- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Някой да е бил на хижа на Витоша?
Идва ми рождения ден след една седмица и много се чудех къде да го празнувам. Вкъщи като гледам няма шанс да ми го освободят, а по заведенията ще ме ошушкат доста, затва се питах дали някой знае как стоят нещата с хижите. Някой ходил ли е на такъв купон, или организирал ли е? Горе-долу ме интересуват цените, определени хижи, защото изобщо не ги знам, и дали се изкарва добре.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Цени не мога да ти кажа, навсякъде е според мястото, обстановката и екстрите в хижата.
Значи по отношение дали се получава яко - да, супер е, няма виншни лица, пиеш колкото искаш, танцуваш с който искаш, правиш сичко с който искаш, не се съобразяваш с никой и нищо.. Просто кефа е голям, стига вие да си го направите добре. Хубаво е и че има и легла, та след 4-5 който не може да устиска а в леглото да си почине..
Ние тук сяка седмица си правим шоуто.. даже преди 1 час се прибрах бях в гората на купонче![]()
И това е, че ще си прекарате супер, и ще ти излезе доста евтино (зависи от консумативите)
Планинарска песен, за цена обаче трабва да провериш, мисля че беше към 10лева. Има барбекю отвън, можете да се носите храна, леглата са новички.
"Стоя на пръсти... накрая на света"
chill, 10 лева на човек ли? Знам за хижи, които се плащат на легло и по принцип ако и на тази хижа е за легло, мога ли да платя за по-малко легла, отколкото ще са хората? Все пак това ще е купон, освен ако някой не реши да си легне.. кхм с някой друг, няма да се налагат легла за всички. Така че ако знаеш дали цената е за легло, а не за човек, мисля, че това ще ми свърши чудесна работа, благодаря ти!![]()
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Доколкото знам, на повечето места се плаща на човек.
Може приятелите ти сами да си платят нощувката, а ти да почерпиш с алкохол и храна.
Аз ще ходя в някакъв двузвезден хотел във Витоша за края на годината. 20 лв. на вечер.![]()
Не знам дали ще ти помогне, но все пак ще го напиша.
Аз съм от Русе, събрахме се 20-тина приятели, събрахме пари и ще ходим на вила извън Русе, която за наемане за 1 вечер струва 130 лева. Разделяме си ги и стават по 6.50 на човек. Отделно събираме за храна и става много яко![]()
Eдва ли ще помогнеш... Разликата в цените между вилите край София и тези край Русе едва ли е малка.![]()