Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
Значи.. много , ама много сте ми интересни, за к'во изобщо пускате снимки, след като се мислите за олигофрени, грозни, дебели, бах маа му начи.. разберете, че изпросени комплименти НЯМА да получите, 'гати
Сори, ама Fiki_ не изглежда нито грозна, нито дебела И така като ти гледам аватара изглежда милион пъти по-добре от теб Така, че що да не си получи комплиментите? А и между другото хората си качват снимки, защото искат да се покажат, а по-специално в тая тема да се покажат без грим, а не защото си просят комплименти, за да си вдигнат самочувствието
Виж кво, не ми обяснявай кой как изглеждал , щото се вижда колко тъпа и ограничена си всъщност, айде пусни си и ти снимка и под нея напиши, че си грозна или мязаш на олигофрен и да видиш как ще реагират останалите, колко си проста, ужас..
Айде да не ми казваш кво да правя, а? Щото много мразя Добре, че си ти да ми кажеш, че съм тъпа и ограничена Нищо, че не ме познаваш изобщо И пак ще повторя не ми казвай какво да правя Ако искам ще пусна, ако не искам - няма Тва форум и се пише, а не сайт за запознанства за да съм длъжна да си качвам снимки Там, където е нужно - имам Щом разбираш какви са хората от едно мнение без никога да си ги виждала и без да знаеш нищо за тях браво на теб Що не се пробваш за екстрасенс Да знаеш, че няма да ти провърви
Нека другите си преценят кой е тъп, ограничен и още нз си къв
Ох бе... Момичето просто критикуваше онези, които си пускат снимки и пишат "Не ме гледайте, много съм грозна", като по този начин очакват хората да им кажат "Неее, не си, много си хубава даже". Тъпо е, сериозно. Но никой не критикуваше теб.