- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Патриарх Евтимии - пловдив
Здравейте! Аз сам в 8- ми клас и ми предстой кандидатстване избрала съм за сега Патриарх Евтимии(бившата Лиляна Димитрова) но нз как е там!! Нз дали ще ме приемат(дипломата ми е с пълно 6) Моля някой който в момента учи там да разкаже малко за училището,обстановката,пов едението на учителите и учениците!!! Ще съм мн благодарна!!!![]()
![]()
С пълно 6 би трябвало да те вземат, много се учи там. Даскалите знам, че не са лоши, само по химия има една ковти даскалка.
за ученето няма проблем!!! Друго искам да попитам ти казваш че даскалката по химия била гадна тогава с химия и биология или с история и география е по-добре да се запиша!!! Имам нужда от мненията ви за да направя правилен избор!!!![]()
![]()
E, на теб кое ти се учи повече?
Даскалката по химия изобщо не 'кофти', ъххх. Нарежда всички, но е добър преподавател!
Ако избереш история и се паднеш при любимата на всички историчка... Със сигурност ще ти се убие желанието да продължиш с това.
Ам, в профила с химия и биология ти влиза и профилиращ предмет физика, да си знаеш.![]()
bn
ами истината е че на мен вобще не ми се иска да продължа да уча толкова мн история и география и ако дай боже ме приемат сиг ще избера химията и биологията!!! Сега на 17 юни ще се явя на изпит по математика да се пробвам и в Търговската но нз какво ще направя!!! Решила съм да кандидатствам в Търговската,Патриарх Евтимии и Климент Охридски!!! Някакви предпочитания за по-добро училище ако имате,мн ще ми помогнете!!!
Защо не се пробваш и в езиковите гимназии?
Интересно ми е защо си се насочила към Лиляната?
наистина по-добре пробвай в някоя по-добра гиманизя щом дипломата ти е пълно 6.. няма смисъл да влизаш в една никва гимназия като можеш да влезнеш и в по-добри училища, аз уча в МГ-то ии до колкото знам ще има тази година изпити за след завършен 8-ми клас, ако искаш и ако ти върви математиката може да се пробваш ;]
Имам един приятел дето учи там, сега е 9 клас.. добро е даскалото, но се учи доста.![]()
В сравнение с другите СОУ-та бива, но далеч не е кой знае колко добро училище. (след 7-8 клас)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
оо в никакъв случай няма да успее за там .. много високи оценки, много борещи се за тамПървоначално написано от littlebaby
няма начин
![]()
Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
ООО определено ако издържа изпита ще се пробвам и при теб!!! Една моя приятелка учи в ФГ и казва че простоо ги побърквали от учене и според мен няма смисъл да се нахвърлям толкова много!!! Искам нещо което по някакъв начин ще ме качи на по-високо равнище но определено това неискам да е езика!!! Ако някой който учи в някво училище по-добро да ми препоръча и да разкаже за живота в него!!! Благодаря на всички!!!![]()
А някой дето ся ще е 8ми клас няма ли ? с френски ..![]()
Единственият начин да имаш приятели е да бъдеш приятел.
Защо трябва да е "НО" се учи доста? Ти за разходката ли ходиш в твоето даскало...Първоначално написано от fenche22
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Виж сега-зависи от много неща..но, да, има някои даскали, които си мислят, че техният предмет е най-важният и сами не могат да се усетят, че прекаляват понякога..Иначе аз тая година бях там 8-ми клас във Френската само че с английски ии ми беше супер айляшко през цялата година, по английски нямах кой знае колко да уча, по другите предмети също..достатъчно ми беше за час да си прегледам някои неща и толкова д; Колкото до Лиляната-една приятелка учи там, не е лошо училището, тя тая година ще 12-ти клас, паралелката й беше френски/БЕЛ/история/философия..до колкото знам има 2 паралелки с английски и 2 с немски също..Първоначално написано от didka951
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Пишеш "предстой", "неискам" и дипломата ти е пълно 6??? Боже...
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...