.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Street fitness Varna - организация

Ако има почитатели на тренировките със собствено тегло от форума и са от Варна, ще се радвам да си направим едно събиране и да потренираме. Темата е за организация, надявам се да се намерят ентусиасти

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    Дайте и в София
    Този който не пада, не се изправя.

Аз съм от Варна Пиши ми на скайп :

the_original_johny_walker

Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Цитирай Първоначално написано от zero
    Маса се прави на маса :]
    Ядеш кат животно и спиш кат животно

Град
    Варна
    Eми идеята ми звучи перфектна, ваканцията ме брой, че сега изпити, синузити... ама къде? На рапонгито ли, в руското, ... в 5-та?

Сигурно сте се надъхали от онова клипче във вбокса, нали ви е ясно че оня беше 100% на химия + фитнес, няма как иначе

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vaseto0o
    Сигурно сте се надъхали от онова клипче във вбокса, нали ви е ясно че оня беше 100% на химия + фитнес, няма как иначе
    Да точно от клипчетата в нета се надъхах да ходя на лостовете...
    Просто много помагат на мускулатурата, не натоварват излишно и не изолират отделните групи, а се развиваш цялостно : ) Пък и на мен лично не ми се ходи на фитнес, а от тренировки вкъщи вече ми е омръзнало...

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Студент съм във Варна, но сега съм си разтегнал едната китка и избягвам подобни неща

В руското тренирам.

А иначе - не става дума за химия при тея негра със сигурност. При hannibal няма и тренировки с тежести, за останалите машини не знам със сигурност. Знам какво съм постигнал на лостове, знам и колко още може да се постигне. Определено маса + релеф, и то стабилно, не е проблем, даже и само на лостове.

Мисля да ходя пак в руското вторник най-вероятно, ще кажа по-късно час някакъв, за да се съберем хора, които ги интересува идеята.

Цитирай Първоначално написано от Bimmer
    Eми идеята ми звучи перфектна, ваканцията ме брой, че сега изпити, синузити... ама къде? На рапонгито ли, в руското, ... в 5-та?

Тази 5-та де са намира ?!?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от d3d0ks7eR
    Цитирай Първоначално написано от Bimmer

Тази 5-та де са намира ?!?
    До мг не беше ли Не знам може и да се бъркам : )

До МГ е да тез тъпанари пълнят околните супермаркети преди нас щот ги пускат по рано
    Ако ходите в руското може и тренировка по уличен бой да си направите щото там понякога са сабират некви /газета/ дето скачат на бой само като видят някой

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

До МГ е да тез тъпанари пълнят околните супермаркети преди нас щот ги пускат по рано
    Ако ходите в руското може и тренировка по уличен бой да си направите щото там понякога са сабират некви /газета/ дето скачат на бой само като видят някой
    Идеално начи

Град
    Варна
    Аз съм бил в руското 7 години и ходя там на лостове понякога, за такива филми не бях чувал... А вторник имам класно по бел, изключено да мога да дойда...

Вторник 2 часа в руското ще се събираме с @Myrth . Който иска да идва .. колкото повече толкова по-добре

Супер фен Аватара на Everytime
    де да бях от Варна
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Street fitness Varna - организация

Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Ако има почитатели на тренировките със собствено тегло от форума и са от Варна, ще се радвам да си направим едно събиране и да потренираме. Темата е за организация, надявам се да се намерят ентусиасти
    Браво за идеята...твърдо ЗА съм за идеята аз съм от София който иска да се събираме да ми пише едно ЛС със скайп и да направиме форумна среща от всеки град!
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

:)

az sy6to sym ot varna,kikboksior4e sym,no pregry6tam ideqta za lostove,samo 4e na rappongi mai e po-dobre... ina4e hodq 4esto na lsotove... vyzpitanik sym na mg,tyi 4e onq koito kaza typanari da si meri prikazkite...

Град
    Варна

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Mayweather
    az sy6to sym ot varna,kikboksior4e sym,no pregry6tam ideqta za lostove,samo 4e na rappongi mai e po-dobre... ina4e hodq 4esto na lsotove... vyzpitanik sym na mg,tyi 4e onq koito kaza typanari da si meri prikazkite...
    Той имаше предвид, че от 5-та се тъпанари.... Поне аз така разбрах. Иначе ти кой клас си, защото и аз съм от мг

ami tazi godina zavyr6ih ina4e kato bukva "e" klas

Машини утре 10.30 ще имам възможност да отида да потренирам в руското, така че ако има тигри - да идват! ;]

:P

Здр
    Извинете ме ако прая правописни грешки !
    Аз съм от Варна ходя на лостове редовно живея в младост под кауфланд
    ако има някои от квартала които ходи да тренира В Богоров или до Никола Вапрцаров да ми пише на скаипе ErHaN91
    4ао за сега МАШИНИ

Аз ако имах пари штях да си купя само протеин за по бързо възтановяване Мерси се пак

Повече от фен
    Тей както сме тъпанари ще те причакам до някой супермаркет и ще ти разбия главата, и без това много нервиш с коментарите си. Имай малко респект към останалите бе кифло.

Иначе лостовете ни в пета са супер, така че може и при нас да дойдете, по принцип хората от околността ходят там да се тренират и без да учат при нас.
    МОМЧЕ

5 та не се ли намираше в кв Чаика Дето има 3 Вида успоредки за кофички и за набирания. Бтв до 5 та маи беше също математическата ''Петър Берон'' Прав ли съм

Голям фен
    Прав си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си