.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 120
    Град
    някъде, където няма земетресения
    Начи фащате си 4-5 хубави момичета и ги пращате в студентското общежитие. Там да правят каквото правят най-добре, и ето ви цял блок нахъсани студенти с бирени бутилки, срещу 15-годишни пеленачета. Найс, а?

Има и друг вариант:Изкопувате саксиите от бриколажа и онея като звъннат на домофона една по една, една по една. Смлете им кратунките.....

Изобщо правете каквото щете, важното е да има бой, като не знаете да се оправяте по друг начин.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    аре бе не ги ли пребихте
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

В крайна сметка това бе един донякъде разочароващ филм... Началото беше хубаво, но после...

Заповядайте в моя WebBlog!

Темата е ЕPIC!

Бахти филма честно! 11 годишна а познавала целия Бургас и на всичкото отгоре носела боксове и ножове в чантата си... аахахахаха

Тяя няма импуулс, тва е от на няква нейна френдка...

Cool story, bro

Уж цял Бургас я познава, а аз за 1 път я виждам
    Щом тази Мария толкова я е страх от Борислава, да спре да се занимава с гаджето й.

Поредната лапешка историйка.. Вие на колко години ст бе..?

anonymous682486
    Guest
    кво толкова се страхуваш знам ги тия праят се че ще ви пребият ама нее е вярно те се страхуват както и вие..те се страхуват да се бият......така че не се страхуваи трябва да си докажеж на кво си способноста ти срещу биене...;.......аз пэк мога да пребия 5човека само ако не се страхувам

perla333 - Мария не се е занимавала с гаджето и, а той се е занимавал с Мария.
    Ии.. Тя каза, че познава цял Бс, не че някой и вярва, де.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Seagirl
    Що не режисираш новия турски сериал ''Борислава'' ,майна

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Margoto0
    Не бе! "Ножкопад" ще се казва!!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Добра идея!
    Или пък направо предаване... Идеи за име?

Цитирай Първоначално написано от Margoto0

А не не това беше добро той се занимавал с мария а борислава тръгнала да ги бахте не не просто истински се забавлявах докато четях това

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    yesss майнааа
    на тва лапе Борислава ми се прищя да мъ обръля един мазен шамар

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Синджир пишлеме? Стана ми много смешно покрай Бориславка - намерила си батко и айде тя е най-голямата, че и на бой налита.
    Цитирай Първоначално написано от Антон Ставрев
    Болнав ми изглеждаш.... ммм т'ва е щото не ядеш суджук!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    абее тя познава всички от бургас,ама те не я познават,нали? така по-става.

Нямаше и кой да ни защити, защото майка и беше в Германия, а баща и работи в центъра.
    И кво набиха ли ви в крайна сметка.. ?
    Ей такива лапета дето са 7 клас и се правят на много бойни най-обичам на им разхвърлям керемидите

Град
    София

Re: Ще ни бият, а ние няма как да се защитим...?

Значи, случката е следната - една наша приятелка уж се била занимавала с един 15-годишен, чието гадже е на 11. И Борислава (11-годишната) разбрала и днеска след даскало щеше да идва да бие Мария (нашата приятелка) със още 15 човека. А ние щом разбрахме, се събрахме почти целия клас и отидохме да я защитаваме. Всички се събрахме у тях и щом започнаха да звънят по домофона, ние всички се паникьосахме. Преди това аз щях да отида до нас и щом тръгнах да излизам, видях, че идват пред входа. Почти всички са 7 клас и да повече момчета. Ние бяхме 13 момичета и само две момчета. 6 клас сме и нямаше начин да можем да ги победим. Дори Борислава е по-силна от нас. Значи всички се изпокрихме в апартамента на Мария. Нямаше и кой да ни защити, защото майка и беше в Германия, а баща и работи в центъра. Та щом зазвъняха на домофона, ние се паникьосахме, обаче те се качиха горе и почнаха да звънят и да блъскат по вратата. Надраскаха шпионката и не можехме да ги видим, обаче ги чувахме. След 10 минути паника вече всички зазвъняха на майки, братя, приятели - за да можем да излезем и да си отидем. В продължение на повече от половин час ние бяхме като пред пожар. Най-накрая дойдоха две от майките, а долу чакаха и други роднини/приятели. Видяхме Борислава и нейни приятелки на улицата, стояха и ни гледаха. След това се обърнаха и си тръгнаха, но всички знаем какво ще стане утре. Борислава може да събере цялото училище срещу нас.. Цял Бургас я знае и просто нямаме какво да направим, а наистина се страхуваме...
    Някой ще може ли да ни помогне със някакъв съвет?
    Абе вземете по един гаечен ключ и бой Аз така правя когато имам подобни проблеми

BabyBluee аз съм на 13 и до сега бях 7-ми клас , но не си мисли че като познаваш по голями и по силни мое да стане нещо , те може да са по силни но аз може да съм по луд

аа....ти ме разби .. .. кой е набор е тая Борислава ... ти пак как може да се плашиш от такава шматка ... мене колко пъти са ме вкарвали в такива филми ... направо ги смелиха тия дето са занимааха с мене

Сложи една снимка на която да и се вижда по добре лицето ако можеш ... аа...нее...11 годишна да ми са прай на голямата работа .. ко за битка ли са мисли ... хаха ...

а бе много е лесно да говориш тая "борислава" каква е та сички да я нападат тук,обаче тя не може да се защити и съм сигорен ,че сте си изпросили боя и ся умирате от страх и чакате съвети и издувате нещата супер много

abe kav batko si namerila palen mishok e tos petar li kav e tam da neta int ako ti kajat neshto ogovarqsh 1v1 i machkash da neti puka tai sa opraat barkotii

Цитирай Първоначално написано от chochkyyyyyy
    abe kav batko si namerila palen mishok e tos petar li kav e tam da neta int ako ti kajat neshto ogovarqsh 1v1 i machkash da neti puka tai sa opraat barkotii
    Да,точно така се оправят баркотий,с БОЙ , много хубаво мислене имаш.

Мега фен Аватара на Concussion
    Офф, с к'ви щуротии се занимават някои деца! Ей на това му викам аз неизживяно детство... Това момичета да говорят за бой, ама иначе си правят прическите и имат претенции за "дами"

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    kill that motherf... wait, what?! Събрали са се въпреки че са знаели, че ония са малко повечко и 1 година по-големи (което няма значение) с мисълта, че ше се бият много и накрая са викнали мама, тате, леля, баба, чичо, стринка и калеко за къй чеп? Той боя изгражда, той не да разгражда... нещо авторката не пише, Борислава я е смачкала сигурно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си