.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

НОВИЯТ АЛБУМ НА ЕМИНЕМ - RECOVERY 2010

http://hotfile.com/dl/47041490/80c9a...FIXED.rar.html

Как е според вас,на мен специално много ми харисва
    Hip-hoP is my life )))

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ех, как ми липсва стария Ем, новият тотално се промени
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

не ме кефи. има 3 песни, които ми харесаха, другите не стават изобщо. не знам защо така се разлигави напоследък, повечето текстове и песни изобщо не можеш да кажеш, че ги изпълнява Еминем. Relapse беше същата работа..

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    не ме кефи. има 3 песни, които ми харесаха, другите не стават изобщо. не знам защо така се разлигави напоследък, повечето текстове и песни изобщо не можеш да кажеш, че ги изпълнява Еминем. Relapse беше същата работа..
    Точно!Пред 7-8 години си бепе нещо по-различно!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Много претенции, много нещо... Явно не сте слушали задълбочено албума, "пуска Relapse в кенефа", признава си за грешките, който е правил... Да кажеш, че се е разлигавил и смешно, като няма нито 1 лигава и гавреща песен в албума. Преди не харесвахте, че прекалено много се лигавил, ся пък не е като преди 7-8 години.. Маршал, не е на 27 години, да си прави каквото си иска..

тая глупост с Рейханчето к'во е според теб? нормално е да пуска Relapse в кенефа, 'щото не струваше. и сега всички очаквахме нещо изключително, ама не го получихме, за съжаление.

Град
    ин ди гето
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    тая глупост с Рейханчето к'во е според теб? нормално е да пуска Relapse в кенефа, 'щото не струваше. и сега всички очаквахме нещо изключително, ама не го получихме, за съжаление.
    Хубава песен е, голяма работа, че Риана пее припева....

Точно пък сега Еминем си кефи,и то много.Не е лигав пее сериозно - изцяло нов стил си изгради.Та песните,коите ми харесват са :

25 to life
    Cold Wind blows
    Love the way you lie ft.Rihanna
    Not Afraid
    Space Bound
    On Fire чат-пат
    W.T.P
    Talkin 2 Myself
    So bad

Общо взето добре,и Relapse и Recovery
    Hip-hoP is my life )))

Голям фен Аватара на TrustNobody
    току-що слушах тази песен с Рияна и ми хареса
    we are rockstars.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Пълен боклук. Дори не можах да изслушвам песните и до средата. С този си албум Еминем тотално си свали нивото изключително ниско.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Recovery беше по-добре от Relapse определено. Харесва ми също, че има и песен за Proof, че вече може да говори за това. На мен албума си ми хареса още от първия път като го чух. Мислех, че с Риана много ще се изложи и с Пинк песента ще е по-хубава, а то точно обратното стана. Нещо с Пинк не ме кефи..

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Мега фен Аватара на December
    Не,че нещо ама Еминем с Рианата
    Адски зле.
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    Anfield Road
    Има само 2-3 песни, които ми харесват.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от December
    Не,че нещо ама Еминем с Рианата
    Адски зле.
    Ами мога да ти кажа, че точно песента с Риана е наистина добра и силна. За разлика от останалата част от албума.

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Според мен пък Ем изобщо не се е изложил. Да, попроменил е стила си, но да не забравяме, че и годинки са минали. Релапс, че си беше боклуче долу горе е ясно, но за Рекавъри не съм съгласна. Има доста силни песни, ако сте се заслушали. Признава си грешките, типично в негов стил. Самоиронизира се и не го ебе. Лириките му пак си остават един път. Не ме кефи, че го съдите заради песента с Риана и с незнам си кой още. Песента не е зле. А това дали ще е Риана, или примерно Хейли от Парамор явно е от ГОЛЯМО значение за някои хора хаха Поздрав със Space Bound за всички, които са се изкефили на албума.
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Mного голям депресант стана Eminem. Според мен му мина времето и модата му. Наистина на новите му песни има стойностни лирики, но защо да се натоварвам?
    Клик ми (:

Град
    София
    Рекавъри не бил стойностен албум, песента с Рияна не била хубава. Някой слушал ли е текстовете?НЕ!То се знае, че съдите само по това с кого е направена песента или как звучи.Добре, че има хора, които оценяват добрата свършена работа от страна на Ем

RainMan
    FaRfAlAk
    BrainDamage

поздрав с Talkin' To Myself

Ооо песните са супер!Много ме кефят всички!А тази песен с Рияна е почти най-силната,наравно с Not Afraid.Абе хора,четете ли текстовете въобще?!

Майната ви!
    Нищо не разбирате, само се правите на разбирачи!
    Бил различен от преди 7-8 години, много ясно, че ще е така, тъпаци!
    Тогава е бил на 29, сега е на 38. Вие нормални ли сте да сравнявате творчеството му. Всеки изпълнител 'претърпява' израстване във творчеството си, вие какво очаквате да изпълнява парчета каквито е правел на 25? Нормални ли сте вее..?
    Парчетата не били добри от страна на какво? Кое не ви хареса? Вие текстовете прочетохте ли? Разбрахте ли ги? Нали за това винаги е бил толкова извествен 'заради текстовете си', еми те не са мръднали, друг е въпроса, че изкривената ви представа вече е мръднала. Кефят се милите само на сейра, който правят някои изпълнители, ако няма сейр вече не е 'толкова добър'. Не бил добър, пък до вчера на всички в плеъра се въртя 'Love the way you lie' и всички гледаха 'Not Afraid' .

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    ин ди гето
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Майната ви!
    Нищо не разбирате, само се правите на разбирачи!
    Бил различен от преди 7-8 години, много ясно, че ще е така, тъпаци!
    Тогава е бил на 29, сега е на 38. Вие нормални ли сте да сравнявате творчеството му. Всеки изпълнител 'претърпява' израстване във творчеството си, вие какво очаквате да изпълнява парчета каквито е правел на 25? Нормални ли сте вее..?
    Парчетата не били добри от страна на какво? Кое не ви хареса? Вие текстовете прочетохте ли? Разбрахте ли ги? Нали за това винаги е бил толкова извествен 'заради текстовете си', еми те не са мръднали, друг е въпроса, че изкривената ви представа вече е мръднала. Кефят се милите само на сейра, който правят някои изпълнители, ако няма сейр вече не е 'толкова добър'. Не бил добър, пък до вчера на всички в плеъра се въртя 'Love the way you lie' и всички гледаха 'Not Afraid' .
    Fuck Me? Fuck You
    Много ясно, че се е променил и то не за добро. Еминем беше Еминем, защото не го ебеше от нищо. Казваше си каквото мислеше. В Real Slim Shady псува чалга певачките на това време, а сега прави песни с такива. Не отричам, че има много добри песни, но малко се изтърка да ни натяква за тая дрога и че бил баща и тряя да се оправи.

^ Абе момче ми тогава не го слушай бе!
    Тогава защо ника ти е с името на групата му? Защо подписа ти е с неговото име? 'Поп-фолк' певачки?

Туко що песента му с Рияна, зае първа позиция в топ 50 на най-добрите любовни песни за годините от 80те до 2010

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    ин ди гето
    ООО ддааааааа първа позиция в лигавщините. Защо го слушам ли? Защото има талант и го пропилява. От кога е важно коя песен е напред в класациите? Жалко, че някои малоумни негроци представят под друга светлина рапа..

Супер фен Аватара на radeberger
    От новиш му албум единствено Not afraid ми харесва. Донякъде е като стария му стил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си