.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Влизане във ВВМУ Варна

Моят въпрос е следния - отдавна искам да вляза във военноморското училище във Варна (аз съм и оттам), насочил съм се към корабите като цяло, но имам проблем. Късоглед съм и то с висок диоптър. Писах на ВВМУ и оттам ми отговориха че късогледството е неприемливо ако ще кандидатствам в специалност Корабоводене, която съм си избрал. Имам някои познати, които работят във фирма Zodiac, където смятам да работя, и те казват че в тази фирма по принцип не правят проблеми при приемане на работа дори и да си късоглед.

Така че въпроса ми е - има ли някой който в момента да е в морското с тази специалнот? Правят ли се някакви специални медицински прегледи, и според вас ще мога ли да мина метър като си нося лещите постоянно?

Предварително ви благодаря!

Re: Влизане във ВВМУ Варна

Цитирай Първоначално написано от denislavtodoroff
    Моят въпрос е следния - отдавна искам да вляза във военноморското училище във Варна (аз съм и оттам), насочил съм се към корабите като цяло, но имам проблем. Късоглед съм и то с висок диоптър. Писах на ВВМУ и оттам ми отговориха че късогледството е неприемливо ако ще кандидатствам в специалност Корабоводене, която съм си избрал. Имам някои познати, които работят във фирма Zodiac, където смятам да работя, и те казват че в тази фирма по принцип не правят проблеми при приемане на работа дори и да си късоглед.

Така че въпроса ми е - има ли някой който в момента да е в морското с тази специалнот? Правят ли се някакви специални медицински прегледи, и според вас ще мога ли да мина метър като си нося лещите постоянно?

Предварително ви благодаря!
    Пич, мисля, че няма повод за притеснение, ако ще кандидатстваш като студент Там не ги интересува какъв си Няма повод за притеснение
    Но ако кандидатстваш като "Курсант" т.е военен -> въобще не се пробвай ще те скъсат на медицинските прегледи още дукато влезеш в 1вия кабинет
    >> Аз също ще кандидатствам там, но за военният профил
    УСПЕХ

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Щом от самия университет са ти отговорили, че е неприемливо, значи е така. За всеки случай може да отидеш да попиташ и на място. Но едва ли ще ти дадат различен отговор.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Офф брат, кажи какъв ще кандидатстваш ще питам отговорен човек, който ще ми даде максимално точен отговор
    Ииии само няма да се тревожиш :PPP

и аз зная че при курсантите сто процента не приемат ама аз и не съм се насочил натам... в крайна сметка не рабрах има ли някакъв медицински преглед при обикновените студенти, специалност Корабоводене.

не мога да разбера какво им пречи да уча там... в крайна сметка ако се оправя после някак, оправя се, тях какво ги бърка

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Бърка ги това, че всеки студент е инвестиция. За да е успешна тази инвестиция всеки университет има определени критерии за подбор на студенти. Ако не покриваш критериите няма как да те приемат.
    Тъй като явно има разлика при приема на курсанти и студенти като отидеш да питаш конкретно им обясни за какво смяташ да кандидатстваш и те ще ти кажат дали късогледството би било проблем.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

CъжаляBам, чоек :/

7. Далтонизъм, късогледство - визус (зрителна острота):

- за специалността “Корабоводене” - над 1,0;
    3 А Б О Л Я В А Н И Я,
    ПРОТИВОПОКА3АНИ 3А ОБУЧЕНИЕ И РАБОТА
    ПО СПЕЦИАЛНОСТИТЕ НА ВВМУ “Н. Й. ВАПЦАРОВ”

Във ВВМУ “Н. Й. Вапцаров” не се допускат да кандидатстват и да се обучават лица със следните заболявания:

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Мисля,че това ще ти е проблем..Но естествено най-правилно ще ти кажат в училището..Отиди и попитай там..
    Успех
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

zdr :P Az sum ot Plovdiv i iskam da kandidatstvam v VVMU kato kursant.Imam vupros svurzan s izpita po angliiski :P Interesuva me kakuv e formata mu i ot kude moga da namerq primerni testove.Shte sum mnogo blagodaren ako nqkoi mi pomogne :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си