- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Познавате ли някой който е над 20 години и още е VIRGIN
Предполагам,че и още му се искаПървоначално написано от MochaOnMyLips
![]()
![]()
xAHXh познавам да... на 20 ;d
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
познавам и по-възрастни
ако може някой да ми обясни какво му е смешното?
По-ли е добре да го направиш на 15 16г?
ОДИН!!!
Ти как мислиш ?Първоначално написано от darkPaladin
ПП.Живота е кратък няма да чакам смърта я !
Абе на 20 не е толкова смешно ама както имаше по-нагоре 30+ ... Това си е смешно ;]
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
за теб живот няма,за теб живота е едно мъчениеПървоначално написано от BiGBaDWolF
ами хайде да се смеем на католическите свещенници повечето не са правили секс
е те смешни ли са?
Папа Йоан Павел 2 да не би да е правил ?Ама по вашата логика е смешен
ОДИН!!!
Първоначално написано от darkPaladin
Да смешен е !
иди го кажи на другите тогава може и да има някой идиот който да мисли като теб
ОДИН!!!
От нашия клас има 3ма 17годишни които просто няма начин да загубят девствеността си в близките 5 години, големи олигофрени са + това са и метали![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Мале пък и с е*ати иронията споменавате тея хора... ужас!
Аз не виждам кое му е за съжаление, надсмешка и т.н. да си на 20 и девствен. Безброй пъти по-готино е от това да си на 15 и голям ебач. Но тъй като днешно време всичко трябва да се ръководи от годините, а не от чувствата(''разбира се'') на повечето им се вижда смешно тва.
Аз съм на 21 и още съм девствен ама какво от това мисля,че не е кой знае какъв проблема!
Абе със сигурност имаш комплекси...Първоначално написано от vency
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
И да познавам някои който е на 20 и да е девстен той трябва да е луд че да си го каже ,ако е за момиче е някакси по приемливо но за момче секи ще си каже -Мале тоя е хомо.Аз бях на 16 като го направих за сефте и вече бях взел да си вкарвам здрави параной че съм закъснял много
Първоначално написано от vaseto0o
18+, ако е девствен човек - има комплекси, надут (в същото време смотаняк) и т.н. така ли? Да си най-големия (смешен) ебач на квартала не говори много добре за теб. Още повече за след 10 години. Просто.. това с комплексите..........назад.
Гъзарията да правиш секс на 14-16 години вече е умряла работа. Не се изхвърляй толкова. Няма нищо, с което да се гордееш в случая.Първоначално написано от OneBoy
ТЕБ !
One 4 the money , two 4 the show
Да познавам представете си, дори цели 4 души от тях са ми близки приятели... Не виждам какво лошо има в това..![]()
![]()
![]()