- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На мен ли ми има нещо или жените не са в ред
^Ае да, обаче в живота не може само да печелиш. Даже най-хубавите момчета са претърпявали провал, но са продължавали напред.
Майната им на такива лигли, тва не са коректни хора. (тия, дето бият шамари или хукват да бягат) Ти може да не си привлекателен като поведение, ама тва да се държат като лпетии са си чисти лигниМомичешки тъпотии, на които НЕ СЛЕДВА ДА СЕ ВРЪЗВАШ и да ги вземаш кой знае колко насериозно. Пичката винаги ще те отреже по по нормален начин, а не да ти бяга или да те бие,така че прави си сметка за тия две джофрички.
И както ти казаха, по-добре да действаш и да се провалиш, отколкото да не действаш. Страхът е най-унищожителното нещо.
Твоят страх от провал е донякъде оправдан, НО той изяжда всичката ти радост в живота. Ти не можеш да направиш едно свободно действие, без да те е страх. Страх да седнеш нормално на стол, да си сложиш по някакъв начин ръцете, да направиш поза. Страх те е да вървиш сред хора, защото о-боже-как-изглеждам-дали-не-ходя-по-смотан-начин, страх да хвърлиш поглед на момиче, защото се филмираш, че изглеждаш тъпо и етц, страх те е от отказ, шамар, от ВСИЧКО.
Разбирам те, че си толкова наплашен. Предполагам си неуверен и с мъжете (т.е. приятелите, компанията), постоянно мислиш как изглеждаш и дали не те възприемат за смотаняк, дали ти личи неувереността, дали ще ти се подиграят чисто и просто защото си мишка и това е факт. Нормално е, и аз ти съчувствам, защото съм била в подобно положение. Самочувствието ти е смачкано, но никога не пречи да го пооправиш малко. Като заначало осъзнай че си мишка и не се противи. После започни да се съграждаш. Изгради новия си образ - на достоен, а не жалък човек.
ИЗЛЕЗ от порочния кръг. Страхът е лош съветник и никога няма да излезеш от задънената улица, ако продължаваш.
Слушай ме сега:
Всеки път, когато искаш да си пич, да влезеш свободно в помещение без да излъчваш нерви и електричество (понеже хората винаги забелязват езика на тялото и могат да преценят човек само от един поглед), се запитвай "Какво щях да направя, ако не ме беше страх?" Направи това, което ще отговориш.
Пример: Пред входа на дискотека си. Както винаги, ти си в пернаментното си състояние - чувстваш се неудачник, всичко твое го излъчва. Искаш да си хванеш момиче в дискотеката, но БАМ!, още една мислена бариера - теб те е страх от евентуалните последици. Веднага се сещаш, че може да те отреже, да ти се подиграе, само като те погледне да те е отписала и т.н. Запитай се "Какво щях да направя, ако не ме беше страх"? Отговорът би бил: "Ако не ме беше страх, щях да вляза като нормален човек в дискотеката, напълно надъхано!Щях да се устремя към бара и да заговоря някое момиче". Правиш това, което си отговорил.
Предизвиквай се! Бъди спонтанен, винаги си задавай въпроса със страха. Ще видиш, че резултатът ще е добър. Изпълнен с увереност (макар и моментна), готов за предизвикателство, ти ще излъчваш много по-различна физиономия от обичайната ти. В никакъв случай не се оправдавай. Бъди смел докрай. Дръж се както ти скимне, напълно първично. Да не стане да се прецакаш: "Хей, здрасти, как е.." и след 15 мин "Ааабе аз реших да те заговоряя, щото по принцип.." или някви оправдания. Ако трябва, по-добре да не ти млъква устата. Пускай бъзици без страх,даже може леко да се заяждаш, да провокираш. И помни - БЕЗ СТРАХ! Даже да те отрежат, поне ще си бил достоен,защото ще си опитал и ще си се държал като лъв. А ако се държиш винаги като куче с подвида опашка, ВИНАГИ ще си губещ, ВИНАГИ.
Запомни - по-добре 5 минути като лъв и с провал, отколкото 24 часа като подвито куче с опашка, което няма провал, защото не е опитало, но пък се е ядосвало на себе си,че е такъв смотльо.
Също, почни да четеш психология. Гледай мотивационни филми от рода на The Secret. Купи си приложна психология за високо самочувствие. Сериозно се интересувай от проблемите на форумците (например) и осъзнай, че жените СМЕ прости същества. Казваме, че обичаме да са мили с нас, но всъщност не обичаме.
Тук мога да напиша много за това, но umri би ти обяснил по-добре, той ги разбира нещата. Питай го. В никакъв случай не угаждай на жена. Мисли ВИНАГИ 1во за себе си. Ако направиш нещо за нея, дали ще се унижиш, докъде ще сложиш границата и т.н.
Спри да бъдеш неудачник, нали ти е писнало?!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
На дискотека не ходя нямам време най-вече работя предимно нощно време а за психологията чета приложна психология на поведението и всякакъв вид психологият на човешките възприятия, склонности включително и психоанализа наясно съм със всички аспекти на човешкото поведение но пак си глътвам граматиката като се опитам да заговоря момиче преди това съм решил какво да кажа но като тръгна акъла ми се изпразва напълно и говора ми изчезва тогава дори някой до мен да ме пита нещо поне 5 минути няма да мога да му отговоря иначе еи така ако някой фр ме запознае с някоя съм малко по спокоенПървоначално написано от jghgh
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
О, аз тъкмо си едитнах поста.
И бтв, СТИГА СИ СЕ ОПРАВДАВАЛ. Не търси само оправдания, а решавай. Какво пак ми се обясняваш? Не се ли мотивираш поне малко!
Действай!
пп. Никога не мисли преди какво да кажеш, действай винаги на момента. Даже да изръсиш тъпотия е по-добре. Неестественото,престорено и запланувано поведение личи отдалеч и излъчва неувереност => неудачие и жените си мислят: "Малее, тоя къв е.."
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
напиши едно стихотворение.
Всички, които познавам. И особено мъжете.Първоначално написано от lmao
all day... all night... what the fuck?!
аз така или иначе пиша но и да искам нестава така да кажа еи сега ще напиша нещо то си идва от вътре иначе се получават пълни безсмислици и глупостиПървоначално написано от w0sh
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
jghgh интересен начин на мислене за момиче. Леко съм впечатлен дори.
Авторчо, каквото и да ти кажа ще е малко, пък и явно не искаш да приемаш, а само да мрънкаш. Еми в такъв случай.. намери си някоя дебеланка и заживейте щастливо. Поне със заговарянето на по-тежки от теб не би трябвало да имаш проблем.
Temet Nosce
벨야카
почти същия съм като тебсамо че мога да говоря глупости до безкрай ( впрочем доста се притеснявах като изляза с момиче (даже ако е за първи път или при запознанство наистина си се притеснявам май си ми и личи)). Ама те глупостите от вътре си ми идват
понаучих се да уцелвам момента кога какво да кажа ... Верно и аз мрънкам че съм неудачник
ама кфо да са прай, нямам самочувствието на нормалните хора макар да съм умен съобразителен и т.н. Знам какво искам от живота си, знам и как да го постигна ... жените са ми малко на втори план ... ако се влюбя или ми хареса дадено момиче ще се престраха ще и кажа ( нали след комплименти и т.н.) Малко самочувствие ти трябва ... можеш да го постигнеш с няколко успеха ... Рискувай повече , чесно казано когато са ме рязали в оня момент ми е било зле ама ся като се замисля ми е смешно
бъди интересен , макар и притеснителен ако си всестранна личност ще породиш интереса в момичето/жената ...
![]()
ivakavlad,само като ти прочетох подписа и ми стана ясно че си най-малтретирания ,депресиран бозайник на тая планета(след газелата на томпсън ,може би)
Един съвет от мене - никой не обича слабите!
☆ Addicted to Addictions
Аз съм момиче и съм доста странна....не обичам романтиката ии лигавите поеми и нежните момчета , които не смеят да направят нещо спонтанно.Обичам момчетата , дето те карат да се чувстваш някакси желана или ии аз не знам...имам предвид , че наистина се държат като представители от мъжкия пол , а не като някой недоправен женски модел , дето се държи като момиче , а пък има нещо м/ у краката...Таа исках да кажа , че обичам спонтанните ии момчета---бухеми...![]()
![]()
![]()
Ами до известна степен съм като теб. Имам впредвид не мога да разбера момичето което харесвам. Не съм най-готиния в училището но не съм за изхвърляне и бих казал че съм доста умен. Винаги ми е било интересно да "изучавам" реакциите на хората и в един момент станах толкова добър че почти винаги знаех какво ще каже/направи другия. Тогава се запознах с нея. Първоначално бяхме приятели ходиме по паркове напред назад и т.н. и в един момент се усетих че съм здраво хлътнал по нея и реших да й го кажа. Хубаво де но не съм много опитен а и понякога ми избиват комплексите и два дни поред не мога да и кажа. Първия път я изпращах до метрото и смятах да й кажа но влакa дойде и тя се затича и не успях, а втория път не помня какво се случи.
Та след историята с влака бях страшно ядосан защото нещата не се развиха както исках. Реших че на следващия ден на всяка цена да говоря с нея. От сутринта Сърцето ми от сутринта биеше лудо но бях решил да й кажа след училище за да не е неловко цял ден.
Започна последния час който ми се видя като 200 минути, а през това време мислех само как ще прее...цакам нещата между нас, че ще съсипя приятелството ни че тя няма да ме иска и прочее такива неща.
И в този момент идва на помощ инатът. Казваш си "Абе майната му ще го направя сега и тва е!"
Друго което на мен ми помогна за увереност е хеви метъла. Пуснах си най-надъхващите парчета и бях готов да направя каквото и да е пък после ще му мисля.
Втория етап когато можеш да фейлнеш е след като извикаш името и тя дойде и пита "Какво има?"
Тогава спрях да мисля какво казвам а мислех за вчерашните арени в УоУ. И след това осъзнах че съм й признал и тя също иска да излезем на среща на следващия ден защото трябва да ходи на английски. И следващите няколко часа бях в някакво полу-спящо състояние и не разбирах какво се случва около мен.
Съжалявам за отплесването но мисля че човек може най-добре да си извади поука от една история само ако тя е искрена и подробна. Надявам се с това да помогна на автора да добие малко увереност следващия път когато се пробва с някое момиче![]()
Успех
П.П. ЛоЛ текста излезе повече отколкото очаквах![]()
Hatred is power
знам те аз тебе, неосъзнат гейтак
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
човек ти си женчо... you are pussy
деба и педала мръсен мазен наебан ;д;д
Sing my song all night long as I take hits from the bong
Тва жената не е като човека.
GTA Stunting
Не можеш да имаш вяра на същество, което кърви по една седмица и не умира...Първоначално написано от Bixel
Temet Nosce
벨야카