- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- помощ за фитнес
здравейте оня ден си срязах лявата рака на стакло доста лошо и сега немога да я използвам докато не заздравее а лекаря ми каза че това ще отнеме поне 2 месеца та въпроса ми е към по опитните билдъри ако може да ми кажат някои упражнение за гърди и гръб по възможност да се правят с една ръка и дали въобще има такива ... 2 месеца без фитнес не мога ...
за гърди с една ръка ?! -.- това само за едната гърда ли ще е![]()
n00bs
за гърди с 1 ръка можеш да правиш 1 гърда само![]()
хаха яко значи ще си прая 2 месеца само преса
Предполагам имаш и крака, защо не правиш и тях ?
n00bs
краката са ми предостатъчно развити)) баскетбол 6 години и сега си ходя да бягам почти секи ден
)) другото ми изостава и сега ще изостане още повече
И какво от това ? Те не стават само от бягане.
n00bs
единственото което ми хрумва е лицеви упори с една ръка ..Първоначално написано от SoSerious
Аз на теб не ти ли забраних да пишеш по фитнес въпросиПървоначално написано от bybalazi
![]()
![]()
Като прави лицеви опори с една ръка нали пак само нея ще развие бе ?
Няма упражнения (освен коремната преса и краката), които могат да се правят без една/две ръце !
ша ти развие тиквата проста ша ти развие ..почвай да плетеш тоо спорт не е за тебеПървоначално написано от Unabomber
![]()
Върви на уроци по български, защото си адски неграмотен! А, и по-добре изобщо не давай съвети за фитнес тренировки!
ще вървя при майка ти .. и не си ти човека ,който ще ми казва какво да правя .. нали та гледам къв си "културист"Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
айде смучкай си бибата и не се занимавай с мен
![]()
Ей, келеш само ненамесвай хора, които не са сред живите. 100% имам по-голям стаж във фитнеса от теб и го разбирам тоя спорт. По-добре, като неразбираш от нещо не се излагай!! Правописа ти е под всякаква критика.
Аууу цифката се засегнаПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
ей мършаа кфо имаш ти бе цифкомат имаш ми хуя ми имаш .. знам много повече за тоя спорт от колкото ти ... не се прави на разбирач щото ставаш смешен ..
До правописа .. никъде не пише че трябва да пиша правилно .. и си пиша както намеря за добре .. а именно на Врачански диалект ... аре кини![]()
Такива малки педерастчета като тебе най ги мразя. Айде философе кат пиеш Креатин, кажи как се пие, бе отворко.
Те и познанията му за фитнеса са горе долу на това нивоПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
Легай да спиш робе .. колкото до креатина .. първите 5 дни до 1 седмица ти е зареждащата фаза .. и колко ще пиеш зависи от теглото ти .. ако е на капсули примерно по 2х5 на ден за билдъри до 90 кг ако си над 90 кг по 4х5 каквото и да правиш не трябва да пиеш повече от 20 капсули дневно ... след зареждащата фаза ги намаляш примерно по 4 на ден в продължение на 35 дни .. общо целия цикъл на креатина трае 4-6 седмици като направиш цикъла почиваш 1 месец и така ...Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
добре господин "фитнес инструктор"...Първоначално написано от Unabomber