.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93
    Познавам един на 22 години, май ще го сефтосва скоро.

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Цитирай Първоначално написано от D1esel
    Цитирай Първоначално написано от Sa6eks
    Да братовчетка ми 27 е, яко грозна, облича се с бабешки дрехи, не е дебела :Д И е якозле, просто само лъже, че си има приятел, водил я на витоша и разни такива, но като започна с неудобните въпроси тя зацикля и на челото й пише, че лъже (м/у другото никога не съм я виждал с момче, та тя не излиза от тях). Има и още едни от моя вход едната на 37, другата 35 а иначе не са толко грозни тоест стават за праскане, за сега едната по-малката си има приятел от 2 месеца и виждам, че са щастливи. Пожелавам й от есе сърце да я разпори да й дойде акъла :Д
    Познавам още 2-ма единия на 21, другия 27. (не ми се пише вече)
    е тези на 35 и 37 едва ли са девствени просто може от много време да не са правили секс А тия на 21 и 27 яко зле ли са?
    Яко са зле, а тия сестрите на 35-37 с баща им съм приятел (познати, дето караме моторите си заедно) и ми е разказвввал всичко за тях :Д а сега едната си има приятел и толко я сърби ''котката'' че вече ме съмнява да е девствена.
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Да на 20 е.
    Търсещ половинка .

Силно се съмнявам,че някой ще седне да разказва на тоя и ония дали е правил секс,дали си има гадже и такива неща.Тва си е е мн лична тема."Нищо не е такова,каквото изглежда" са казаали хората .. : ) :P

Живеят само влюбените.Останалите просто съществуват!- Уилям Шекспир

Голям фен
    Познавам.Една моя много близка приятелка,която е на 25.Симпатично е мацето,ама има ебаси изискванията към мъжете.За нея не съществъва достатъчно добър индивид от мъжки пол....

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Познавам даа .
    Едно момче на 22,смотаничък е и ако продължава така положението няма да се промени...

Град
    Сред маЙни, маЙна ...
    Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Познавам и в това няма нищо лошо

отивам да ми напраят операция да стана "детствен" :
    Много си прост, майна, да си момиче - да си направиш операция, ама за момче не знам, я дай инфо . Къ става тоз филм?

Пп: Земи посещавай часовете по български, щото само се излагаш .
    Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.

Голям фен Аватара на dantro
    аз познавам една на 20 е и е детствена. влюбена е в мен ама нещо ми е пълничка падам си по натокани мадами и не я отразявам
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    аве писна ми да ми викате за правописа ве ... зех си матурата по бел с 5 имам 20 от 30 точки на есето => имам някакви познания за правописа ...
    И тъй като другата ми матура беше математика и си я взех с 4-ка следователно българския не ми трябва за никаде интересувам се от точни науки а българския не е от тях ...

а за операцията деам ще намерим начин с хипноза

Не, но познавам момче, което е на 18 и е девствено... мисля си, че ще държи така поне до 22...
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    аве писна ми да ми викате за правописа ве ... зех си матурата по бел с 5 имам 20 от 30 точки на есето => имам някакви познания за правописа ...
    И тъй като другата ми матура беше математика и си я взех с 4-ка следователно българския не ми трябва за никаде интересувам се от точни науки а българския не е от тях ...

а за операцията деам ще намерим начин с хипноза
    Аз я зех с 4.607 .. а каде си провери точките ???
    по темата да познавам 2 братовчетките ми 1-та на 29 другата на 25 готини са обаче са девствени ...
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Майка ми девствена ли е?

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe
    Майка ми девствена ли е?
    Dammm
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от mlakniwe
    Майка ми девствена ли е?
    разбира се ти си осиновен
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Срещал съм. Този, който е написал темата.

НЕ

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Пишете по темата!

Самата аз а и половинката ми правихме секс на 20 години за първи път. Почти на 21. Живи и здрави сме си. Просто сме чакали ЧОВЕКА!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Пишете по темата!

Самата аз а и половинката ми правихме секс на 20 години за първи път. Почти на 21. Живи и здрави сме си. Просто сме чакали ЧОВЕКА!
    =D> =D> =D>

Да, сещам се за няколко човека, които все още са девствени, въпреки че са на поо... 21-22. И какво?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

според мен това са пълни глупости .. в днешно време на 12 тряа да си обиколила половината град, а на 15 - с поне 3 аборта .. иначе си извън класациите за "Вип курвентия" ... и аз познавам хора, които са на по 20 и са девствени и се гордеят с това, гордеят се че не са легнали с първия/първата и не са си провалили детството, защото секса не е просто наслада, а и отговорност, ядове защо не идва и притеснения какво ще кажат мама и тати, ако стане гаф ... и защо само защото днешното общество се възмущава от интилигентни хора, които знаят какво искат, наясно са какво правят и мислят за себе си .. Не се водят по идиотското мислене на 13 годишните "Приятелките ми правиха секс - и аз трябва, за да не ме изолират" или нещо от рода .. Прости патки, които "слагат презерватива на обратно", или "забременяват през устата", "боли ги дупето" и питат тука с к'во да мажат, защото имат идеална сексуална култура, дупките им са с диаметър 2х2, на кого му пука нали сме в игрите и поемаме по десетима на веднъж, с пълна програма с проверка по всички дупки дали са в изправност .. и после тъпи теми от рода "бременна ли съм" ... OMFG убиите ме... ае ча0, че много се изнервих

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
    Познавам даа .
    Едно момче на 22,смотаничък е и ако продължава така положението няма да се промени...

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Супер фен Аватара на diksi
    Да, познавам..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Познавах един на 22 който беше девствен. Не искаше да се принизява толкова че да става подвластен на животинското в него . Много умно, симпатично и креативно момче. Пишеше невероятни разкази и стихове и рисуваше. Според мен нещо не му беше наред обаче за да мисли така за секса. А не е като да е нямал възможност. Сега е на 24-25 ама нямаме контакт и не знам какво е станало с него.
    Иначе момичета на 20 девствени познавам бол. Повечето ми съученички бяха девтсвени поне до първия семестър в университета.

Голям фен Аватара на Grudi_SeXa
    Град
    столично парче
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Иначе момичета на 20 девствени познавам бол. Повечето ми съученички бяха девтсвени поне до първия семестър в университета.
    Дай някоя насам, ще помагаме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си