- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нормално ли е
момиче да мастурбира всеки ден, при условие че има приятел![]()
Ако си хиперсексуална, явно е нормално. Ако нещо в секса с приятеля ти куца, също. Няма ли начин да се виждате по-честичко по секс причини?
На колко си? Всички сме имали такива периоди. Т'ва си е просто от хормонения компот. Има дни, в които през всяка секунда мисля само за такива неща, а има и периоди, в които дори ми е няк'во негодно да се занимая със себе си, камо ли някой друг. Аз мисля, че няма за какво да се притесняваш.
за 7 дни 1-2 пъти си е недостатъчно, особено ако имаш постоянно желание за секс. ежедневия секс е по-добра оферта![]()
вече съм на 16незнам...Почти всеки ден ми се случва да го правя
дори например-правили сме секс и като се прибера в нас вечерта пак мастурбирам
просто изпитвам някаква нужда и желание да го правя
![]()
+ много...Първоначално написано от Grudi_SeXa
It's too late...
явно не си свършила достатъчно пъти, докато сте били заедно. този глад е трудно утолим, иска се доста старание, желание и умения![]()
добреПървоначално написано от Grudi_SeXa
успокой ме
благодаря ти много!
Grudi_SeXa снимката на профила ти е покъртителна...
По темата: Не знам дали е нормално, но мисля, че приятелят ти трябва да ти обръща повече внимание. Очевидно не те задоволява достатъчно.
Да обичаш значи да страдаш!
Ако знаеш как ме възбужда...Първоначално написано от ladykeisy
Ужас...Първоначално написано от Grudi_SeXa
По темата: Не мисля, че може да те успокои при положение, че приятеля ти не си върши работата, не мислиш ли?![]()
It's too late...
Еми да го хване за ушите и да го подкани да е по-старателен. Много жени имат нужда от поне 2-3 оргазма. Всъщност авторке, колко пъти стигаш докрай обикновено, като си с приятеля ти?
Значи отсега нататък му казваш, че трябва поне по 3 пъти (независимо за колко "тека") и/или да правите секс през ден.
защо? На мен ми харесва секса с приятеля ми и смятам, че ме задоволява, но просто незнам...Първоначално написано от cride
![]()
Еми явно не те задоволява напълно, щом имаш нужда от допълнителни екстри.![]()
Някои да. Повечето през ден или два.Първоначално написано от Passi0n
Абсолютно съм съгласен с мнението на Grudi_Sexa
В крайна сметка какъв ти е проблема? Ми прави ти се - правиш го. Нямаш брояч за броите оргазми през жиовота си, така че максимизирайВ един момент ще ти мине и ще започнеш да пускаш нагаджето си само по празници, като всяка уважаваща себеси жена
![]()