- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какви са ви резултатите от изпитите? (7 клас)
БЕЛ:
НВО - 5.847
кандидатстване - 5.911
Математика:
НВО - 5.671
кандидатстване - 4.696
бал - 33.2
Без уроци!![]()
Изобщо нищо ли не можа да направиш бе ? Да беше отворил учебника поне да научиш как се решават уравнения,щеше да имаш 3 и щеше да можеш да кандидатствашПървоначално написано от Teenprblem
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
БЕЛ --> 4.288
МАТ --> 3.494
зле е но нали съм в спортно ... зареди този успех се махам тази година
Живей така ,че да те е срам да го разказваш , а да ти е кеф да си спомняш !!!
Едва ли.Никога не е бил толкова висок ..Първоначално написано от brutaLxxbunny
Дано да не е така ..Първоначално написано от LeDa
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
БЕЛ-5,696
Мат.-5,804
браво на теб, а ти къде искаш да кандидатстваш?Първоначално написано от stelSs21
Ти от 119 СОУ ли си ? Защото нали съобщиха по новините , че на изпита по бг е имало само една 6-ца и аз , доколкото знам е на едно момиче ( аз лично не го познавам , но една нейна съученичка ми е фр. и ми каза ) от 119 училище ?Първоначално написано от edelweiss96
![]()
а иначе : БГ- 5,536
Математика - 4,857 ;( ;( ;( ;(
Бел - 5.998
Мат - 6.00
Много се радвам
)))
Уоу колко високи резултатииии... ;xx
Половината от хората,които пишат тук,лъжат.Първоначално написано от oneto
![]()
Някой си нямал регистрация и се регнал само,за да напише,че има 6,00 и 5,998 . ОК .
Ама как лъжете само. Чак смешни ставате.Много отличници се навъдиха. Само едно дете е имало всичките точки от първия модул в България и не се е явило на втори модул. Интересно ми е някои как така са изкарали 6.000. o.0
Както и да е.
Аз съм
БЕЛ - 5.393
Математика - 5.232
http://www.prikachi.com/images/745/2222745w.jpg
Милаа, много сме с 6`000 на теста.. Айде сега ``планина от разбирачи цяла лавина``
Искам само да отбележа,че не споря,че оценките от НВО могат да са 6,000,но повече от 30% от форумниците да бъдат с оценка за кандидатстване 6,000 при положение,че по новините беше казано,че по БЕЛ има една единствена пълна шестица.Първоначално написано от diksi
![]()
Ехх, мечтите са безплатни... 6,00...... друг път.
БЕЛ - 5,750
Математика - 5,036
По математика:4,946
БГ:5,536
Смятам в испанската и бала ми е почти 33 мисли те ли че ще влязя ,тъй като бала преди беше 32,но тази година ...
Първоначално написано от LeDa
Ми доколкото разбрах само една,която да има бал 36 и тя е от нашето дск
аз мн се изложих ...... и вс тук ме депресират хипер мн ;( моя бал е 29
Бел-5.679
Мат-5.607
бал-34.572
Ще ми стигне ли за 91 Нег? (момче съм)
По БЕЛ няма само една единствена шестица. Аз също съм с отличен резултат по предмета, както и още едно момиче, което познавам. Не вярвам да сме само толкова в цяла България.Иначе:
Бел- 6,000(6,000)
Мат-5,72(4,857)
![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Прекалено си тъпа, за да лъжешПървоначално написано от Vilyy7
Не е възможно да имаш 5,998, защото точките могат да бъдат естествено число или число завършващо на ,5 , примерно 82,5.
Т.Е. За да имаш такава добра оценка трябва да имаш 99,5 точки, но 0,5 точки няма как да отговарят на 0,002 от оценката![]()
![]()
![]()
Те отговарят на поне 0,01
Имам в предвид 6.000 по БЕЛ. Съжелявам ако не съм пояснила. Говоря, че по Български няма как някои да има пълно 6.000 от оценката за кандидастване. : )Първоначално написано от diksi