- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТЪРСИ СЕ!!МОМИЧЕ което е било ДНЕС НА 20 год. ПАЙНЕР!!
Та така проблема е следния,моля модераторите да не трият темата тъй като не е ебавка.Ако си била на Пайнер,чернокоса си и си се целувала с момче със синъо-бяла риза+ланец моля да ми пише ЛС.
П.П как можах да те изгубя в тълпата![]()
![]()
Щом се е целувала с някой друг, едва ли ще те потърси.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
А човека с който се е целувала е автора.
Шанса да я намериш тук е минимален
По тази причина аз бих ти заключил темата. Ако имах правата де.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
момчето с синъо-бялата риза_ланец съм азПървоначално написано от gia_sena_mono
вапроса е че я изгубих преди даже да съм и научил името :@:@:@
Е, как се целува с нея, а дори не й знаеш името? Че даже и е избягала или си я изгубил! Аз такива неща не обичам!
Да не е била някоя пайнерка?![]()
![]()
![]()
Ааа, и ако е писано да сте заедно - съдбата ще ви срещне на следващия пайнерски концерт.
И между другото веднъж в една дискотека се запознах с едно момче, което беше хубавичко. Беше с шапка, тъй че може и да не е бил толкова хубав. Поиска ми номера и аз с моя акъл му го дадох (не знам дали изобщо успя да го запише), но не взех неговия, защото ми беше паднала батерията на телефона. Така и не ми се обади де. Но през нощта като се прибрах го сънувах и 1-2 дена след това си мислех за него.![]()
![]()
Първоначално написано от gia_sena_mono
бате нали знаеш кво е по концерите натискане ала-бала ама тва момиче така започнахме да танцуваме и вече 1 час някаде танцувахме(няколко пъти я качих на конче ест. (sun) след което нещата станаха внезапно (започна песента на Анелия-Погледни ме в очите и кажи че ме обичаш..)та така станаха нещата (не сме говорили много) след което една нейна приятелка я хвана и и каза нещо което почти не разбрах май(че е по-добре да се прибират) а мойте идиоти (след тва мн бой ядоха) фанаха и ме дигнаха в въздуха и...я изгубих без скайп,без име,без нищо сега ще я потърся някаде из сайтовете ако имам касмет![]()
![]()
![]()
Успех, тогава! Дано си заслужава търсенето.
ОЛОЛОЛОЛОЛо
Гадни чалгари![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Grozdanov, АЗ бях на концерта на пайнер, с черна коса съм и се целувах с едно сладурче ,което описваш, целуваше се страхотно, но дали си ти незнам.
Забавлявали сте се и двамата, но си е било за тогава. Забрави я.
целувала си се тиПървоначално написано от mincheto
опр не си ти..Първоначално написано от mincheto
пуснал съм обяви по доста сайтове ен само тук при това най-добре темата да се заключи...намерих я...имам един приятел който негов приятел я познаваПървоначално написано от baby07
![]()
![]()
![]()
дае.
заключена е.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei