.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Фен Аватара на RainMan
    Град
    Los Angel3s
    Албума е много силен! Вече казах и в една друга тема - като слушате само бийтовете естествено, че няма да ви хареса особено... Научете се да слушате лириките и да ги РАЗБИРАТЕ и тогава се правете на разбирачи. Ем е най-добрия лирик за всички времена, на който не му се иска да се 'товари' и не му се слушат и разбират лириките му - да НЕ го слуша. Problem solved. Точка. Shady 4 Life

Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Fuck Me? Fuck You
    Много ясно, че се е променил и то не за добро. Еминем беше Еминем, защото не го е**ше от нищо. Казваше си каквото мислеше. В Real Slim Shady псува чалга певачките на това време, а сега прави песни с такива. Не отричам, че има много добри песни, но малко се изтърка да ни натяква за тая дрога и че бил баща и тряя да се оправи.
    А 'що в подписа ти пише 'Eminem' а ника ти е 'd12respect' ?! Т'ва ли ти е респекта бе? По-добре си направи един нов акаунт, който да няма нищо общо с Ем и точка. Ебаси разбирачите се извадихте нямам думи

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    Какви бийтове само слушаме бе? Много големи разбирачи ВИЕ се извадихте, а слушате от вчера рап. Дай сега както се казва Еминем да го боготворим, че той е най-великия, че той няма слаби неща и че всеки негов албум е един от най-добрите в цялата индустрия. Да ама не...

Ps Само като ти видя коя песен си сложил за ник разбирам за кво става въпрос.

Фен Аватара на RainMan
    Град
    Los Angel3s
    Цитирай Първоначално написано от D12Respect
    Какви бийтове само слушаме бе? Много големи разбирачи ВИЕ се извадихте, а слушате от вчера рап. Дай сега както се казва Еминем да го боготворим, че той е най-великия, че той няма слаби неща и че всеки негов албум е един от най-добрите в цялата индустрия. Да ама не...

Ps Само като ти видя коя песен си сложил за ник разбирам за кво става въпрос.
    Слушам рап още от времето когато ти си ходил прав под масата Не е защото се казва Еминем и не че няма и по-слаби парчета... изобщо не става дума за това. Явно не разбираш за какво иде реч, така че не се обаждай
    Отностно ника ми.. пак се изказа неподготвен. Не е заради самата песен, има друго послание. Както и да е, няма да ти обяснявам, защото не те касае. Капиш?

Мега фен Аватара на ameli
    Определено "трезвеното" му мислене и песни повече ми допадат. От новият албум ме грабна Space bound на първото слушане. So bad.. Almost famous.. You're never over.. също. Другите не са лоши, но тези сякаш най ми харесаха
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Every CD critics gave it a 3, then 3
    Years later, they'd go back and re-rate it
    And call the Slim Shady LP the greatest
    The Marshall Mathers was a classic
    The Eminem Show was fantastic

kk?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от van1
    Every CD critics gave it a 3, then 3
    Years later, they'd go back and re-rate it
    And call the Slim Shady LP the greatest
    The Marshall Mathers was a classic