- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Аз ли съм джудже или вие сте гиганти xD
Спокойно ще дръпнеш извднъжИ аз имам един приятел на 15, който е горе-долу толкова висок, но му личи, че трябва да расте още.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
еми и аз мисля че си нисък за момче , но наистина на 15 си ..
а и има мн сладки ниски момчета![]()
ако вашите са ниски и ти би трябвало да си нисък .. аз съм така
гени просто ,а и ако пушиш никотинът спира растежа .. това също е възможно![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Абе за 15г. - 160 си е малко.Аз като бях на твойте години бях 177.
Сега съм на 17 и съм 185.![]()
А иначе т`ва баща ти и майка ти колко са високи и ти ще си толкова,не е сигурно на 100% .Първоначално написано от YouAteMyHeart
Аз съм с една глава над наще.
![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
А иначе т`ва баща ти и майка ти колко са високи и ти ще си толкова,не е вярно.Аз съм с една глава над наще.
[/quote]
Ти за генетика да си чувал?Еми не си....
винаги си има изключения ,бе мен.
И за това седни да поучиш
Не си джудже, но си много нисък. Аз съм момиче почти на 17 и съм висока 173.Харесвам високи момчета (над 1.80).
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Нисък си ама ще пораснеш.Аз съм 178(момиче съм).![]()
Е това е истината.. ;д;д;д <3 ^^Първоначално написано от tamarichka
По темата..) Спокойноо.. познавам доста момчета, които са дори и 155
Тей чее... Ще порастнешш..
)))
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Така си е има ниски момчета , който са ..![]()
![]()
Все пак си е до човека!
Има време докато спреш да растеш.
Ръста не трябва да ти е комплекс!![]()
Значи приятелче нещата са следните !
Момичетата разтат и се развиват до 19 годишна възраст,а при момчетата това е по-забавено незнайно защо ! Значи момчетата разтат и се развиват до 21 години . Няма от какво да се притесняваш защото ти си на 15-се и имаш 6 години ! Аз съм на 19-се и съм около 1.78 -1.79 и ми е малко и мисля да се позанимавам малко със спорт за да мога да кача 1 - 2-ва сантиметра че нямам много времеАко има хора пълни с комплекси да се обръщат към мен защото не ми пука кой какво и защо ще каже някоя глупост .
![]()
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
Споко..Има време - ще порастнеш..
Ръста не трябва да те комплексира..Има много сладки ниски момчетаСпоко..
П.С - Колко са високи вашите ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тренирам , не пуша и не пия......емм нз просто...
Ако родителите са ниски това не означава, че и детето трябва да е ниско. Може да е взел от други роднини, например ако дядо му е висок може и той да стане висок.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Сестра ми е 3 клас и е 1.50
аз съм 1.70![]()
мисля, че всички малко попрекалихте с обидите и дори себе си изкарахте по-високи, отколкото всъщност сте..![]()
по темата- имаш време да порастнеш и със сигурност ще стигнеш поне 170.. (според мен).. както казаха някои- зависи много от това колко високи са родителите ти,,
ии btw.. аз съм си нисък (на 15 съм)- 168/170см.., но все пак израстнах с доста през последната година..![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
1.60cm за момче на 15 са прекалено малко..Овисвай на лост
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
& ?Първоначално написано от Harum_Scarum
![]()
![]()
![]()
![]()
?....Първоначално написано от britzy
![]()
На момчето му е гадно че е по-нисък и ти трябва да правиш такива сравнения ли ?Много забавно,паднах от смях.
1,60 не е чак толкова малко.Тренирай, спортувай, ще растеж още, може и изведнъж да дръпнеш.Да не ти пука.
НЕФТОХИМИК
Не съм имала за цел да го обидя,просто той пита "Аз ли съм джудже,или вие сте гиганти" , следователно поема риска да се сравняваме с него..![]()
Сигурно точно какаото ще му помогне ! Хахах... Просто трябва да не се притеснява : Някой хора разтат рано ,а други по-късно !Първоначално написано от gegata15
Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва
Ти за генетика да си чувал?Еми не си....Първоначално написано от britzy
винаги си има изключения ,бе мен.
И за това седни да поучиш[/quote]
Ти седни помисли малко,точно това исках да кажа,че ако примерно баща ти е 160,това не значи,че 100% ти ще си под 160.
Примерно ако баща ми е 180 и аз ако на 15 съм 160,и започна да вдигам щанги т`ва к`во значи,че аз задължително ще стана поне 180 ли като съм щангист ? Всеки както си го направи,както казах аз съм по-висок от наще ,може би заради това,че тренирах баскетбол.![]()
Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея
абе ти сега тъкмо навлизаш в пубертета, не се притеснявай!
Running is my drug and I am overdosed ..
Едно момче от класа ми беше като теб ,
нисичък слабичък и тн
Доста се комплексираше от всичките високи момчета в класа ни ....
Но в края на 11 клас , забележи колко късно , той почна да расте .
До края на 12 клас стана най-висок в класа ни![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?