- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- НОВИЯТ АЛБУМ НА ЕМИНЕМ - RECOVERY 2010
http://hotfile.com/dl/47041490/80c9a...FIXED.rar.html
Как е според вас,на мен специално много ми харисва![]()
Hip-hoP is my life)))
Ех, как ми липсва стария Ем, новият тотално се промени![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
не ме кефи. има 3 песни, които ми харесаха, другите не стават изобщо. не знам защо така се разлигави напоследък, повечето текстове и песни изобщо не можеш да кажеш, че ги изпълнява Еминем. Relapse беше същата работа..
Точно!Пред 7-8 години си бепе нещо по-различно!Първоначално написано от lubomirky
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Много претенции, много нещо... Явно не сте слушали задълбочено албума, "пуска Relapse в кенефа", признава си за грешките, който е правил... Да кажеш, че се е разлигавил и смешно, като няма нито 1 лигава и гавреща песен в албума. Преди не харесвахте, че прекалено много се лигавил, ся пък не е като преди 7-8 години.. Маршал, не е на 27 години, да си прави каквото си иска..
тая глупост с Рейханчето к'во е според теб? нормално е да пуска Relapse в кенефа, 'щото не струваше. и сега всички очаквахме нещо изключително, ама не го получихме, за съжаление.
Хубава песен е, голяма работа, че Риана пее припева....Първоначално написано от lubomirky
Точно пък сега Еминем си кефи,и то много.Не е лигав пее сериозно - изцяло нов стил си изгради.Та песните,коите ми харесват са :
25 to life
Cold Wind blows
Love the way you lie ft.Rihanna
Not Afraid
Space Bound
On Fire чат-пат
W.T.P
Talkin 2 Myself
So bad![]()
Общо взето добре,и Relapse и Recovery![]()
![]()
![]()
Hip-hoP is my life)))
току-що слушах тази песен с Рияна и ми хареса![]()
we are rockstars.
Пълен боклук. Дори не можах да изслушвам песните и до средата. С този си албум Еминем тотално си свали нивото изключително ниско.![]()
Recovery беше по-добре от Relapse определено. Харесва ми също, че има и песен за Proof, че вече може да говори за това. На мен албума си ми хареса още от първия път като го чух. Мислех, че с Риана много ще се изложи и с Пинк песента ще е по-хубава, а то точно обратното стана. Нещо с Пинк не ме кефи..
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Не,че нещо ама Еминем с Рианата![]()
Адски зле.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ами мога да ти кажа, че точно песента с Риана е наистина добра и силна. За разлика от останалата част от албума.Първоначално написано от December
Според мен пък Ем изобщо не се е изложил. Да, попроменил е стила си, но да не забравяме, че и годинки са минали. Релапс, че си беше боклуче долу горе е ясно, но за Рекавъри не съм съгласна. Има доста силни песни, ако сте се заслушали. Признава си грешките, типично в негов стил. Самоиронизира се и не го ебе. Лириките му пак си остават един път. Не ме кефи, че го съдите заради песента с Риана и с незнам си кой още. Песента не е зле. А това дали ще е Риана, или примерно Хейли от Парамор явно е от ГОЛЯМО значение за някои хора хахаПоздрав със Space Bound за всички, които са се изкефили на албума.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Рекавъри не бил стойностен албум, песента с Рияна не била хубава. Някой слушал ли е текстовете?НЕ!То се знае, че съдите само по това с кого е направена песента или как звучи.Добре, че има хора, които оценяват добрата свършена работа от страна на Ем
RainMan
FaRfAlAk
BrainDamage
поздрав с Talkin' To Myself
Ооо песните са супер!Много ме кефят всички!А тази песен с Рияна е почти най-силната,наравно с Not Afraid.Абе хора,четете ли текстовете въобще?!
Майната ви!
Нищо не разбирате, само се правите на разбирачи!
Бил различен от преди 7-8 години, много ясно, че ще е така, тъпаци!
Тогава е бил на 29, сега е на 38. Вие нормални ли сте да сравнявате творчеството му. Всеки изпълнител 'претърпява' израстване във творчеството си, вие какво очаквате да изпълнява парчета каквито е правел на 25? Нормални ли сте вее..?
Парчетата не били добри от страна на какво? Кое не ви хареса? Вие текстовете прочетохте ли? Разбрахте ли ги? Нали за това винаги е бил толкова извествен 'заради текстовете си', еми те не са мръднали, друг е въпроса, че изкривената ви представа вече е мръднала. Кефят се милите само на сейра, който правят някои изпълнители, ако няма сейр вече не е 'толкова добър'. Не бил добър, пък до вчера на всички в плеъра се въртя 'Love the way you lie' и всички гледаха 'Not Afraid' .
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Fuck Me? Fuck YouПървоначално написано от sladkish_14
![]()
Много ясно, че се е променил и то не за добро. Еминем беше Еминем, защото не го ебеше от нищо. Казваше си каквото мислеше. В Real Slim Shady псува чалга певачките на това време, а сега прави песни с такива. Не отричам, че има много добри песни, но малко се изтърка да ни натяква за тая дрога и че бил баща и тряя да се оправи.
^ Абе момче ми тогава не го слушай бе!
Тогава защо ника ти е с името на групата му? Защо подписа ти е с неговото име? 'Поп-фолк' певачки?
Туко що песента му с Рияна, зае първа позиция в топ 50 на най-добрите любовни песни за годините от 80те до 2010![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ООО ддааааааа първа позиция в лигавщините. Защо го слушам ли? Защото има талант и го пропилява. От кога е важно коя песен е напред в класациите? Жалко, че някои малоумни негроци представят под друга светлина рапа..
От новиш му албум единствено Not afraid ми харесва. Донякъде е като стария му стил.