- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- трябва ми помощта ви ;(
Хора помогнетеснощи бяхме на купон в една приятелка с приятеля ми, но както се досащате сигурно-бях пияна до смърт.
Тръгнахме, но тъй като аз не знаех к`во правя, съм го наранила доста.(не разбирайте погрешно, не съм го обиждала или нещо от сорта, но за сметка на това му се е наложило да лъже майка си.) Разочарован е от мене..
![]()
Носил ме е на ръце, но пътя до нас е доста..падала съм
повръщала съм.. но той не може да гледа как хора повръщат (и той може да повърне) .. Накрая видял човек на улицата и го помилил да ме закарат зедно..човека дошъл с кола..ау...Иии да мисля,че разбирате за какво става въпрос..Кажете как мога да му се извиня.. : x
![]()
![]()
![]()
![]()
..Влюбена съм в него, не мога да го оставя да си тръгне ей така..
![]()
![]()
Не знаех къде другаде мога да пусна тематa : x
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
ти сериозно ли??????![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
не разбирам дали се гавриш или не..но ;( да сериозно !
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
^не се гавря...задавам въпрос.
Иначе знам ли....защо не пробваш да кажеш просто"Извинявай,съжалявам ,не трябваше изобщо да пия..."?
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Направи му изненада, докажи му колко го обичаш и обещай да не се повтаря![]()
Абсолютно нормално е да ти се сърди. Много грозна гледка е било. Извинявай му се, кажи че ще разбереш ако от първия път не може да ти прости, докажи му колко държиш на него. Поне знаеш, че държи много на теб. Малко хора биха направили всичко това, което той е направил за теб на негово място.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
блягодаряя ! (:
но той каза " с извинявай нещата няма да се оправят"
![]()
![]()
кажи му ,че знаеш ,че няма да се оправят,но неможеш да върнеш времето назад нали?ще ти се посърди малко ,но накрая ще ти прости,било му е гадно но сега случило се е човешко е
Не можете да си направите купон без да се напиете като животни ...Съжелявам ви.
![]()
Незнам как точно да му се реваншираш ,но според мен трябва доста да се постараеш.
П.П. На думи всички сме силни ,но действията имат много по голям ефект.И 100 пъти да му кажеш извинявай е все едно ....
--------------------------------------------------------
Пиши се бита карта. На мен ако ми го направят тоя номер - тотално ще зачеркна девойката от всички списъци. Без право на завръщане. А ако той не го направи значи... нещата ще завършат със сълзи. Защо.. не ми се обяснява. Кратичко казано ще е поради много невзети под внимание фактори.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от DesireToFire
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Съгласна съм..Първоначално написано от BlueFace
Ах, колко жалка и грозна гледка е момиче да е пияно, а и не само момиче.. ;x
Ако бях на мястото на приятеля ти не бих търпяла подобно поведение.. още повече, че си го злепоставила и изложила и него..
е чак пък.. вярно е, че когато отиваш някъде с приятелката си винаги се стараеш да не се напиеш, за да знаеш какво правиш, но на всеки се случва един път да мине границата.Първоначално написано от valdesbg
де да те знам к'во ще правиш, извинявай му се там, постарай се да му се реваншираш по някакъв начин и му обещай, че повече няма да се случва такова нещо.
Ебати свинята.
Моята приятелка ако се натряска така, директно на улицата ще я оставя.
Да не говорим, че момиче да се направи на Мики Маус е абсолютно грозно и противно.
Тва да се умъртвявате,че да повръщате и да ви носят .... баси ужаса
Отвратил се е, нормално.
Пиши се "бита карта", както каза Влади, и се научи да се държиш като дама!
all day... all night... what the fuck?!
на мен за първи път ми се случва.. : x не е като да се напивам на всеки купонн..! Винаги си знам мярката, но този път прост не прецених ;[[ ..Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
ПТ:Уважавам Ви мненията.Прави сте момиче съм, грозна гледка е ..
БТУ не знам къде съм писала и то за бита карта![]()
Имаха впредвид,че те е отписал.
Със сигурност не му е станало особено приятно. Направи му изненада,отидете някъде на пътуване за ден.
Със думи няма да се получат нещата. Не задълбавайте повече на темата.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ми никога не е късно да станеш за резил. А предполагам знаеш че човешкото доверие и мнението за теб се руши много лесно.
Да, грозна гледка е, ужасна..отвратителна. Пияно момиче... Също толкова отвратителна и ужасна, колкото пияно момче..
И да - вече се е отдръпнал от теб... ако има мозък в главата.. не би трябвало да затопля отношенията си с теб. А ако няма - всичко това ще завърши със сълзи.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
мм..оправихме се..!![]()
Звънна ми по телефона и ми каза "Мило забравила си нещо пред входа!" аз погледнах през терасата и видях,че e долуу.. : x Ако имах крила, в тоя момент щях да литнаа : x Гушна ме, аз аз нз защо ама заплаках като първото бебе.. : x
като неможеш да пиеш защо го правиш... аман от излагации![]()
![]()
![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Първоначално написано от BoBa4eWeR
![]()
![]()
![]()
Ами чесно казано това,че си била пияна до смърт не ми беше първата мисъл.Изобщо не ви разбирам по-малките как на всеки купон гледате да се напиете възможно най-много.Алкохола е предназначен да се поотпуснеш,да ти стане весело,а не да повръщаш,да се излагаш,да не можеш да вървиш и т.н. Сега ще си береш срама.Иначе освен да му се извиниш друго нищо не можеш да направишПървоначално написано от fanincety
Ако те обича достатъчно ще ти прости-все пак не си направила нещо кой знае какво
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от cinderella_gugutka
Никога не съм се напивала до такава степен ;]] И не гледам да се напивам, а аз почти всяка седмица съм на купон..Това, че някфи пишлемета на по 13 години се напиват постоянно, не значи, че ние..малко по-големите също го правим (: