.

Виж резултатите на анкетата: Според Вас, кой филм ще спечели наградата за "Best Movie 2010"?

Гласували
28. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Аватар

9 32,14%
  • Хари Потър и Нечистокръвният Принц

2 7,14%
  • Последният ергенски запой

2 7,14%
  • Новолуние

8 28,57%
  • Алиса в Страната на Чудесата

7 25,00%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Нещо хич не съм доволна от наградите тази година! Харесва ми Здрач, но не съм чак толкова луднала по този филм и според мен половината награди не ги заслужаваше, даже повече от половината!
    ...Но за сметка на това имаше много известни.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Anfield Road
    Само дето това са ФИЛМОВИ награди, а не се взима под внимание и книгата. Изобщо филмът нямаше да има никакъв шанс за такъв грандиозен успех, ако не беше успеха на книгата. Давам ти едно просто сравнение..
    Сандра и Кристен..Даже не могат да бъдат сравнявани, да не говорим, че точно Кристен си играе ужасно ролята в "Новолуние", а къде е Сандра Бълок с толкова роли в киното и все успешни. Пък и не се смятам за хейтър, задължително ли е да ми харесва, всяко комерсиално нещо. Имам мнение, което е различно от на феновете - хейтър съм. Страхотна логика! Relax, take it easy.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Харесвам Здрач, но филма Новолуние е прекалено прехвален и въобще не е толкова добър, колкото го изкарват. Според мен трябваше да спечели Алиса

Голям фен Аватара на TrustNobody
    пак ли се сдърпахте за тоя Здрач,бе
    we are rockstars.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си