^Ае да, обаче в живота не може само да печелиш. Даже най-хубавите момчета са претърпявали провал, но са продължавали напред.
Майната им на такива лигли, тва не са коректни хора. (тия, дето бият шамари или хукват да бягат) Ти може да не си привлекателен като поведение, ама тва да се държат като лпетии са си чисти лигни Момичешки тъпотии, на които НЕ СЛЕДВА ДА СЕ ВРЪЗВАШ и да ги вземаш кой знае колко насериозно. Пичката винаги ще те отреже по по нормален начин, а не да ти бяга или да те бие,така че прави си сметка за тия две джофрички.

И както ти казаха, по-добре да действаш и да се провалиш, отколкото да не действаш. Страхът е най-унищожителното нещо.
Твоят страх от провал е донякъде оправдан, НО той изяжда всичката ти радост в живота. Ти не можеш да направиш едно свободно действие, без да те е страх. Страх да седнеш нормално на стол, да си сложиш по някакъв начин ръцете, да направиш поза. Страх те е да вървиш сред хора, защото о-боже-как-изглеждам-дали-не-ходя-по-смотан-начин, страх да хвърлиш поглед на момиче, защото се филмираш, че изглеждаш тъпо и етц, страх те е от отказ, шамар, от ВСИЧКО.
Разбирам те, че си толкова наплашен. Предполагам си неуверен и с мъжете (т.е. приятелите, компанията), постоянно мислиш как изглеждаш и дали не те възприемат за смотаняк, дали ти личи неувереността, дали ще ти се подиграят чисто и просто защото си мишка и това е факт. Нормално е, и аз ти съчувствам, защото съм била в подобно положение. Самочувствието ти е смачкано, но никога не пречи да го пооправиш малко. Като заначало осъзнай че си мишка и не се противи. После започни да се съграждаш. Изгради новия си образ - на достоен, а не жалък човек.

ИЗЛЕЗ от порочния кръг. Страхът е лош съветник и никога няма да излезеш от задънената улица, ако продължаваш.

Слушай ме сега:
Всеки път, когато искаш да си пич, да влезеш свободно в помещение без да излъчваш нерви и електричество (понеже хората винаги забелязват езика на тялото и могат да преценят човек само от един поглед), се запитвай "Какво щях да направя, ако не ме беше страх?" Направи това, което ще отговориш.

Пример: Пред входа на дискотека си. Както винаги, ти си в пернаментното си състояние - чувстваш се неудачник, всичко твое го излъчва. Искаш да си хванеш момиче в дискотеката, но БАМ!, още една мислена бариера - теб те е страх от евентуалните последици. Веднага се сещаш, че може да те отреже, да ти се подиграе, само като те погледне да те е отписала и т.н. Запитай се "Какво щях да направя, ако не ме беше страх"? Отговорът би бил: "Ако не ме беше страх, щях да вляза като нормален човек в дискотеката, напълно надъхано!Щях да се устремя към бара и да заговоря някое момиче". Правиш това, което си отговорил.

Предизвиквай се! Бъди спонтанен, винаги си задавай въпроса със страха. Ще видиш, че резултатът ще е добър. Изпълнен с увереност (макар и моментна), готов за предизвикателство, ти ще излъчваш много по-различна физиономия от обичайната ти. В никакъв случай не се оправдавай. Бъди смел докрай. Дръж се както ти скимне, напълно първично. Да не стане да се прецакаш: "Хей, здрасти, как е.." и след 15 мин "Ааабе аз реших да те заговоряя, щото по принцип.." или някви оправдания. Ако трябва, по-добре да не ти млъква устата. Пускай бъзици без страх,даже може леко да се заяждаш, да провокираш. И помни - БЕЗ СТРАХ! Даже да те отрежат, поне ще си бил достоен,защото ще си опитал и ще си се държал като лъв. А ако се държиш винаги като куче с подвида опашка, ВИНАГИ ще си губещ, ВИНАГИ.
Запомни - по-добре 5 минути като лъв и с провал, отколкото 24 часа като подвито куче с опашка, което няма провал, защото не е опитало, но пък се е ядосвало на себе си,че е такъв смотльо.

Също, почни да четеш психология. Гледай мотивационни филми от рода на The Secret. Купи си приложна психология за високо самочувствие. Сериозно се интересувай от проблемите на форумците (например) и осъзнай, че жените СМЕ прости същества. Казваме, че обичаме да са мили с нас, но всъщност не обичаме.
Тук мога да напиша много за това, но umri би ти обяснил по-добре, той ги разбира нещата. Питай го. В никакъв случай не угаждай на жена. Мисли ВИНАГИ 1во за себе си. Ако направиш нещо за нея, дали ще се унижиш, докъде ще сложиш границата и т.н.

Спри да бъдеш неудачник, нали ти е писнало?!