- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Що е то Nestlee и за какво се бори?
Перфектната тема за четене докато пия сутрешното си кафе![]()
![]()
.!.
Според вас Nestlee дали не е надрала половианта чепове в квартала, а?
Grumpy old madman
Sssssay wut
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
Това някакъв Кючук Бруклински диалект ли е?
Grumpy old madman
Sssssay wut
Сигурно.Може е тебе да те огрее ако си миличък и я защитаваш.Първоначално написано от Canis_Dirus
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Първоначално написано от Canis_Dirus
bad ass style activated
BASA
хмм... ограмотяващо и просветително е да се чете тук (:
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
То пък едно внимание. Разбирам да й се вазхищавахме,а ма то тва си е чиста гавра. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Nestlee, пусни няколко снимки, че да преценим, дали си годна за генг-бенг с извращения, DP, double anal, ATM и тн.
Grumpy old madman
And... she's back...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
имам странното чувство, че ако те облеят с напалм, хвърлят те в сандък с гранати, пуснат те в електрифициран басейн, изтъркалят те по склон с кактуси, дадат те за храна в терариум, обгазят те с циклон Б, пак ще мърдаш. и тва впрочем е доста потискащо усещанеПървоначално написано от Nestlee
Няма ли някой да я изрови/пресъздаде тая легендарна тема,само слушаме за нея,пък не можем да и се насладимПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
SixthSense, ти защо си мислиш, че тази тема, барабар с авторката не са отдавна потънали в забвение?
Защото и на нас ни е скучно...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Posting in an epic thread
На базата на какво й се вдигало самочувствието?!?Първоначално написано от SixthSense
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И като е тъжно, жалко, сменшо...ти какво правиш тук бе, SixthSense? Никой не те държи насила. Кликни хиксчето и ни лиши от лекции по морал...а и може да си по-голяма от мен, но се съмнявам да си по-голяма от останалите модератори, така че е малко смешно да "наливаш разум." И да, тя сигурно се смее, защото не можа да схване 97% от постовете тук, което наистина е жалко...
У дома/ Родителски бисери
Nestlee каза:
Аз: Мамо , отивам до Ели, след 5 минути си идвам .
Мама: Добре.
След час и половина пристигам.
Мама : Нали щеше да си доидеш след 5 минути.
Аз : Еее, колко беха ..?
Колко страниции изписахте за да обеснявате колко било тъпо момичето. Ами по какво съдите, че е тъпо? По двете правописни грешки, който направи?! Човешко е, на всеки се случва. Защо си мислите, че на вас е НЕВЪЗМОЖНО да се случи. Много сте ограничени, за да мислите, че когато направиш 2,3 та даже 203 правописни грешки си тъп. Това е до годините. Защо си мислите, че вие 5 клас сте писали всичко точно ? Та даже и на 55 години човек пак ще греши.
А ти, Nestlee, с какво право така им се подиграваш?! Спри ти, за да не ти отвръщат те, защото ти си на 14 и няма какво да правиш, скучно ти е, но на хората по- голями от теб не им е и не е приятно цяла събота и неделя да се занимават с теб. По- малка си и нямаш право така да има се ебаваш (както казвате вие) .Не е приятно някакво 14 годишно хлапе да те прави за резил пред цял форум просто, защото му е скучно!
сегааа разбрах каква била работата.Не е приятно някакво 14 годишно хлапе да те прави за резил пред цял форум просто, защото му е скучно!
деца, не скучайте!
Творете, себеизразявайте се.. изкрещете името си и го защитете далновидно. Бъдете активни!
Продължавай в същия дух и може да изместиш Nestlee ;дд.Първоначално написано от FrE6Ko