.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Хора, помагайте! Моля ! ;dd

Здравейте всички!
    Предварително искам да се извиня, ако има такава тема (явно не ме бива в търсенето) и ако не съм нацелила раздела, но мисля, че тук е най-подходящо!
    Та исках да ви попитам, дали сте чували или знаете къде в София има фризьорски салон, в който предлагат услугата да се видиш примерно с руса перука, за да можеш да прецениш дали ти отива и да се боядисаш...знам, че има такива програми - пробвах, но някак са много изкуствени и не мога да преценя ...ако някои пък знае къде въобще могат да се пробват перуки - да каже Много ще съм благодарна {} !
    Пускам тази тема, защото от отдавна искам да се боядисам в русо, но не знам дали ще ми отива, понеже съм с малко по тъмна кожа и светли очи ...едни казват, че ще ми отива други пък нищо не казват...най-добре сам да си прецениш.. нали?!

ops ! сорри за грешките !

не ти е задължителен такъв фризьорски салон. Има магазини, в които можеш да пробваш перука и струва 1лв. ПРобвай няколко и се снимай, за да можеш да помислиш по-дълго време. Все пак изрусяването не е шега работа и искаш ли после да си върнеш естествения цвят, ще ти коства доста
    Не съм от София, за да ти кажа къде да идеш..

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Хора, преди време имаше едни спрейове/всякакви цвотове/, за 1 месец стоят .. някой знае ли дали още се произвеждат ?

Сори че се въползвах от темата ти

Он топик: Не знам, но и с перука изглежда някак изкуствено ;/ .. иначе би трябвало да има.. разрови се в нет-а все пак това е София.. не Кубрат Успех с порбването и изрусяването! После се снимай да те видим
    *сън*

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Преди имаше един магазин на "Витошка" с перуки, но отдавна не съм ходила и не знам дали още съществува. Разходи се някой ден да видиш.

Супер фен Аватара на j_adore2
    ^^Съществува.Струва 1 или 2 лева да пробваш някоя перука.
    За салон не съм чувала да има някъде
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

благодаря много зо отговорите ви ! мога до кажа за спрейчетата, че ги има още по дрогериите...
    аааа и последно въпросче - едно левче пробваш една перука нали?! защото нюансите на русото не са един и докато открия подходящия не ме се ще да дам 10 лева

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    Хора, преди време имаше едни спрейове/всякакви цвотове/, за 1 месец стоят .. някой знае ли дали още се произвеждат ?
    за такива не знам, но има такива които като се изкупеш и падат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си