- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще ни бият, а ние няма как да се защитим...?
Начи фащате си 4-5 хубави момичета и ги пращате в студентското общежитие. Там да правят каквото правят най-добре, и ето ви цял блок нахъсани студенти с бирени бутилки, срещу 15-годишни пеленачета. Найс, а?
Има и друг вариант:Изкопувате саксиите от бриколажа и онея като звъннат на домофона една по една, една по една. Смлете им кратунките.....
Изобщо правете каквото щете, важното е да има бой, като не знаете да се оправяте по друг начин.
аре бе не ги ли пребихте![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Темата е ЕPIC!![]()
Бахти филма честно! 11 годишна а познавала целия Бургас и на всичкото отгоре носела боксове и ножове в чантата си... аахахахаха![]()
Тяя няма импуулс, тва е от на няква нейна френдка...![]()
Cool story, bro
Уж цял Бургас я познава, а аз за 1 път я виждам![]()
Щом тази Мария толкова я е страх от Борислава, да спре да се занимава с гаджето й.![]()
Поредната лапешка историйка..Вие на колко години ст бе..?
![]()
кво толкова се страхуваш знам ги тия праят се че ще ви пребият ама нее е вярно те се страхуват както и вие..те се страхуват да се бият......така че не се страхуваи трябва да си докажеж на кво си способноста ти срещу биене...;.......аз пэк мога да пребия 5човека само ако не се страхувам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
perla333 - Мария не се е занимавала с гаджето и, а той се е занимавал с Мария.![]()
Ии.. Тя каза, че познава цял Бс, не че някой и вярва, де.
![]()
Що не режисираш новия турски сериал ''Борислава'' ,майнаПървоначално написано от Seagirl
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бе! "Ножкопад" ще се казва!!Първоначално написано от Margoto0
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Добра идея!![]()
![]()
Или пък направо предаване... Идеи за име?![]()
Първоначално написано от Margoto0
А не не това беше добро той се занимавал с мария а борислава тръгнала да ги бахте не не просто истински се забавлявах докато четях това![]()
yesss майнааа
на тва лапе Борислава ми се прищя да мъ обръля един мазен шамар![]()
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Синджир пишлеме? Стана ми много смешно покрай Бориславка - намерила си батко и айде тя е най-голямата, че и на бой налита.![]()
Първоначално написано от Антон Ставрев
абее тя познава всички от бургас,ама те не я познават,нали?Първоначално написано от Seagirl
така по-става.
![]()
![]()
![]()
И кво набиха ли ви в крайна сметка.. ?Нямаше и кой да ни защити, защото майка и беше в Германия, а баща и работи в центъра.![]()
Ей такива лапета дето са 7 клас и се правят на много бойни най-обичам на им разхвърлям керемидите![]()
Абе вземете по един гаечен ключ и бойПървоначално написано от Seagirl
![]()
Аз така правя когато имам подобни проблеми
BabyBluee аз съм на 13 и до сега бях 7-ми клас , но не си мисли че като познаваш по голями и по силни мое да стане нещо , те може да са по силни но аз може да съм по луд![]()
аа....ти ме разби .. .. кой е набор е тая Борислава ... ти пак как може да се плашиш от такава шматка ... мене колко пъти са ме вкарвали в такива филми ... направо ги смелиха тия дето са занимааха с мене
![]()
![]()
![]()
![]()
Сложи една снимка на която да и се вижда по добре лицето ако можеш ... аа...нее...11 годишна да ми са прай на голямата работа .. ко за битка ли са мисли ... хаха ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а бе много е лесно да говориш тая "борислава" каква е та сички да я нападат тук,обаче тя не може да се защити и съм сигорен ,че сте си изпросили боя и ся умирате от страх и чакате съвети и издувате нещата супер много
abe kav batko si namerila palen mishok e tos petar li kav e tam da neta int ako ti kajat neshto ogovarqsh 1v1 i machkash da neti puka tai sa opraat barkotii
Да,точно така се оправят баркотий,с БОЙ , много хубаво мислене имаш.Първоначално написано от chochkyyyyyy
Офф, с к'ви щуротии се занимават някои деца!Ей на това му викам аз неизживяно детство... Това момичета да говорят за бой, ама иначе си правят прическите и имат претенции за "дами"
![]()
kill that motherf... wait, what?! Събрали са се въпреки че са знаели, че ония са малко повечко и 1 година по-големи (което няма значение) с мисълта, че ше се бият многои накрая са викнали мама, тате, леля, баба, чичо, стринка и калеко
за къй чеп? Той боя изгражда, той не да разгражда... нещо авторката не пише, Борислава я е смачкала сигурно
![]()