- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- PRoblemite sa za ryka s men!:(
Znachi sega 6e vi razkaja edna istoriq i iskam da mi kajete kakvo mislite za vsichko?!
Znachi az imam mn dobra pr I.,koqto q zapoznah s edno mom4e i trygnaha,prez tova vreme kydeto hodeha C.{gadgeto na pr mi} ni zapozna s edni negovi priqteli,i az se zabyrkah po G.Taka vsichko besh enared s G.pochti bqhme trygnali kogato I.skysa s C. i sled tova se okaza 4e G. si e haresval neq,i az i kazah 4e nqma problem da trygva snego,4e vech ene mi haresdva{koeto beshe pulna luja} i te trygnaha no ne vyrveshe po nishto ne se licheshe 4e te dvamat hodqt>sled kato se skaraha I. trygna pak s C. i az pochnah pak da svalqm G.,no tq mi se syrdi,no nqma nikakvo pravo za tova!i v momenta neznaq kakvo da pravq.A G. kaza 4e ne sam mu bezrazlichno no mu trqbva vreme!Pls daite mi syvet
Ako mu trqbva vreme, a ti go haresva6, po4akai.Spored men, tvoita priqtelka e postypila mnogo tupo.Tq trugva s biv6eto ti gadje,ti kazva6 ok, nqma problem, a tq posle se cupi.nai-malkoto e netolerantno.
P.S.sorry za tupoto mnenie.
Мисли глобално, действай локално!
Tazi tvoita priqtelka ...golqma priqtelka ti se pishe a? Basi horata... tq ne te zaslujava kato priqtelka hahavijdash mi se mnogo dobur chovek... ama kakto i da e... ami i az shte se suglasq che mojesh da pochakash malko, no ne mnogo che da si gubish vremeto samo... Dai mu izvestno vreme i gotovo i chakai
Uspeh
![]()
Don't ever leave the one you love for the one you like, because the one you like will leave you for the one they love!
q se suberi s TVOETO si mom4e i ostavi tazi tvoq "priqtelka"...kak taka shte ti se surdi sled kato ti si mu bila gadje!Mislq 4e trqbva da se borish za nego ako imash 4uvstva i da ne ti puka za
neq
Ne ne sam hodila s tova momche,neshto ne ste me dorazbralia sigurno i az ne sam se izkazala kakto trqbva.
Off ,znai6 li kFo?! Imam q su6tata takava "PRIQTELKA" i ot sega ti kazvam: KOlkoto pove4e se suobrazqva6 s neq,tolkova po-zle za teb! Ot li4en opit go znam!
Tq naistina nqma pravo da ti se surdi,spored men.I su6to kakto kaza An4e-to i az si mislq ,4e tva momi4e ne zaslujava priqtelstvoto ti...
Abe neznam kak to4no da go kaja,ama s nqkolko dumi - ne se zanimavai mnogo ,mnogo s neq.Tva e moeto mnenie,ne moga da ti kazvam kakvo da pravi6,no mislq 4e taka 6te e po-dobre za teb. Kolkoto do mom4eto... da,po4akai malko,to vremeto 6te pokaje v kraina smetka 6te stane li ne6to ili ne![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
Da ti kaja li struva mi se 4e tq ne zaslujava 4ovek kato tebe za priqtelkaPuk i mi se struva 4e tq samata nz kvo iska! Gledai ti da si oprai6 ne6tata a tq da si misli kot iska nal sq e gadje i 6tom e s nego zna4i go haresva tai 4e nqma pravo da ti se cupi
) USPEH
Ами не знам, не разбирам от любовни истории![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Тогава защо поднови стара темаПървоначално написано от December
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ще ви пляскам, какви са тия стари теми.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last