.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

ленти за обезкосмяването

искам да попитам на каква цена горе долу са лентите за обезкосмяване,тези големите дето се продават по единично и варвят ли заедно с тях от кърпичките след депилация ??

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    вървят с 2 кърпички.Цените зависят от марката.Да знаеш,че Вийт са боклук и са скъпи.Аз ползвам стреп още от миналото лято и ми останаха 2 ченти. 15 лв бяха.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

ами знам че тези на виит са по 7-8 лв. и не си заслужава на теб какви ленти ти трябват за коя част от тялото , защото ако е за краката не си заслужава по-добре си вземи една кола маска за 1.50
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Град
    [На Метри От Земята]
    ако става въпрос за тези за лице аз имам на Lycia или нещо такова. По левче са и са готини аз лично съм доволна
    Просто аз

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    А какво представляват тия кърпички за след епилация?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    А какво представляват тия кърпички за след епилация?

Напоени са със същото нещо,с което те мажат след кола маска.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

хора и аз да питам за тия лентичи , кажете могат ли да се продават единично , къде и колко струва,може ли без кърпичка да се използват трябва ми за малко място и затва просто няма нужда да си копувам повече само 1 или 2 казвайте всякакви марки,цени и места където да си ги купя!!! [/b]

Еми не мога да ти кажа по единично дали се продават,аз винаги съм си взимала цяла опаковка,питай в някоя аптека например,но без кърпичките не може,смис като ти остане от лентичката някъде от лепилото ии много трудно се маха без тая кърпичка,тя е напоена с нещо мазно и много лесно го маха лепилото
    "За да бъдеш незаменим е необходимо непрекъснато да се променяш" Коко Шанел

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ленти Дева- по около 60 ст. са и определено се продават поединично.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз си купих на Veet - 12 ленти за 13 лв. Искам да попитам: тъй като никога до сега не съм използвала ленти и пише, че трябва да се дърпат срещу растежа на косъма.. А аз ще ги ползвам за ръцете а косъмчетата растът в посока към овала на ръката ..?? как по-точно трябва да действам с процедурата- ако може да ми обясните по-подробно, защото до сега не съм опитвала и да не сбъркам Благодаря предварително !

Град
    Цитирай Първоначално написано от ellyto
    Аз си купих на Veet - 12 ленти за 13 лв. Искам да попитам: тъй като никога до сега не съм използвала ленти и пише, че трябва да се дърпат срещу растежа на косъма.. А аз ще ги ползвам за ръцете а косъмчетата растът в посока към овала на ръката ..?? как по-точно трябва да действам с процедурата- ако може да ми обясните по-подробно, защото до сега не съм опитвала и да не сбъркам Благодаря предварително !

сама няма да можеш ! Трябва някой да ти помогне.По принцип там най-трудно се махат,защото е не удобно.

anonymous708973
    Guest
    Ох, какви глупости говорите! Кърпичките не са необходими въобще! Можеш да махнеш остатъците от кола маската (ЗА ЛИЦЕ) с памук със зехтин или олио. А при кола маската за крака примерно остатъците се махат с пудра!

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Цитирай Първоначално написано от ellyto

сама няма да можеш ! Трябва някой да ти помогне.По принцип там най-трудно се махат,защото е не удобно.
    знам, че не е удобно, но имам човек вкъщи, който би ми помогнал,т.е. това не е проблем, но просто искам да ми помогнете с обяснение, как трябва да се извършва процедурата, тъй като не съм ходила на кола маска при козметик и не знам какво е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си