- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Що е то Nestlee и за какво се бори?
Ще я чукаш ли?Първоначално написано от machoka
Grumpy old madman
ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕШ С Ъ Д Е Н !Първоначално написано от Nestlee
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Тъпо.
По-тъпо!
Най-тъпо!!
Nestlee!!!
Тада-тада-а-а!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Натъжaват ме такива теми...
А да не говорим за:Първоначално написано от Nestlee
Аз подкрепям Нестле напълно. Просто вие сте нискоинтелегенти, дори ЛОБЩЕ никакъв капацитет нямате. И да, има дума лобще, проверете в речниците !!!
.!.
Само стой и гледай.Първоначално написано от Canis_Dirus
А мислиш ли, че ще има полза? То да е уй, да й го набиеш, ама то акъл...Първоначално написано от machoka
Grumpy old madman
Ако не искаш да я слушаш, запуши и устата с биберона и да смуче както пеленаче - сУраво млекце. ТОгава всички изглеждат еднакво интелигентни.
1-во - Момиче съм, но това не е от огромно значение сега... от значение е това, че ти не виждаш причината поради която аз и всички останали те нападат, ти се подиграват и т.н.Първоначално написано от Nestlee
Не съм се замисляла, че може да не ти пука, защото ако не ти пукаше, нямаше да продължаваш да бълваш глупости и темата свързана с теб и това колко си малоумна отдавна щеше да е забравена.
Не съм се замисляла, дали съм права, защото в случая - съм. И не аз, а ти самата със собствения си пост доказа тази моя правота по случая.
Относно самочувствието ти - изобщо не съм се замисляла, защото не съм го споменавала...
Какво си постигнала? Хайде, умно детенце, покажи ни!опитай се по някакъв начин да опровергаеш мнението ни за теб, защити се... и след като не можеш да изпъкнеш с ум, то тогава покажи ни какво си сторила, какво си постигнала без да имаш грам мисловна дейност. Аз лично съм изненадана да видя на какво е способен човек без да мисли.
Коя е твоята "различна страна на нещата"? Обясни ми. С какво си различна, с какво си уникална? С ум, с красота, с постижения в дадена област била тя спорт, наука, изкуство...? Кажи ми, изгарям от любопитство.
Няма да се връщам назад да чета, защото само и единствено твоя пост ми е напълно достатъчен за да разбера що за човек си.
Тъпа си, и според мен вече каквото и да кажеш и направиш тук, в този форум... пак ще си останеш тъпа. Тъжно за теб, но факт за всички.
Моме, подай си документите да те сложат в някой учебник по биология...Homo Brainlessium
Nestlee е супер яка. Гледайти, зажидайти, дрисли мръсни!
На малкия й ръст не можете да се намажете!
Grumpy old madman
Стига бе...така като я четеш, мислиш ли, че загрява, че си правиш адската гаргара с нея...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Тцтц.. трагедията е пълна.. ;x
Хах само тя остана в листата на малоумните модовеПървоначално написано от SixthSense
![]()
Темата е много интересна![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Имаш грешка в последната дума!Първоначално написано от Canis_Dirus
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Първоначално написано от SixthSense
![]()
![]()
![]()
По темата: -.-
стига завиждахте.
Злобари
Това към горните 2 коментара ли бе ? -.-Първоначално написано от w0sh
Те са виртуални комплексари.Първоначално написано от w0sh
![]()
Shaalqlq lqlqlq lqlqlllqqqqqqbLq :P :P
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Я, каква хууубава темичка!![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Тежък случай си,момиче. "Каква те тебе майка раждала, каква те тебе майка кърмила".Първоначално написано от Nestlee
![]()
Eminem-Mosh
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Мутри ли ще пратиш?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last