- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа че немога да се целувам
Вие не разбирате...няма да ми е първата целувка с момче,но ще ми е първата с това момче....Проблема е че при предишното момче оплесках всичко,а не искам и сега така да стане![]()
![]()
.. е има какво да се оплеска, но не мисля, че ще е чак толкова фатално, че да е всичко (представи си, че езиците ви залепват, това вече ще е яко, жалко, че е почти невъзможно, но после ще се раздвам на прочета темата: 'Всичко се обърка') та по въпроса.. не се вкаравй във филми, няма какво толкова да стане.. дори и да се получи малък фал, най-много и двамата да се посмеете
![]()
Не му казвай и просто го целуни. Какво има да му мислиш?!![]()
Хайде като останалите - Don't tell him!! Той е момчето - остави го да те води. Просто се отпусни и то всичко ще си дойде на мястото![]()
ми ако и той не може?
просто са цаливайте, пък барем ще ви остане неловък спомен "ако не се получи"
madafaka
Действай недей да му казваш нищо.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от DNJ
най-важното е да не се притесняваш,просто прави това което и тои прави...първият път при мен беше такауспеХ
Пробвай с "не мога да се целувам добре" и вкарваш засрамената жална физиономия... той ако не е някой тъпанар, нищо няма да ти каже и ще те научи :д
отиваш и му казваш.........
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
нему казваи..
пхааа ти сериозно ли?? целувките са мъжка работаа :Д при мойта първа така и не разбра че не съм се целуввала![]()
mmm..
ох кво му е толкова притeснителното вее не че аз съм се целувал де но като дойде времето и да немога ше мляскам яко![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Еми виж сега...и аз така си мислех...толко срамежлива и стегната бях, че няма накъде...Отначало като ме целуна момчето не правех абсолютно нещо и после се дръпнах все едно, че се правя на недостъпна и се засмях и му казах, че не можеТой ама грам не разбра, че просто не съм се целувала и почна още повече да опитва и в един момент просто се отпуснах и следвах неговите движения и така...После даже аз станах настъпателна
Спокс, не е трудно
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ако си мислиш,че не можеш - няма и да се "научиш" ( Ако мога така да се изразя ) ...Мисли позитвно...
Но пък ако се притесняваш наистина много,му кажи директно - "Не мога да се целувам"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ОМГ![]()
и моя първия не знаеше , че не мога, ама после ме пита кой ме е учил да се целувам така ;д чак имам снимки, на които си личи , че е надървен ;ддддд
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (: