Цитирай Първоначално написано от blueprincess
Здравейте, имам една най-добра приятелка .. поне беше най-добра приятелка! Та скарахме се вчера, заради едни момичета, мои бивши фр, докъто не разбрах кфа боза са .. Та днес се скарахме още веднъж, защото аз не живея в града а извън него .. Тя се оговорила с едно от тея момичета и аз и се расърдих .. Реших да и се извиня отивам до беседката и тя там с другото момиче .. Тя ми каза че ми е сърдита и аз за кфо? Тя ми каза, щото само сме се карали .. И ми вика че тряало да сме само на "Здравей - Здрасти" .. И аз и казах - Майната ти! И се разплаках и си тръгнах!! Та нали имаме едни медальони които са разделени във форма на сърце, тя го беше махнала .. Моля ви кажете ми какво да направя .. Моля ви!!
От начало като се зачетох си помислих че е нещо важно, но после щях да припадна от смях ! Момиче ти вероятно си на 12 години като се казар с така наречените ти приятелки за някакви меко казано ''тЪпотий'' .. Върха на сладоледа беше това за медальоните > Предметите не определят приятелството! [Mоля ти се порасни малко ]