.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: На МОРЕ

На МОРЕ

Помогнете ми ,пуснах си поне в 10 различни сайта обява за работа на морето,някой ако знае нещо да казва .на 19 год. съм и от юли до септември. Ще съм много благодарна
    sleda ot lubovta

Повече от фен Аватара на kantonecApetur4
    виш некой от родата да те набута некаде

Град
    Сливен
    Е па виж нещо да продаваш сладолед или в някоя видеотека да работиш .. сервитьорка, магазинерка .. А и що трябва работата да е непременно в Габрово?

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Аз пък съм на 18 и съм си намерила работа за лятото, за два месеца, ама паричките са супер. :P Не е точно така, както го казваш, авторке. Всичко зависи от самата работа и работодателите. Ако са на зор за персонал - ще те вземат /или ако нямат някакви специални изисквания/. Миналата година работих по морето в един хотел, за който в интернет пише: "Добре квалифициран персонал...", а аз добавям: "... състоящ се от цигани, турци и непълнолетни." Така че зависи къде си търсиш работа.

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от fenche22
    Е па виж нещо да продаваш сладолед или в някоя видеотека да работиш .. сервитьорка, магазинерка .. А и що трябва работата да е непременно в Габрово?
    пуснах обява в нета за варна имам роднини там и сигурно до края на месеца ще утида да работя там. и вечер див купон
    sleda ot lubovta

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Цитирай Първоначално написано от fenche22
    пуснах обява в нета за варна имам роднини там и сигурно до края на месеца ще утида да работя там. и вечер див купон

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си