- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Слънчевата диета...
Ами поразрових се в нета и разбрах за какво става въпрос.
Ама не огладняваш ли между тези двете хранения?? [сутринното и онова по залез слънце]
Имаше някакъв индиец Кришна, ако не се лъжа ,не е ял от 20 30 години.Само вода пие и се храни от слънчевите лъчи.Преди 2 3 века може и повече 1 писател,не се сещам кой, е написал книгата "Слънчевият човек", и в книгата се говори за същото.Първоначално написано от heiress
+1Първоначално написано от magince
![]()
Леле .. на мен за закуска едно парче пица едвам ми стига .. да ям 2 пъти на ден .. леле хора не сте наред!
ии да питам VinDiesel .. как 0т 20-30 години човек Не е ЯЛ ???![]()
![]()
.. господи .. ? Не разбирам ..
май си в грешка .. човек повече от 1-мах 2 седмици може без да яде...
![]()
*сън*
http://kalendar.novatv.bg/bg/news/view/1122 ЗА ВСИЧКИ дето не са чули за този човек
Да това е той ,на горния пост.Нещо съм се объркал за името и годините били са 15Първоначално написано от fUcKsMiLe
![]()
еми да значи храниш се по два пъти на ден като храната ти се състои от това да гледаш слънцето сътрин при изгрев слънце и вечер - при залеза,
като при това се образува ГЛЮКОЗА .
там по формулата за фотосинтеза..![]()
АЗ НЕ ВЯРВАМПо скоро този човек трябва /не му го пожелавам/, да е болен /като не е ял 15 години, как може да му няма нищо на стомаха примерно?/ ?! .. Не мога да си го обясня ..
![]()
![]()
*сън*
Оф колко пъти ще я пуснеш тази тъпа тема?! В колко раздела,кажи ми?! ТЪПА ЛИ СИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ БЕЕЕЕ пусни я още я някоя спамърка задръстена ужасни сте прекалявате вече,никой не ви е длъжен!Забелязвам,че си глупава,ама едва ли не знаеш за google,толкова ли е трудно да потърсиш,отколкото да чакаш наготово и да пускаш тъпата си тема във вскеи раздел,бе?!
Only u! <3
Тая диета не е за всеки.
Трябва да можеш да приемаш енергията на слънцето, тук по-скоро става въпрос на настройка, на мислене, на психика..
И цял ден на слънце да стоиш, ако не можеш да приемаш и усещаш енергия на слънцето, ще умреш от глад. Нещата са си по-сложни, мисля.
що пък да е странно.. започнал е човека и постепенно е свикнал с този начин на живот.. даван друг пример- Мишел Лотито от Франция, който в продължение на 50 години се храни с метални и стъклени предмети (в Рекордите на Гинес е)..
Всеки може да отключи с подсъзнанието си много странни неща.Всичко е в мозъка.
Е тва е супер зле- нищо не ядеш, по цял ден медитираш на слънце и следователно НЕ РАБОТИШ.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Само сутрин на изгрев и вечер на залез ...Първоначално написано от FlowerPower