееше:Първоначално написано от tainaTaa
"И макар,че ОТ КАЛ сме създадени Господи,аз не искам в кал да прекарам живота си.."
/Кирил Маричков/
4XCOKИ
Първо... адмирирам те заради планетите под които си родена...риби и скорпион+ жена= ....нещо страшно красиво, интелигентно и уникално..
А въпрос:
Как се справяш с негативите на зодията си?
(тъкмо ще помогнеш и на мен)
аз пък искам да се оплача, че щрудела не ми отговори за пудрата захар. /Ако не разбира въпроса да ми даде знак да го кажа по-сложно/
disintegration will follow
I've never felt a pain in life so hollow
I've given up
I'm letting go
I'm so scared, of what will follow
I've never felt a pain in life so hollow
letting go of everything I used to know
Ако имаше машина на времето кое би предпочела- да пътуваш в миналото или в бъдещето? Защо?
Ако имаш на разположение един ден, в който ти си господар на света, какво ще направиш ?
"Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."
Ами...това ми е големия проблем...не се справямм. :> От всичко срамежливостта/притеснителността най не мога да я преодолея. :>Първоначално написано от ShiZo
4XCOKИ
Много ме затрудни. xD Бих искала в миналото,за да се върна в детството си,че и по-назад преди да се родя,за да видя какво е било.. xD От друга страна заради любопитството си искам да погледна за момент в бъдещето,за да видя какво ми предстои,дали ще има много драстични промени,нови неща и т.н....но май повече клоня към миналото. (:Първоначално написано от Spider4eto
4XCOKИ
Ама господар...тва означава,че мога да правя абсолютно всичко? оо <3 ^^ Само да стана един ден ще видите xD Ще направя планетата страшно чиста,зелена,цветна,с добри хора. Ще махна всички боклуци,алкохола,наркотици те,дискотеките,парите. Небето ще е уникално красиво,шарено,ще има много животни,които ще се разхождат на свобода из градовете,но няма да нападат хората...много неща ще направя xDПървоначално написано от tainaTaa
4XCOKИ
Айде кажи го по-сложно. (мисля,че се досещам,но кажи си)Първоначално написано от SilentGrey
4XCOKИ
- чувстваш ли, че си открила своите място, смисъл, цел, същност, покой...?
- склонна ли си да тръгнеш да се търсиш по Пътя на Сантяго, да речем?
а човек без стремежи, смислен човек ли е? или пък щастлив?Ама защо трябва да достигнат съвършенството? Оо И защо изобщо трябва да намесваме бог тук? Не съм съгласнакои смяташ, че са ценностите, към които човек трябва да се стреми?(както в религиите, всички заповеди/стъпки/пътеки/истини, които Бог изисква от праведните да следват, за да достигнат съвършенството (му))
//все пак - не намесвах Бог, а обяснявах въпроса си:Д
не си ли противоречиш?По-скоро на първото...Въобще, гледаш ли на живота, като на пътешествие с изпитания и цел, или по-скоро на преживяване и хубаво прекарване?
- наясно ли си със себе си? познаваш ли се?
//още въпроси, после, че пак скролът ми пак шава:Д
Днес в 00:00 ли да слагам следващата жертва или утре сутринта? Всъщност май няма значение...Първоначално написано от Sham
Sham ти билa ли си на стола? (не помня вече)
4XCOKИ
Ако станеш мъж за един ден какво ще правиш през този ден?
Каза, че не вярваш в бог, а празнуваш ли християнските празници, Коледа и Великден например? Разкажи за най-прекрасната Коледа, която си празнувала?
Ръст?
Килограми?
Високи токчета обичаш ли да носиш?
Audio ergo sum
Първоначално написано от Spider4eto
4XCOKИ
Първоначално написано от ArrowsOfDeath
Е...до тук бях. х)
4XCOKИ