- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плажно мляко/масло/олио
какво използвате + снимка![]()
Просто аз
Най-често ползвам на Нивеа
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Най-добрите продукти за мен.Първоначално написано от YouAteMyHeart
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
за да не правя нова тема ще питам тук....предложете нещо за по-бързо почерняване ако може и цена и снимка?![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
същото.Много съм доволна!Първоначално написано от YouAteMyHeart
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Все още почти нищо не съм използвала. Не ми се е налагало. Само едно успокояващо мляко за кожата, но не се сещам то какво беше.
Преди 2-3 дена си купих плажно олио Eveline - water resistant suntain oil съдържа : b-caretene + vitamin E and C . Екстрактът от орех и бе каротен усилват ефекта на загара и придават на кожата дълбок , златист и дълготраен тен. Фактора е 6 , тък като искам да се изпека добре .
Ммм 150 милилитра е и е с помпичка![]()
http://esentia.pl/images/29256.jpg нещо такова е , само че моето е от по-новите с витамините и , каротените![]()
Иначе миналото лято бях с плажно масло пак на eveline фактора беше 30![]()
Но от тая година реших ,че искам хубав тен и се пека още от нас и после и на море.
http://www.nisea-bg.com/images/tn/items/1939.jpg
MimiKalcheff93 ,може ли да ми кажеш на каква цена е плажното олио,което си си купила.
Carroten олио за почерняване 10-15лв макс.Първоначално написано от DiDiChKa
![]()
Кремче на лицето (когато се сетя), че иначе изгарям лошо
За тялото използвам само олио, защото лятото почти нямам време за плаж, та сега докато съм свободна да хващам тен![]()
Let the psycho plays with you...
Миналата година използвах това, но то май е за след плаж. Много успокоява кожата, но има и автобронзант в него, обаче изобщо не цапа дрехите.
А иначе се мажех с едно олио на Ейвън, но .. не е кой знае какво.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Тази година ще ползвам този,от който много съм доволна:
Миналата година ползвах този на Евелин и също останах доволна:
А този спрей е повече от великолепен!Без него никога не започвам лятото
Толкова пъти ме е спасявал
![]()
![]()
7.60 мисля ,че беше .Абе най-много 8 лева някъде тамАз да ти кажа си купих една ванилийка тия на прах за сладкиши и си сложих , то попринцип си мирише много хубаво самото олио и аз си сложих една ванилийка почти не се усеща съвсем леко , но това си е моя идея де .
Иначе маслото си е супер . Днес се пеках за първи път с него никъде не съм червена изгоряла .Пеках се около час на силното слънце 13-14 ч .
![]()
мерси за инфото![]()
![]()
Минала година бях с това за тяло:
http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/im...large_lead.jpg
За лице-Vichy,ама точна снимка не намирам.
Тази година мисля да пробвам :
http://www.superdrug.com/content/ebi...4/200054_l.jpg
От Каротен и Евелин изобщо не съм доволна.И с двете изгарям ужасно..
Я предложете нещо и на мен.
Нещо за лице .. г/д бяла съм, кожата ми е малко чувствителна и не искам да изгоря и да ми се бели лицето.
И нещо за тяло. Както казах попринцип съм бяла и почти винаги изгарям. НО искам и да почернея колкото може по-бързо и колкото може по-черничка да стана.![]()
Иначе имам останал малко тен от миналата година.![]()
За тяло на Nivea фактор 30, за лице на Avene фактор 50. С тея фактори 4- 6- 10 все едно нямате абсолютно никаква защита, нищо по- малко от 15 не ви върши работа. Разбирам желанието за тен, но... слънцето е най- лошото нещо, което може да се случи на кожата.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.