- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подготовка преди морето
Изобщо не ми се мисли как ще го мъкна целия този багаж.Имам 3 шкафа с козметика в мойта стая и 1 в банята, купища обувки, дрешки и глупости... цял автобус няма да ми стигне да ги пренеса.
![]()
Сега ще видя от козметиката какво ще взема(възможно най-малко неща).
Ами ето горе долу какво ще взема, но като се знам накрая ще взема 3 пъти повече козметика, която даже няма да ползвам.![]()
![]()
имам абсолютно същия фон дьо тен ( незнам дали и ти си номер 16 vanilla rose )Първоначално написано от MinimalisTka
а по темата :
съгласна съм и аз съм такаПървоначално написано от lovey0u
Поприцнип гледам да вземам най-важните неща , но винаги помъквам целия гардероб.
Като се започне от дрехите , дънки , къси панталони , потници ...
обувки , банския (естествено) , плажна кърпа , чанта , гримове , и най-вече пресата за коса![]()
общо взето всичко необходимо![]()
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
крем за лице - http://plamboy.com/images/Creme%2020%20Nivea.jpg
сенки - http://www.avon.bg/PRSuite/static/im...ages/quads.jpg
спирала - http://www.maybelline.co.uk/PRODUCTS...-mascara-2.jpg
гланцове - предимно Avon
И всичкоо останало![]()
Ами заминавам на планински лагер след 2 седмици
Не нося много багаж защото не ми трябват много неща тамне нося голями куфари и т.н. слагам си най-важните неща (дрешки,телефон,слушалки...и т.н.) в една раница и това е!
![]()
I Love Justin Bieber
и аз ще ходя на море за 10 дни.Заминавам на 10 юли и като си помисля за багажа направо лошо ми става затова няма да им пиша марките и други такива неща ( повечето са от Ейвън)
- гланцове, спирала, сенки, коректор, пудра, кремче за лице с фактор, Олио за тяло, балсам за удължаване на тена, преса, обувки дрехи и това е.
Хавлия,бански,джапанки,вод и слънцезащитно мляко за тяло/лице. Но това е защото аз живея на морето и само това ми трябва като ходя на плаж.![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
1.За плажа-Бански,
кърпа,
плажно масло
2.Дрехи-
Панталонки
Дънки
Потници
Тениски
Поли
Рокли
Суитчър-няма да го обличам![]()
Пижама
3.Козметика-
лак за коса,
пяна за обем,
фиби,
парфюми
всичките ми гримове.
4.Обувки-
3 чифта чехли
2 чифта джапанки
3 чифта обувки на висок ток,
пантофки.
5.Електрически уреди
Цифров апарат,
преса,
преса за изправяне
ретро преса .
сешоар
телефоните
зарядни
6.Хигиена-Четка за зъби,шампоан,душ гел.
Амии, аз ще ходя на море за около 10-тина дни.Иначе преди това мисля да се боядисам черна, да си направя по къси етажи и още малко да влезна във форма.
За плажа - бански, слънчеви очила, кърпа, телефон със слушалки
Дрехи - къси панталонки, рокли, пижама, потници, клинчета, туники, дънки, джапанки, чехли, сандали, конвърс
Аксесоари - очила, обеци, гривни, чанта за плаж, друга чанта, книга
Козметика - спирала - maybelene, молив за очи - manhatan, гланц за устни - flormar, ФДТ - manhatan, очна линия - impala, лакове - различни марки, лакочестител.
Мисля, че е това и въпреки всички дрехи които зимам, никога не нося всичките хах.
Хора много , Човеци малко !
АААА азз заминавамм следд 5 денаа на Помориее и ще съмм там 10 денаа![]()
За плажа - чанта, кърпа, бански, джапанки, шалче, слънчеви очила, плажно мляко
Дрехи- потничета,тениски,къси панталонки и полички; пижама, бельо;
Обувки - сандали, джапанки
Козметика - четка за зъби, паста за зъби, гъба за баня, душ гел, кърпа за баня, гел и маска за лице, кърпа за лице, шампоан, кърпа за коса, клечки за ушии, четка за коса, преса, маша, лак за коса, лакове за нокти, лакочистител и тампончета, парфюми - на адидас на булгари, рол он на фа и на лейди спийд стик, черен молив голден роуз, спирала мейбълин ню йорк, гланц на нивеа и още един гланц, кърпички за почистване на грима.
Аксесоари- Диадема и фибички (не ги носа по улиците,а си вдигам косата с тях като се мия лицетоо), ластичета, гривнички, герданчетаа, обиции
Другии - Лаптопа с качени на него филми и песни, колонките, телефона със слушалките, мп3 плеъра, зарядните, усб - тата, професионален фотоапарат, камера, сешоар, някоя друга книжка и май тва е ..
САМО![]()
![]()
Доволна ли си от тази преса с 12 приставки ? И с керамични приставки ли е ?Първоначално написано от princesss8
По темата ... Всички дрехи , които харесвам, козметика (гланц,червило,лосион за и след слънце,пудра,спирала,молив ,оч.линия и др.) Преса (не мога без неяяя) , маша, сефоар. Сандалите, шлепките и токчетата ( за по-изискан случай) .... еми за сега това (100 % съм забравила и нещо др, но не се сещам)![]()
![]()
![]()
ох от къде да започна![]()
3 рокли
7 тениски
1 дънки
3 къси панталони
5 сутиена![]()
13 чифта гащи![]()
2 чифта бански
2 хавлии
2 чифта джапанки
1 сандали
1 чехли
молив, спирала, фон дю тен, лакове(за нокти),гланц, лосион за тяло(2), лосион против изгаряне 50 фактор за леце и тяло, дезодорант(2), парфюм и преса
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=