- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да стана ъплоадер в замунда?
Значи първо как да дигна бързо рейтинг в замунда?Пробвах с тракерпро ама става много бавно и от 2 дена не ми дига рейтинг с тая програма?И как мога като дигна рейтинг да съм ъплоадер?
Ти кога ще спреш с тъпите теми ? То не беше за пц-то ти .. то не беше за игрите ти ... ся тва.. Утре може би ще питаш ? Как да си включа пц-то ?
явно главата му е пилешки мозак аи махаисе от форума или си вхърли пцто през терасата![]()
че вече заради тебе рядко влизам в форума
или ще пита как да си спра пцто![]()
![]()
до всички админи на форуми които влизат тук бнанваите този ник коко95
Да те питам модератор знаеш ли тук как се става и как се теглят торенти от замунда![]()
![]()
Първоначално написано от Reaper93
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Повярвай ми , такъв като теб не трябва да става ъплоадер в замунда !
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Формулярът е спрян, за момента не се приемат младши ъплоудери. Проверете отново след няколко дни.Първоначално написано от dPa3HuTeJl
http://zamunda.net/form.php
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Абе земи се спри бе...ставаш за смях.Как да стана ъплоудър в замунда...Такива като теб...незнам даже как си жив,сигурно мозъкът ти е колкото на щраус... :X :X ...Толкова ли беше трудно да видиш тук .
П.С.Не се здържах![]()
На 13 съм
Не обиждай щраусите!!!![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Като ти чета темите оставам с впечатление, че ако те направят ъплоадер, това ще им е една от най-големите грешки (ай глупости, ти няма кво да им направиш де, но и за ъп не ставашш..)![]()
вчера минах 6.0 рейтинг най-накрая![]()
Охо аз тва съм го прочел преди 2 години, че не се приематПървоначално написано от Valento
![]()
Who's next!
Аз
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last