.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    щади я колкото се може повече и ще порастне

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    абе ако това на аватара ти си ти косата ти е страхотна..
    аз съм .. обаче там съм с удължения

Наай -после си купих нещо за косата което смятам да използвам редовно !! ..днес си взех стимуланта на Икаров и сега съм с него (вече седя от около час и 30 мин. след малко мисля да се измия)
    ии взех Ревалид (за 10 дни ..после ще си купя отново ако има ефект) какво ще кажете за него ?! колебавх се м/у Ревалид и Мерц, но реших да е Ревалида
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Голям фен Аватара на darsit0
    стига с тез преси бе хора ! за изправяне си има шампоани

ЖЕНСК0 СЪМ

Цитирай Първоначално написано от darsit0
    стига с тез преси бе хора ! за изправяне си има шампоани

ПОМАГА ЛИ ?
    а все пак моята коса е ии изтощена ..иначе е начупена малко не чак толко къдрава ..но повече ме претиснява изтощеното ..и дължината ии е рядка
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    За растеж аз съм най доволна от хининовата вода. Една червена е, струва около 1, 50 лв и върши страхотна работа. Но, ест се иска постоянство.

Супер фен Аватара на truefriend
    Град
    A place called home *
    Цитирай Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
    Хининова вода 2лв максимум 3-4 и наистина много подмомага растежа , аз пък за да ми расте по-бързо си я реша често и продължително , казват че косъмът се накъсвал и тн , но при мен няма такъв ефект ама въобще , така че ако ти е здрав косъмът се реши по 10-20 мин. с мека четка горе долу два пъти на ден като не броим ресането преди излизане .Също може да отидеш на фризьор да ти вземе връхчетата и пак ще започне да расте нали казват че колкото по-често я подстригваш толкова по-бързо расте , така че това също е решение .
    ама нали косата расте от корена, не от върха
    Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..

Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    Подрязването на връхчетата НЕ помага за разтежа на косата.
    Това и аз съм се мъчила да го обясня, но безрезултатно.

Цитирай Първоначално написано от Gllory
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    абе ако това на аватара ти си ти косата ти е страхотна..
    аз съм .. обаче там съм с удължения

Наай -после си купих нещо за косата което смятам да използвам редовно !! ..днес си взех стимуланта на Икаров и сега съм с него (вече седя от около час и 30 мин. след малко мисля да се измия)
    ии взех Ревалид (за 10 дни ..после ще си купя отново ако има ефект) какво ще кажете за него ?! колебавх се м/у Ревалид и Мерц, но реших да е Ревалида
    По- добре да си беше взела Пантогар, но и Ревалида не е лош.

Пантогар-а ми казаха че не бил мн.хубав

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    нищо не я мажа и стана до 5-6 пръста под това на сутиена за 5-6 месеца (забравих как се казва :Д)
    по-рано я мажех с хининова вода ама ся вече спрях защото ми се омазнява
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Тривитаминол, хининова вода например.. (:
    може и да се изръсиш за някой скъп продукт също.

-- Хинин0вата вода п0мага..

искам да попитам това момиче което направи тая тема.. На снимката ти ли си

Цитирай Първоначално написано от silvermoon
    искам да попитам това момиче което направи тая тема.. На снимката ти ли си
    Аз съм
    обаче косата .... с удължения съм, ако за това става въпрос

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

s

А някой да знае какво да ползвам за да ми расте косата по бавно? Понеже съм с къса коса и много бързо расте и после не се вдига, пък постоянно тряя да си харча кинтите за фризьор

хининова вода му е майката
    - Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.

хининова вода

Голям фен Аватара на p0lina
    Абе от бившата ми фризьорка бях чувала,че се втърква счукан чесън в корените на косата.Уж помагало,но колко помага незнам не съм опитвала.Обаче представи си колко ужасно ще миришеш и затова намери друг начин.Защото ще трябва деня в който си се намазала да не излизаш,защото все пак ще е много неприятно
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    Тривитаминол, хининова вода , геритамин нео .. Пробвай ги.

Голям фен Аватара на meche95
    охх аз преди 2 години от коса до кръста се постригах на кре иии рев рев рев ии значии ит октомври ползвам хининова вода най-бързо и практичноо ии мн ми помага аа иначе и аз си третирам косата всеки ден независимо че е рава аз пак я изправям иии на вафли в корените и топирам всичко ии преди 2 седмици ми препоръчах "Себорал Форте" купих си го 1,80лв някуде бешее и чета после на опаковката чее при незнам си какъв косопад да се използва 2 седмици ии аз оо тва ще ми помогне ии от 4 измивания косата се сгъстиии ии се удължи мн съм доволна от него мн яко мирише на спирт едва издържамв банята аюноо като косата изсъхне няма и помен от това нещо..ии сега като се изкъпя си слагам хининовата вода ии след нея себорал форте и косата ми ее от тва съм най-доволна ии ти го препоръчвам :P
    Силвето

Голям фен Аватара на magicfairy
    Извинете за офтопика, ноооо някъде бях чела, че ако вечерта си намажа косата с бадемово масло или някакво подобно, задуша го с кърпа или нещо подобно и спя така и като се изкъпя на сутринта косата ми ще е много мека и бляскава. Тааа искам да попитам вярно ли е, някой лично пробвал ли го е и ако да няма ли да стане ужасно мазна косата ми, все пак си е масло това и трябва ли да го смеся с нещо друго или само маслото, не знам..

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от magicfairy
    Извинете за офтопика, ноооо някъде бях чела, че ако вечерта си намажа косата с бадемово масло или някакво подобно, задуша го с кърпа или нещо подобно и спя така и като се изкъпя на сутринта косата ми ще е много мека и бляскава. Тааа искам да попитам вярно ли е, някой лично пробвал ли го е и ако да няма ли да стане ужасно мазна косата ми, все пак си е масло това и трябва ли да го смеся с нещо друго или само маслото, не знам..
    ^^Косата не става мазна,стига да се отмие хубаво Не съм забелязала от 1 път косата ми да става по - бляската,но наистина с редовна употреба има ефект.Аз лично не го смесвам с нищо.
    А за растеж на косата хининовата вода доста помага :P
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен Аватара на magicfairy
    ^ Супеееер, а колко горе-доло пъти в седмицата го правиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си