- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Аз ли съм джудже или вие сте гиганти xD
Емм искам да поптам толкова ли съм нисък-Момче 15 години 50 кила 160 См . Гледам някви теми като тази
XXX Says:помогнете как да стана по висока
ZZZ Says:колко си висока
XXX Says: 180 см
160см. е супер малко за момче.Аз съм 179-180см и понякога се чувствам нисък.НО си на 15 ще пораснеш още.
пп.Баща ти и майка ти колко са високи?!
прекалено малко е![]()
аз съм на 14, а съм малко над 170 (момиче съм)
Останалите не са гиганти - ти си джудже.
To infinity and beyond.
Първоначално написано от Infinity
да
Джудже си ама споко, добре дошъл в клуба![]()
"Стоя на пръсти... накрая на света"
Ох като чуя така и ме хваща яд. Познавам едно супер сладко момче,ама е с една глава по-нисък от мен, аз съм 1.68
![]()
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
+1Първоначално написано от chill
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
е баш джудже не си,ама си нисък...един фр до 9 клас беше 150см и изведнъж в 10 клас дръпна много...сега той 175...
btw:Аз съм бая пърт 182см. 80 кг.![]()
родителите ти ниски ли са , може от това да е просто гени ...другото което е че момчетата се издължават рязко не като при момичетата по плавно така че догодина по това време даже по скоро може да си порастнал с 10-20 см не със сигурност , но е вероятно![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Нисичък си.Аз съм 186см 83-4кгАма се занимавам и със спорт ,на фитнес ходя и тн..
Ми аз познавам момчета и на повече от 15 високи колкото теб, но все пак повечето хора са по-високи и сигурно сам можеш да прецениш, че си сравнително нисък. Ама не си го вземай присърце.![]()
Абе.. кво толкова.. има и много ниски момичета.. (:
Според мен по добре така,отколкото като един мой познат - на 15 години ще стане лятото и е висок 192 сантиметра. Познайте как се чувствам до него с моите 157 :/
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ти си джудже.
Наистина е супер малко за момче...
Може да си нисък,но джудже е грубо казано.И аз съм момиче на 14,и съм висока 1.58..ако родителите ти са ниски,не очаквай да си висок,но ако те са високи..няма проблем,ще пораснеш и ти.![]()
обожавам дребнички момчетаааа.Високи женки и мьже НЕ ме кефят изооооообщо
Нещо ми мирише на комплексПървоначално написано от britzy
Нищо лично.
Абе гледам ги всички се пишат някакви "фъстъчета" , "мъничета" , а всъщност са мега мотанти![]()
за момче на 15, може би, перфектната височина е 170 поне ..
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
Бъгнали са ти се рецепторите в носа.Аз съм 167,5 и мн мразя някви напомпани гигантиПървоначално написано от LifeFitness0
Аз съм на 20 год и съм 172. В леглото всички са равни![]()
Ми долу-горе като един бивш суъченик, седми клас, 140 и нещо ..
Което е доста малко, но сигурно ще пораснеш .. един до 4ти клас беше една глава под мен, сега е една над хах ..иначе аз съм седми клас, 166 някъде, момиче ..
![]()
Да съм казала, че отказвам се?!