- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Здравословно отслабване чрез диета и кардио!
Това е страшно много !Първоначално написано от perfecten
![]()
Колко си висока и колко тежиш ?
И спря да се върти за миг земята..
доста 168 см и 102 кг![]()
Нямаш здравословни проблеми?
Пробвай 90- дневната и спортувай каквото и колкото можеш. Дори разходки в парка вършат работа. Как ги натрупа тези килограми?
Значи perfecten за теб за разлика от другите 80% е диета!Защото не можеш да спортуваш като другите(за сега).Ходи бързо(ако си на пътека може да всигнеш пътеката под лек наклон-7-10%).Като начало спираш боклуците,а за диета не знам коя би била подходяща за теб![]()
Посуветвай се,разгледай из форума,но тук хората свалят от 3 до 10 кила.
Защо не отидеш на диетолог.Той/тя ще види ако имаш заболявания и ще съобрази диетата с тях!
Успех!![]()
нямам проблеми да чукам да дърво,а и не ми личат тези колограми чак толкова... а за диетолошка ходила съм, но не ми направи добро впечатление вместо да ми състави диета и тн... тя си изваи напечатана диета от шкавчето и толкова аа освен ходенетоо нещо друго?
Аз ти препоръчвам фитнес инструктор. Той ще те направлява какво и как да правиш и какви диети трябва да спазваш.
Иначе както казаха, откажи боклуците. Всякакви сладки неща, изкуствени набухватели, чипсове.. всички такива. Започни да се храниш здравословно, прави дълги разходки (макар, че в тези жеги не е препоръчително), тичай ако имаш възможност на малки разстояния, после на по-големи и т.н. Започни някакъв спорт, купи си въже за скачане. Абе много варианти има.
И спря да се върти за миг земята..
LifeFitness0, какви са тия въжета за скачане с броячи?
Че четох друга тема.![]()
![]()
На едната дръжка има брояч и показва колко подскока правиш.Първоначално написано от Luscious_Heart
![]()
ИСКАААААААААААМ
Някакви цени, магазини?![]()
![]()
В Бургас съм сега.![]()
Предполагам, че го има във всеки спортен магазин в Бургас. Не струват повече от 10-12 лв.Първоначално написано от Luscious_Heart
http://www.houseofsport.info/products_pictures/4616.jpg - това струва 9 лв.
^ Хм.. А дали тънкото въже не е и прекалено леко?Купих си преди няколко месеца едно, ама ми се струваше твърде леко и реших да си търся по-дебело.
![]()
На мен ми се струва добро.Първоначално написано от Luscious_Heart
Една приятелна има такова и въобще не е леко.
Вземи си с гумено покритие.Най-тежки са.
Първото въже ми беше с брояч и струваше 1 лев![]()
Но сегашното ми е за 15кинта и няма брояч.Той не ти е нужен бтв.
Ще потърся в спортните магазини.
^ Ооо, аз мразя да броя.Мисля, че ще ми е от полза...
Много полезна темичка, браво. \/
Значи, въпроса ми е ако на ден правя /не знам колко, 50-60/ коремни преси, упражнения за стягане на корем и крака, и карам колело двайсет минути /засега, начинаеща съм/ , мога ли да сваля два-три килограма? Иии да стегна бедрата...
Предполагам, че това /^/ трябва да се прави всеки ден нали? А достатъчно ли е плюс това да тичам, докато разхождам кучето?
И пак, много хубава тема \/
П.П. - Имам също и въже с брояч и крачкомер. Те само показват колко гориш, или се лъжа?![]()
Първоначално написано от Djenka
коремните преси не помагат,поне на мен,намери си в интерернет,било то vbox7/youtube/zamunda,etc. някакви клипове с упражнения за корем и прави тях..
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
коремните преси не помагат,поне на мен,намери си в интерернет,било то vbox7/youtube/zamunda,etc. някакви клипове с упражнения за корем и прави тях..
Ок, ще проверя.
Благодаря![]()
Аз съм си дете.
Нямам 18![]()
![]()
Между другото, една от моя клас си беше взела някаква течност с "грейпфрут"за пиене, но пишеше Л-карнитин на шишето.
Съмнявам се да е било скъпо, но... познат ми каза, че не е добра идея. Ти как смяташ?
да ти имам грейпфрута дето ще е вътре![]()
то се обезсмисля всичко, предвид химикалите вътре.![]()
и все пак слабо да е оригинално, щом е толкова евтино.
^ аз тва викам![]()
най ми беше смешно, като скочиха всички да се обясняват кво бил л-карнитина![]()