.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

трябва ми помощта ви ;(

Хора помогнете снощи бяхме на купон в една приятелка с приятеля ми, но както се досащате сигурно-бях пияна до смърт. Тръгнахме, но тъй като аз не знаех к`во правя, съм го наранила доста.(не разбирайте погрешно, не съм го обиждала или нещо от сорта, но за сметка на това му се е наложило да лъже майка си.) Разочарован е от мене.. Носил ме е на ръце, но пътя до нас е доста..падала съм повръщала съм.. но той не може да гледа как хора повръщат (и той може да повърне) .. Накрая видял човек на улицата и го помилил да ме закарат зедно..човека дошъл с кола..ау...Иии да мисля,че разбирате за какво става въпрос..Кажете как мога да му се извиня.. : x
    ..Влюбена съм в него, не мога да го оставя да си тръгне ей така..

Не знаех къде другаде мога да пусна тематa : x
    Цитирай Първоначално написано от straus
    Пффф ти не си добре авторе, пред това сладоледа ряпа да яде! Какво очаквам ли, да ми скубе косата и да скимти, какво повече да очаква човек!
    - много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..

ти сериозно ли??????
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

не разбирам дали се гавриш или не..но ;( да сериозно !
    Пффф ти не си добре авторе, пред това сладоледа ряпа да яде! Какво очаквам ли, да ми скубе косата и да скимти, какво повече да очаква човек!

^не се гавря...задавам въпрос.

Иначе знам ли....защо не пробваш да кажеш просто"Извинявай,съжалявам ,не трябваше изобщо да пия..."?
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Супер фен
    Направи му изненада, докажи му колко го обичаш и обещай да не се повтаря

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Абсолютно нормално е да ти се сърди. Много грозна гледка е било. Извинявай му се, кажи че ще разбереш ако от първия път не може да ти прости, докажи му колко държиш на него. Поне знаеш, че държи много на теб. Малко хора биха направили всичко това, което той е направил за теб на негово място.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

блягодаряя ! (:

но той каза " с извинявай нещата няма да се оправят"

кажи му ,че знаеш ,че няма да се оправят,но неможеш да върнеш времето назад нали? ще ти се посърди малко ,но накрая ще ти прости,било му е гадно но сега случило се е човешко е

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не можете да си направите купон без да се напиете като животни ... Съжелявам ви.

Незнам как точно да му се реваншираш ,но според мен трябва доста да се постараеш.

П.П. На думи всички сме силни ,но действията имат много по голям ефект.И 100 пъти да му кажеш извинявай е все едно ....

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Пиши се бита карта. На мен ако ми го направят тоя номер - тотално ще зачеркна девойката от всички списъци. Без право на завръщане. А ако той не го направи значи... нещата ще завършат със сълзи. Защо.. не ми се обяснява. Кратичко казано ще е поради много невзети под внимание фактори.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Абсолютно нормално е да ти се сърди. Много грозна гледка е било. Извинявай му се, кажи че ще разбереш ако от първия път не може да ти прости, докажи му колко държиш на него. Поне знаеш, че държи много на теб. Малко хора биха направили всичко това, което той е направил за теб на негово място.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не можете да си направите купон без да се напиете като животни ... Съжелявам ви.

Незнам как точно да му се реваншираш ,но според мен трябва доста да се постараеш.

П.П. На думи всички сме силни ,но действията имат много по голям ефект.И 100 пъти да му кажеш извинявай е все едно ....
    Съгласна съм..

Ах, колко жалка и грозна гледка е момиче да е пияно, а и не само момиче.. ;x
    Ако бях на мястото на приятеля ти не бих търпяла подобно поведение.. още повече, че си го злепоставила и изложила и него..

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Пиши се бита карта. На мен ако ми го направят тоя номер - тотално ще зачеркна девойката от всички списъци. Без право на завръщане. А ако той не го направи значи... нещата ще завършат със сълзи. Защо.. не ми се обяснява. Кратичко казано ще е поради много невзети под внимание фактори.
    е чак пък.. вярно е, че когато отиваш някъде с приятелката си винаги се стараеш да не се напиеш, за да знаеш какво правиш, но на всеки се случва един път да мине границата.

де да те знам к'во ще правиш, извинявай му се там, постарай се да му се реваншираш по някакъв начин и му обещай, че повече няма да се случва такова нещо.

Ебати свинята.
    Моята приятелка ако се натряска така, директно на улицата ще я оставя.

Да не говорим, че момиче да се направи на Мики Маус е абсолютно грозно и противно.

Тва да се умъртвявате,че да повръщате и да ви носят .... баси ужаса

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Отвратил се е, нормално.
    Пиши се "бита карта", както каза Влади, и се научи да се държиш като дама!
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
    Тва да се умъртвявате,че да повръщате и да ви носят .... баси ужаса
    на мен за първи път ми се случва.. : x не е като да се напивам на всеки купонн..! Винаги си знам мярката, но този път прост не прецених ;[[ ..

ПТ:Уважавам Ви мненията.Прави сте момиче съм, грозна гледка е ..
    БТУ не знам къде съм писала и то за бита карта

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Имаха впредвид,че те е отписал.
    Със сигурност не му е станало особено приятно. Направи му изненада,отидете някъде на пътуване за ден.
    Със думи няма да се получат нещата. Не задълбавайте повече на темата.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми никога не е късно да станеш за резил. А предполагам знаеш че човешкото доверие и мнението за теб се руши много лесно.

Да, грозна гледка е, ужасна..отвратителна. Пияно момиче... Също толкова отвратителна и ужасна, колкото пияно момче..

И да - вече се е отдръпнал от теб... ако има мозък в главата.. не би трябвало да затопля отношенията си с теб. А ако няма - всичко това ще завърши със сълзи.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

мм..оправихме се..!

Звънна ми по телефона и ми каза "Мило забравила си нещо пред входа!" аз погледнах през терасата и видях,че e долуу.. : x Ако имах крила, в тоя момент щях да литнаа : x Гушна ме, аз аз нз защо ама заплаках като първото бебе.. : x

като неможеш да пиеш защо го правиш... аман от излагации
    Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
    алергичен към безперспективни хора...

Цитирай Първоначално написано от BoBa4eWeR
    като неможеш да пиеш защо го правиш... аман от излагации

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Да знаеш, че ако му обещаеш да не се напиваш никога повече, наистина се постарай това да не се повтаря

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Re: трябва ми помощта ви ;(

Цитирай Първоначално написано от fanincety
    но както се досащате сигурно-бях пияна до смърт.
    Ами чесно казано това,че си била пияна до смърт не ми беше първата мисъл.Изобщо не ви разбирам по-малките как на всеки купон гледате да се напиете възможно най-много.Алкохола е предназначен да се поотпуснеш,да ти стане весело,а не да повръщаш,да се излагаш,да не можеш да вървиш и т.н. Сега ще си береш срама.Иначе освен да му се извиниш друго нищо не можеш да направиш Ако те обича достатъчно ще ти прости-все пак не си направила нещо кой знае какво
    I can't stop myself from loving you <3

Re: трябва ми помощта ви ;(

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    Цитирай Първоначално написано от fanincety
    но както се досащате сигурно-бях пияна до смърт.
    Изобщо не ви разбирам по-малките как на всеки купон гледате да се напиете възможно най-много.

Никога не съм се напивала до такава степен ;]] И не гледам да се напивам, а аз почти всяка седмица съм на купон..Това, че някфи пишлемета на по 13 години се напиват постоянно, не значи, че ние..малко по-големите също го правим (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си