.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 120
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Тая е бах ти скинара копеле!! Ножове, боксове, вериги, камшици баце .. К`ва е тая дрисла на 11 години бе?! Не знаех, че в детската градина има малки тъпи гангстерчета..

Искам да довършиш филма, аз отивам да си направя пуканки!!

Тая ша отида и ще й навра ножовете в гъза, носа и на други места.. А бокса ще й го пъхна в устата да не ми говори колко е велика и страшна... Мале, малее..
    На 11г. играех федербал на улицата с кварталните приятелчета или ходехме да ритаме(бях вратарка ), на плажа се печех на слънце и си играех във водата . Детска му работа

Колко пъти съм се вкарвала в такива филми.

Добре, няма начин да не познаваш 20 човека. Хващаш ги, пребивате ги тея и готово. Гледай после известно време да не се разхождаш сама. Сигурна съм, че ако викнеш някой на 18-19-20, ще се спекат веднага на место. Варианти много.
    "Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Ако беше сама дали щеше да е тооолкова велика... жалка работа.. Звъннете на полицията примерно като ви блъскат по врата и драскат шпионката. Доста ще се изплашат..

Егати лапешката история.Авторката, ти въобще прочете ли к"во си написала и колоко смешно звучи.

П.п.:ако толкова те е страх утре си стой вкъщи

П.П.П.:аз не мога да си представя в този целия филм некви лапета ,дето не могат да си избършат сопола още, с ноже и т.н.

Да, прочетох какво съм написала и не мисля, че е "егати лапешката история" и "смешно", защото за нас е наистина сериозно.

Скинар, скинар, ама изглежда бахти сладичката и миличката, ама кат' си отвори устата да говори, просто ти се смразява системата, маняк.

И аз играех вратар едно време, сега момчетата не ме щат с тяях.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Абе момичее!! Какво ще ми смрази бе? Ти гледаш ли какво пишеш?! Няк`ва малка дрисла с лайното на гъза ще ми изскочи с ножка в ръка Един шут в гъза и отива право в леглото да спинка.. Лапешка история е ами.. Леле майко.. самия факт, че е на 11 години ми "размразява" сериозната физиономия!! Лее.. не човек.. Не мога да се сдържа да не падна от стола от смях..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    На 11 години с ножове и боксове абее тая докато стане на 18 сиг ще стане сериен убиец,бате разбирам да беше на 14-15,ама на 11 и какво значи "дори Борислава е по-силна от нас"?? по-силна от всички заедно или по отделно? емм ако проблема ти се струва сериозен,опитай се да поговориш с нея като с човек,не всичко с бой се решава..или незнам.

оф намери отнякъде една тръба или едно парче дърво и дотам.. няя к'во повече да се занимавате, особено щом тая е на 11(т'ва не го бях разбрал и ми беше смешно до ся )

Малее 11год. и с боксове Сега сиг. го приемате мн на сериозно.Но след 5-6 години ако видиш това,което си написала сега ще се заливаш да се смееш.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    danibebi Недей я съветва да прави това, че оная пръдла има тайно оръжие! .. .. Ще извади от чантата си някоя граната и ще й я пъхне в устата... току виж се взривила! Беги мани.. може и с верига да я одуши..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на FuckedUp
    К'ФИ СА ТИЯ ФИЛМИ ?! ХАХАХАХХА..ТУКА НЯКАКВИ НА ПО 11 ГОДИНИ, ЩЕ ПРАВЯТ МЕЛЕ ( И ТО МОМИЧЕТА) Я,я се стегнете, бе...ХАХАХА

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    danibebi Недей я съветва да прави това, че оная пръдла има тайно оръжие! .. .. Ще извади от чантата си някоя граната и ще й я пъхне в устата... току виж се взривила! Беги мани.. може и с верига да я одуши..
    да направо C4 ще извади
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

o.O Честно казано, след всеки изминал ден, се отчайвам от подрастващото поколение...

По темата : Друг начин освен да се справите сами с нея, или да извикате някой по-голям, да се спекат пишлеметата - не виждам...

П.П: И какво като има нож и бокс в чантата си? Бас хващам, че не и стиска да ги използва Т'ва е все едно да извадиш пистолет и да не стреляш...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    абе мани,ще извади един пислотет и ще гръмне всички бахти и мухлата на 11 и то момиче нзм кво да кажа повече..nO cOment

Боже момиче! Ще вземем да дойдем с Елито да ги изнесем всичките ти сигурно не знаеш, ама тя е терорист и като я видят почват да й викат НЕГЪР?! Че и аз го отнасям... Колкото до боксовете и другите секс играчки.. еми то кой не може да извади ръждясалото рибарско ножче на дядо и да се хвали че е "избил рибата" ?! Моето предложение е утре да отидеш на даскало с черен грим, вериги, кецове, нашийници и гривни с шипове по 1 метър и да и разкажеш играта! Както всички знаем хората се напичат от метълисти и те такаа.. :P

Фен Аватара на Haker4ity
    Град
    anywhЕrЕ, ямаЙка, Еvrope
    Цитирай Първоначално написано от acidblaze
    Боже момиче! Ще вземем да дойдем с Елито да ги изнесем всичките ти сигурно не знаеш, ама тя е терорист и като я видят почват да й викат НЕГЪР?! Че и аз го отнасям... Колкото до боксовете и другите секс играчки.. еми то кой не може да извади ръждясалото рибарско ножче на дядо и да се хвали че е "избил рибата" ?! Моето предложение е утре да отидеш на даскало с черен грим, вериги, кецове, нашийници и гривни с шипове по 1 метър и да и разкажеш играта! Както всички знаем хората се напичат от метълисти и те такаа.. :P
    мм съгласен съм
    Студентска тройка - двама се еб*т, третият се прави, че спи.

Цитирай Първоначално написано от pamii
    И с кво е толкова популярна тая малката, че всички я слушат?
    Опитай се да познаеш.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Гледаи ти какво правят градските лапетии Като са се събрали доло една кофа топла вода ще им се отрази идеално според мен . Та за въпросната пикла е време да и свиете сармичките

П.С. Какви лапета бяхме и ние е хее

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Абее полиция да били викнали.. и те полицаите как ще дойдат като чуят детски глас таа.. най-много да им кажат да спрат да се бъзикат.

Относно "опасната" .. все имаш познат/съсед над 18 който да й фрасне два три шамара пред "бандата" от памперсджий и да я откаже от живота.. Не става само с мрънкане, трябва и акъл..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Много правилно!Да им отиде един 18 годишен,сигурен съм че бандата келеши на по 14 години ше ги е бъз да скочат.
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

ОМГ ОМГ ОМГ
    11-годишна с бокс и ножове
    аз на 11 си играех на улицата, а сега масови побоища правят на тази възраст
    говорете с директор, класен...
    не знам какво др да те посъветвам
    недейте да се биете опитайте се да "сключите" примирие

Тва пък на тая възраст ако се обадиш на директор или на класен,да знаеш,че после як побой те чака.

Знам че така е най-разумно,но не е подходящо за нашата "действителност".
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Остани в неизвестност няколко дни за да се успокои. Не винаги се получава, но не виждам какво друго да направиш.
    Има две решения :
    или печеля аз,
    или губиш ти !

Хайде да ви обясня и развитието на нещата...

Снощи дирих вериги из вкъщи, намерих една.. Взех я нали. Звъннах на всички, които се бяхме събрали, и на още няколко човека. И днеска сутринта Борислава и още 3 момичета идвам, Борислава с бокса.. Аз с веригата. И един съученик беше изкарал нож... Тя като ни видя такава голяма банда, взе че се разхили... И с Мария си говориха там 2 минути и явно са се разбрали, щото Борислава я удари само един път и то с шамар... Нищо голямо... И после си тръгнаха.

Ми... Бахти филма... Уж ни са заканваше, глупости...
    А, накрая извади ножа и вика "Само още някой да ми е занимаал гаджето, умира от ей тоя нож."

Та.. Все пак благодаря на всички, които ни помогнаха.. Другите май само се хилеха.

Град
    София
    Ето видя ли споко няма ги чак такива психопатки да те намушкат с нож за най-малкото,ако пак се отваря я хванете целия клас и я набийте плюс,че не вярвам в даскалото ви да има чак такива комплексари,че да тръгнат да бият момиченца 6 клас....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си