- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Познавате ли някой който е над 20 години и още е VIRGIN
Е те са в Кипър, Англия и Гърция няма как да ти ги "дам"Първоначално написано от Grudi_SeXa
.
Мда, то ще стане прекалена ексКУРзия.![]()
хаха аз познавам.. даскалката ми по български която скоро ще се пенсионира ;д
Едва ли. Колкото и да е грозна и спряла, за толкова години все някой се е прежалил там.Първоначално написано от eqinox
Едно момиче на 23 е ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Значи най-вероятно ще се ожени за първия си.Първоначално написано от nefchi_bs
Аз съм жив пример
Леле, и моята е така. Тя се е обрекла на Бог.Първоначално написано от eqinox
Иначе се сетих за още едно девствено мъжко парче на 20. Бих го хванала , но съм малко заета така...
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
да познавам : )) и са си мн готини , не са някви задръстени ,a модерни готини
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
познавам да..:P
Аз определено познавам,едно момче от моя град,вече в узряла възраст 22 годишен :P не беше зле на външност ама що не беше спало досега с жена един господ знае :P Явно за да е девствено едно момче на толкова години има защо може би комплекси,чувство за малоценност знам ли![]()
Има неколко такива Путкопоклонници ..![]()
Познавам на по 24-5, които са девствени, обаче и техният ред ще дойде.... някой ден![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
![]()
![]()
Май не.
Познавам две момичета на 20 YEARS, които още са VIRGIN.
За момчета не знам.
абе ей гей нали брачед ти беше VIRGIN бе нещо оплете лъжитеПървоначално написано от D1esel
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Моя много добра приятелка е на 24 и се пази за някой който наистина ще си заслужава. И не - не е грозна.
Да си девствен зависи не от това как изглеждаш,ами от комплекси и всякви такива при повечето хора е така,поне това е моето мнение.
Това, че си на 20 и не си правил секс не значи, че си смотан. Просто значи, че не си срещнал някого, с когото искаш да го направиш.
А за това, че не познавате такива хора - хайде, хайде, както някой по-напред каза - нищо не е такова, каквото изглежда.
На бас мога да се хвана, че половината от приятелите ви, които говорят за секс и си мислите, че няма как да не са правили, реално наистина не са правили. Не е престъпление да си на 20 и да не си спал с някого...въпреки че, ако се влияе човек от този форум трябва да изпадне в дълбока депресия, ако е над 14 и още е девствен.
познавам един на 20..добре е във фейс ама чака и той ..на гарата ..![]()
аа сетих се за още един пример на 24 супер пича,душата на компанията винаги,абе направо страшен,но и той е зачакал яко..
ма какво нека си чакат ,не ми пречат на мен лично![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
На 23 е...![]()
http://nagradionline.info/vote/menace4
Гласувайте и ще получите услуга
Ще бъда и съм влюбен аз,
и така до сетния си час.
Rikh' darman derigno'h darmee
Dak'roh dendror Tha'raa zighmee...
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
It is time to chew gum and kick ass... and i am outa gum!
На бившия ми доколкото знам още не му се е отворил парашута, а стана на 20 през януари. Горкото момче, как му се искаше...![]()