- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Познавате ли някой който е над 20 години и още е VIRGIN
Яко са зле, а тия сестрите на 35-37 с баща им съм приятел (познати, дето караме моторите си заедно) и ми е разказвввал всичко за тях :Д а сега едната си има приятел и толко я сърби ''котката'' че вече ме съмнява да е девствена.Първоначално написано от D1esel
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Познавам.Една моя много близка приятелка,която е на 25.Симпатично е мацето,ама има ебаси изискванията към мъжете.За нея не съществъва достатъчно добър индивид от мъжки пол....
Познавам даа.
Едно момче на 22,смотаничък е и ако продължава така положението няма да се промени...
Много си прост, майна, да си момиче - да си направиш операция, ама за момче не знам, я дай инфоПървоначално написано от DeViLMaN
![]()
. Къ става тоз филм?
![]()
![]()
Пп: Земи посещавай часовете по български, щото само се излагаш.
Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.
Аз не познавам
аз познавам една на 20 е и е детствена. влюбена е в мен ама нещо ми е пълничка падам си по натокани мадами и не я отразявам
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
аве писна ми да ми викате за правописа ве ... зех си матурата по бел с 5 имам 20 от 30 точки на есето => имам някакви познания за правописа ...
И тъй като другата ми матура беше математика и си я взех с 4-ка следователно българския не ми трябва за никаде интересувам се от точни науки а българския не е от тях ...
а за операцията деам ще намерим начинс хипноза
![]()
![]()
Не, но познавам момче, което е на 18 и е девствено... мисля си, че ще държи така поне до 22...
It's too late...
Аз я зех с 4.607 .. а каде си провери точкитеПървоначално написано от DeViLMaN
???
по темата да познавам 2 братовчетките ми 1-та на 29 другата на 25 готини са обаче са девствени ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
DammmПървоначално написано от mlakniwe
It's too late...
разбира се ти си осиновенПървоначално написано от mlakniwe
![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Срещал съм. Този, който е написал темата.
=D> =D> =D>Първоначално написано от krem4et0
Да, сещам се за няколко човека, които все още са девствени, въпреки че са на поо... 21-22. И какво?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
според мен това са пълни глупости .. в днешно време на 12 тряа да си обиколила половината град, а на 15 - с поне 3 аборта .. иначе си извън класациите за "Вип курвентия" ... и аз познавам хора, които са на по 20 и са девствени и се гордеят с това, гордеят се че не са легнали с първия/първата и не са си провалили детството, защото секса не е просто наслада, а и отговорност, ядове защо не идва и притеснения какво ще кажат мама и тати, ако стане гаф ... и защо само защото днешното общество се възмущава от интилигентни хора, които знаят какво искат, наясно са какво правят и мислят за себе си .. Не се водят по идиотското мислене на 13 годишните "Приятелките ми правиха секс - и аз трябва, за да не ме изолират" или нещо от рода .. Прости патки, които "слагат презерватива на обратно", или "забременяват през устата", "боли ги дупето" и питат тука с к'во да мажат, защото имат идеална сексуална култура, дупките им са с диаметър 2х2, на кого му пука нали сме в игрите и поемаме по десетима на веднъж, с пълна програма с проверка по всички дупки дали са в изправност .. и после тъпи теми от рода "бременна ли съм" ... OMFG убиите ме... ае ча0, че много се изнервих![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Познавах един на 22 който беше девствен. Не искаше да се принизява толкова че да става подвластен на животинското в него. Много умно, симпатично и креативно момче. Пишеше невероятни разкази и стихове и рисуваше. Според мен нещо не му беше наред обаче за да мисли така за секса. А не е като да е нямал възможност. Сега е на 24-25 ама нямаме контакт и не знам какво е станало с него.
Иначе момичета на 20 девствени познавам бол. Повечето ми съученички бяха девтсвени поне до първия семестър в университета.
Дай някоя насам, ще помагаме.Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()