.

Виж резултатите на анкетата: Бялата или черната или черната рокля ?

Гласували
64. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Бялата

28 43,75%
  • Черната

11 17,19%
  • Черната 2

25 39,06%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Повече от фен Аватара на sian4eto
    Цитирай Първоначално написано от spopi
    Черна2
    За нея съм
    и аз мисля че обувките ще подхождат на нея

btw: и моята рокля е черна
    `only God can judge me!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Третата е много хубава,ама за повода...според мен не е подходяща.Може да се съобразиш с това дали ще празнувате през деня или през вечерта,както и мястото.Черната е по-официална...обаче ти стой по-добре от бялата
    За лак-някакъв светъл-бял или розов. А прическа-аз миналата година си я накъдрих с маша,но щом твоята е къса може да я изправиш с малко обем...
    Ами аз нямам преса, но ще видя трябва да намеря, защото със права коса страшно много ми ходи . Относно роклята и часа .. та аз си мисля да съм с 2-та черна, защото си ми е от коледа и до сега не съм я обличала, а и много си я харесвам <3 А за часа в 19:00 започва ..

Между другото искам да попитам такава прическа дали ще отива на мен и съответно на роклята . Защото не мога да реша.
    http://i629.photobucket.com/albums/u...a_gomez300.jpg или да си вдигна косата ;ss Не обичам да я вдигам, но всички които ме видят със вдигната коса, и веднага казват много ти отива .. ;d
    Да,най-добре втората рокля и тази прическа,дето ти даде линк

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Такам .. за прическата, утре със леля ми ще видим.. ще експериментираме
    Роклята .. ами май ще е една от двете черни И по скоро 1-та, защото е някак странно момиче на 14 години да се облича с дрехи които ще отиват на по големи, а и 2-та черна е много по официална .. абе не знам ще реша в последният момент Ще добавя и черни ръкави със бял лак .. и мисля че ще си ходи .. ;dd

Относно "погребенията" Аз предложих 2 черни и 1 бяла, защото повечето ми приятелки ще бъдат с бели или рокли тип леопард /бяло и черно/, а аз мразя да съм еднаква! Направо подлудявам . Просто си имам свои начини на обличане. Избирам дрехите си според настроението и това дали АЗ се харесвам с тях. Не искам да привличам много внимание върху мен, не защото не обичам да съм център на внимание, а защото след прощалната, всеки ще говори за това как съм се облякла. Не че ми пука особено много, но е гадно и предполагам повечето от писалите знаят за какво става въпрос.

Благодаря за мненията! След прощалната ще направя нова тема, за осмите/седмите класове които са имали прощална и са се снимали. Така че хора, приготвяйте фотоапаратите
    *сън*

Град
    Roma, Italia
    Бяло и черно е зебра, а не леопард.
    И приятно изкарване на вечерта! Ще чакаме снимки!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Не е зебра .. как да ти го обясня .. мяза на кожата на леопард .. уФф .. не ме бива в обясненията .

Иначе, мерси. И да снимки ще постна 100%
    *сън*

Повече от фен Аватара на IfeTyy
    мм да се обадя и аз хаха .. та според мен 2рата черна е много хубава и ти седи много добре! ( поне това, което видях аз от снимката) и може би, ако сложиш ръкавки само от лактите надолу ще е супер ии да си с идеално изправена коса ии тук-там кичурчета малки с маша! оо представих си те! пък и в крайна сметка както и да си важното е да ти е удобно, а не цяла вечер да ислиш "ох косата ми , ох роклята и т.н.
    ии аз ти пожелавам хубаво изкраване и много снимки!
    Само, когато всички около мен са различни, тогава ще бъда на мястото си!

Голям фен Аватара на nadetyYy
    на мен бялата най-много ми допадна
    Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!

15.08.2011г.

Да те светна-
    *Дигнатата коса(по- скоро на как) е по- официална. Зависи как искаш да изглеждаш, по- официално или по- небрежно. Ако искаш нещо по- конкретно зо прическите питай! :P :P

Мега фен Аватара на Colouring
    Не,че нещо..ама и трите не ме грабнаха.
    И все пак-бялата е най-добрият избор според мен.

Цитирай Първоначално написано от mrafka
    Да те светна-
    *Дигнатата коса(по- скоро на как) е по- официална. Зависи как искаш да изглеждаш, по- официално или по- небрежно. Ако искаш нещо по- конкретно зо прическите питай! :P :P
    Не абсурд да е официална .. все пак повече от 4 часа ще лудувам, пия, ям, купонясвам .. няма да е официална вечеря ..
    А иначе предложи ми нещо с вдигната коса /за коса малко под раменете, на етажи/ да е малко по небрежно и да държи дълго .. Аз няма да я правя, така че не ми е проблем колко лесно/трудно ще е. Братовчдката на баща ми /аз си я наричам леля /, е фризиьорка и ще ми прави косата, но не знам точно.. мислех да е нещо като букли/ къдрици /виж последните ми мнения/ или там както се нарича .. но не съм сигурна.. Благодаря!

Та искам да питам нещо друго.. относно перхидролът, защото питах в една друга тема, а там не ми отговориха. Искам да знам, за колко време изрусява.. и става ли за коса /не става въпрос за мен.. една приятелка има супер яки сини очи, на които ще ходи русолява коса, но не и дават да се боядиса ;dd /
    *сън*

Град
    Roma, Italia
    Направи се на къдрици и сложи едно ярко цвете в косата си, което ако не на роклята (ако беше бялата) ще ходи поне на лака и грима ти.
    Нещо подобно:
    http://storage4.album.bg/2f3/priches...e_19175817.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu...jw/s400/26.jpg
    http://fashionbg.info/wp-content/upl...88-200x300.jpg
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Бялата е най - добра според мен , но ти си си избрала черната.Какво като всички щели да са с бели зебрени/леопардови ?Твоята бяла не е таква . Първата черна ми се струва по - лятна някак си за море , а втората черна по- мръснишка (да не използвам по твърда дума). Все пак ти си решаваш , важното е да си изкараш добре. Споменът от това как е минала вечерта ще е по траен от спомена с каква рокля си била .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    спорен мен пък 1вата черна трябва да ти отпадне
    прекалено е обикновена, прилича ми на ежедневна рокля и то за плажа
    избери си или бялата или черната 2ра
    обувките ще отиват повече на черната 2
    и може би с вдигната коса - кок или високо вдигната опашка
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Направи се на къдрици и сложи едно ярко цвете в косата си, което ако не на роклята (ако беше бялата) ще ходи поне на лака и грима ти.
    Нещо подобно:
    http://storage4.album.bg/2f3/priches...e_19175817.jpg
    http://3.bp.blogspot.com/_K-3cJPG8hu...jw/s400/26.jpg
    http://fashionbg.info/wp-content/upl...88-200x300.jpg
    Първата ми допадна най-много .. ще видим на 15-ти ще я правя и дано да се получи .. може би обаче тази прическа ще ходи на първата черна ..2-та както каза едно момиче след теб и по мръснишка, за това ако ми оставят пари ще си взема едни ръкави, малко по официални .. или просто да закриват някои части на тялото < не мога да се свържа

Последната ми изгежда доста небрежна и става за ежедневието, обичам нестандартните неща .. и ще видя какво ще правя .. ще търся още снимки и начини да правя косата си .. ахх експерименти Добре че на прощалната ще ме прави фризьор че аз сама ще се оскубя отвсякъде
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си