- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Искам косата ми да порасне, по дяволитеее ...
щади я колкото се може повече и ще порастне![]()
аз съм .. обаче там съм с удълженияПървоначално написано от roshlichka
![]()
Наай -после си купих нещо за косата което смятам да използвам редовно !! ..днес си взех стимуланта на Икаров и сега съм с него (вече седя от около час и 30 мин. след малко мисля да се измия)
ии взех Ревалид (за 10 дни ..после ще си купя отново ако има ефект) какво ще кажете за него ?! колебавх се м/у Ревалид и Мерц, но реших да е Ревалида![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
стига с тез преси бе хора ! за изправяне си има шампоани![]()
![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
ПОМАГА ЛИ ?Първоначално написано от darsit0
а все пак моята коса е ии изтощена ..иначе е начупена малко не чак толко къдрава ..но повече ме претиснява изтощеното..и дължината ии е рядка
![]()
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
За растеж аз съм най доволна от хининовата вода. Една червена е, струва около 1, 50 лв и върши страхотна работа. Но, ест се иска постоянство.![]()
ама нали косата расте от корена, не от върхаПървоначално написано от zlatnata_ribkaaa
![]()
Sick of crying, tired of trying, yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying..
Пантогар-а ми казаха че не бил мн.хубав![]()
![]()
Първоначално написано от Luscious_Heart
-- Хинин0вата вода п0мага..![]()
искам да попитам това момиче което направи тая тема.. На снимката ти ли си![]()
Аз съмПървоначално написано от silvermoon
![]()
обаче косата ....с удължения съм, ако за това става въпрос
![]()
А някой да знае какво да ползвам за да ми расте косата по бавно? Понеже съм с къса коса и много бързо расте и после не се вдига, пък постоянно тряя да си харча кинтите за фризьор![]()
хининова вода му е майката![]()
- Навън е нощ, в леглото той и тя. Тя го целуна, той подскочи. Тя го щипна, той подскочи. Накрая той не изтърпя, удари я и тя умря! Ах…горката муха.
хининова вода![]()
Абе от бившата ми фризьорка бях чувала,че се втърква счукан чесън в корените на косата.Уж помагало,но колко помага незнам не съм опитвала.Обаче представи си колко ужасно ще миришеш и затова намери друг начин.Защото ще трябва деня в който си се намазала да не излизаш,защото все пак ще е много неприятно![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Тривитаминол, хининова вода , геритамин нео .. Пробвай ги.![]()
охх аз преди 2 години от коса до кръста се постригах на кре иии рев рев рев![]()
![]()
ии значии ит октомври ползвам хининова вода най-бързо и практичноо ии мн ми помага аа иначе и аз си третирам косата всеки ден независимо че е рава аз пак я изправям иии на вафли в корените и топирам всичко ии преди 2 седмици ми препоръчах "Себорал Форте" купих си го 1,80лв някуде бешее и чета после на опаковката чее при незнам си какъв косопад да се използва 2 седмици
ии аз оо тва ще ми помогне ии от 4 измивания косата се сгъстиии
ии се удължи мн съм доволна от него мн яко мирише на спирт
едва издържамв банята аюноо като косата изсъхне няма и помен от това нещо..ии сега като се изкъпя си слагам хининовата вода ии след нея себорал форте и косата ми ее
от тва съм най-доволна ии ти го препоръчвам
:P
Силвето
![]()
![]()
Извинете за офтопика, ноооо някъде бях чела, че ако вечерта си намажа косата с бадемово масло или някакво подобно, задуша го с кърпа или нещо подобно и спя така и като се изкъпя на сутринта косата ми ще е много мека и бляскава. Тааа искам да попитам вярно ли е, някой лично пробвал ли го е и ако да няма ли да стане ужасно мазна косата ми, все пак си е масло това и трябва ли да го смеся с нещо друго или само маслото, не знам..
^^Косата не става мазна,стига да се отмие хубавоПървоначално написано от magicfairy
Не съм забелязала от 1 път косата ми да става по - бляската,но наистина с редовна употреба има ефект.Аз лично не го смесвам с нищо.
А за растеж на косата хининовата вода доста помага :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
^ Супеееер, а колко горе-доло пъти в седмицата го правиш?