- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще ни бият, а ние няма как да се защитим...?
На 11г. играех федербал на улицата с кварталните приятелчета или ходехме да ритаме(бях вратаркаПървоначално написано от elito0o0o0
), на плажа се печех на слънце и си играех във водата
. Детска му работа
![]()
Колко пъти съм се вкарвала в такива филми.![]()
![]()
Добре, няма начин да не познаваш 20 човека. Хващаш ги, пребивате ги тея и готово. Гледай после известно време да не се разхождаш сама. Сигурна съм, че ако викнеш някой на 18-19-20, ще се спекат веднага на место. Варианти много.
"Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."
Егати лапешката история.Авторката, ти въобще прочете ли к"во си написала и колоко смешно звучи.
П.п.:ако толкова те е страх утре си стой вкъщи
П.П.П.:аз не мога да си представя в този целия филм некви лапета ,дето не могат да си избършат сопола още, с ноже и т.н.
![]()
Да, прочетох какво съм написала и не мисля, че е "егати лапешката история" и "смешно", защото за нас е наистина сериозно.
Скинар, скинар, ама изглежда бахти сладичката и миличката, ама кат' си отвори устата да говори, просто ти се смразява системата, маняк.![]()
И аз играех вратар едно време, сега момчетата не ме щат с тяях.![]()
Абе момичее!!![]()
![]()
Какво ще ми смрази бе?
Ти гледаш ли какво пишеш?!
Няк`ва малка дрисла с лайното на гъза ще ми изскочи с ножка в ръка
![]()
Един шут в гъза и отива право в леглото да спинка..
Лапешка история е ами..
Леле майко.. самия факт, че е на 11 години ми "размразява" сериозната физиономия!!
![]()
Лее.. не човек..
Не мога да се сдържа да не падна от стола от смях..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
На 11 годинис ножове и боксове
абее тая докато стане на 18 сиг ще стане сериен убиец,бате
![]()
разбирам да беше на 14-15,ама на 11
и какво значи "дори Борислава е по-силна от нас"?? по-силна от всички заедно или по отделно?
емм ако проблема ти се струва сериозен,опитай се да поговориш с нея като с човек,не всичко с бой се решава..или незнам.
![]()
оф намери отнякъде една тръба или едно парче дърво и дотам.. няя к'во повече да се занимавате, особено щом тая е на 11(т'ва не го бях разбрал и ми беше смешно до ся)
Малее 11год. и с боксовеСега сиг. го приемате мн на сериозно.Но след 5-6 години ако видиш това,което си написала сега ще се заливаш да се смееш.
![]()
danibebi Недей я съветва да прави това, че оная пръдла има тайно оръжие!..
![]()
.. Ще извади от чантата си някоя граната и ще й я пъхне в устата... току виж се взривила! Беги мани.. може и с верига да я одуши..
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
К'ФИ СА ТИЯ ФИЛМИ ?! ХАХАХАХХА..ТУКА НЯКАКВИ НА ПО 11 ГОДИНИ, ЩЕ ПРАВЯТ МЕЛЕ ( И ТО МОМИЧЕТА)![]()
![]()
Я,я се стегнете, бе...ХАХАХА
![]()
да направо C4 ще извадиПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
o.O Честно казано, след всеки изминал ден, се отчайвам от подрастващото поколение...
По темата : Друг начин освен да се справите сами с нея, или да извикате някой по-голям, да се спекат пишлеметата - не виждам...
П.П: И какво като има нож и бокс в чантата си? Бас хващам, че не и стиска да ги използваТ'ва е все едно да извадиш пистолет и да не стреляш...
Първоначално написано от elito0o0o0
абе мани,ще извади един пислотет и ще гръмне всички
бахти и мухлата
![]()
на 11 и то момиче
нзм кво да кажа повече..nO cOment
![]()
![]()
![]()
![]()
Боже момиче! Ще вземем да дойдем с Елито да ги изнесем всичкитети сигурно не знаеш, ама тя е терорист и като я видят почват да й викат НЕГЪР?! Че и аз го отнасям...
Колкото до боксовете и другите секс играчки.. еми то кой не може да извади ръждясалото рибарско ножче на дядо и да се хвали че е "избил рибата" ?!
![]()
Моето предложение е утре да отидеш на даскало с черен грим, вериги, кецове, нашийници и гривни с шипове по 1 метър и да и разкажеш играта!
Както всички знаем хората се напичат от метълисти и те такаа.. :P
Опитай се да познаеш.Първоначално написано от pamii
Първоначално написано от eliyiy
Гледаи ти какво правят градските лапетииКато са се събрали доло една кофа топла вода ще им се отрази идеално според мен
. Та за въпросната пикла е време да и свиете сармичките
![]()
П.С. Какви лапета бяхме и ние е хее![]()
Абее полиция да били викнали.. и те полицаите как ще дойдат като чуят детски глас таа.. най-много да им кажат да спрат да се бъзикат.
Относно "опасната" .. все имаш познат/съсед над 18 който да й фрасне два три шамара пред "бандата" от памперсджий и да я откаже от живота.. Не става само с мрънкане, трябва и акъл..
Много правилно!Да им отиде един 18 годишен,сигурен съм че бандата келеши на по 14 години ше ги е бъз да скочат.
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
ОМГ ОМГ ОМГ
11-годишна с бокс и ножове![]()
![]()
![]()
![]()
аз на 11 си играех на улицата, а сега масови побоища правят на тази възраст
говорете с директор, класен...![]()
не знам какво др да те посъветвам
недейте да се биете опитайте се да "сключите" примирие![]()
Тва пък на тая възраст ако се обадиш на директор или на класен,да знаеш,че после як побой те чака.
Знам че така е най-разумно,но не е подходящо за нашата "действителност".
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Остани в неизвестност няколко дни за да се успокои. Не винаги се получава, но не виждам какво друго да направиш.![]()
Има две решения :
или печеля аз,
или губиш ти !
Хайде да ви обясня и развитието на нещата...![]()
Снощи дирих вериги из вкъщи, намерих една.. Взех я нали. Звъннах на всички, които се бяхме събрали, и на още няколко човека. И днеска сутринта Борислава и още 3 момичета идвам, Борислава с бокса.. Аз с веригата.И един съученик беше изкарал нож... Тя като ни видя такава голяма банда, взе че се разхили... И с Мария си говориха там 2 минути и явно са се разбрали, щото Борислава я удари само един път и то с шамар... Нищо голямо... И после си тръгнаха.
Ми... Бахти филма... Уж ни са заканваше, глупости...
А, накрая извади ножа и вика "Само още някой да ми е занимаал гаджето, умира от ей тоя нож."![]()
Та.. Все пак благодаря на всички, които ни помогнаха.. Другите май само се хилеха.![]()
Ето видя лиспоко няма ги чак такива психопатки да те намушкат с нож за най-малкото,ако пак се отваря я хванете целия клас и я набийте плюс,че не вярвам в даскалото ви да има чак такива комплексари,че да тръгнат да бият момиченца 6 клас....
![]()