.
Затворена тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 212 от общо 212
    Цитирай Първоначално написано от FrE6Ko
    Колко страниции изписахте за да обеснявате колко било тъпо момичето. Ами по какво съдите, че е тъпо? По двете правописни грешки, който направи?! Човешко е, на всеки се случва. Защо си мислите, че на вас е НЕВЪЗМОЖНО да се случи. Много сте ограничени, за да мислите, че когато направиш 2,3 та даже 203 правописни грешки си тъп. Това е до годините. Защо си мислите, че вие 5 клас сте писали всичко точно ? Та даже и на 55 години човек пак ще греши.
    А ти, Nestlee, с какво право така им се подиграваш?! Спри ти, за да не ти отвръщат те, защото ти си на 14 и няма какво да правиш, скучно ти е, но на хората по- голями от теб не им е и не е приятно цяла събота и неделя да се занимават с теб. По- малка си и нямаш право така да има се ебаваш (както казвате вие) .Не е приятно някакво 14 годишно хлапе да те прави за резил пред цял форум просто, защото му е скучно!
    Мамка му, права си. Тя е един гений в зародиш.
    Общо взето, дойде съдника на съдниците, арбитъра на арбитрите и сега животът е по-лек. Ти ни отвори очите, заслепи ни с божествения си блясък.

Дееба, затапена съм.

Мега фен
    Град
    <3
    ааааааз ще се вмъкнаа в теееб,ще разбъркам в тееееб,ще разхвърлям душата тии аааааа

страаашна песеннн <3 ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    След подобна пледоария на мен не ми остава нищо друго освен да се самозакрия...

Nestlee е прекалено извисена за нас, простосмъртните люде, които дръзнахме да отправим взор нагоре... Затова и справедливо бяхме смачкани от интелектуална мощ, така както Гръмовержеца е смазал мравките в подножието на Олимп.

Поклон!
    СбъркАл си си професията, човече.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Това дете къде отиде?

Липсва ми...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Предложения...?
    Да се ориентираш към писането /това го казвам най-отговорно и сериозно/.
    Мислех да ти предложа да завършиш Богословие, но май ще ти дойде малко нанагорно.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Напоследък в този разде пишат само модератори/ кандидат-модератори.

Ако не ме направят модератор ще спра да пиша
    Grumpy old madman

Град
    пространството на Дисе
    ^Слушкаш ли? Папкаш ли? Завиваш ли се добре? А в колко лягаш? Миеш ли си зъбките редовно?
    И не смей да лъжеш

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    ^Слушкаш ли? Папкаш ли? Завиваш ли се добре? А в колко лягаш? Миеш ли си зъбките редовно?
    И не смей да лъжеш
    Кого да слушкам? Какво да папкам, като няма кой една манджа да ми набърка (иначе вчера гордо унищожих едно пиле, 5-6 яйца и разни сирена)? В тая жега да се завивам ли трябва?
    Лягам си в 8-9 (сутринта).
    Пък зъбите защо да ги мия? То има дъвки
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си