- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хора, помагайте! Моля ! ;dd
Здравейте всички!
Предварително искам да се извиня, ако има такава тема (явно не ме бива в търсенето) и ако не съм нацелила раздела, но мисля, че тук е най-подходящо!
Та исках да ви попитам, дали сте чували или знаете къде в София има фризьорски салон, в който предлагат услугата да се видиш примерно с руса перука, за да можеш да прецениш дали ти отива и да се боядисаш...знам, че има такива програми - пробвах, но някак са много изкуствени и не мога да преценя ...ако някои пък знае къде въобще могат да се пробват перуки - да кажеМного ще съм благодарна {} !
Пускам тази тема, защото от отдавна искам да се боядисам в русо, но не знам дали ще ми отива, понеже съм с малко по тъмна кожа и светли очи ...едни казват, че ще ми отива други пък нищо не казват...най-добре сам да си прецениш.. нали?!![]()
ops ! сорри за грешките !
не ти е задължителен такъв фризьорски салон. Има магазини, в които можеш да пробваш перука и струва 1лв. ПРобвай няколко и се снимай, за да можеш да помислиш по-дълго време. Все пак изрусяването не е шега работа и искаш ли после да си върнеш естествения цвят, ще ти коства доста![]()
Не съм от София, за да ти кажа къде да идеш..
Хора, преди време имаше едни спрейове/всякакви цвотове/, за 1 месец стоят .. някой знае ли дали още се произвеждат ?![]()
Сори че се въползвах от темата ти![]()
Он топик: Не знам, но и с перука изглежда някак изкуствено ;/ .. иначе би трябвало да има.. разрови се в нет-авсе пак това е София.. не Кубрат
Успех с порбването и изрусяването! После се снимай да те видим
![]()
*сън*
Преди имаше един магазин на "Витошка" с перуки, но отдавна не съм ходила и не знам дали още съществува. Разходи се някой ден да видиш.
^^Съществува.Струва 1 или 2 лева да пробваш някоя перука.
За салон не съм чувала да има някъде![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
благодаря много зо отговорите ви! мога до кажа за спрейчетата, че ги има още по дрогериите...
аааа и последно въпросче - едно левче пробваш една перука нали?! защото нюансите на русото не са един и докато открия подходящия не ме се ще да дам 10 лева![]()
за такива не знам, но има такива които като се изкупеш и падатПървоначално написано от fUcKsMiLe