- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Магазин ''Втора употреба''
Здравейте!![]()
Как ви е мнението за магазините втора употреба?Купувате ли си дрехи отях?
Аз сега влязох в някакъв сайт и има супер хубави дрехи на супер ниски цени и реших да пусна една темичка...обсъждайте![]()
П:П-Ако има друга такава тема-заключете моята! :P
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Има такава тема.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
*може ли да дадеш тоя сайт![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Сайта да не би да е
Aukro или Prodavalnik?![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
аз само 1 път съм си копувал тениска на Superman,защото никъде другаде не бях намерил (5лв.) беше![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Има такива темИ.Да много теми...Първоначално написано от slynchoo
Любимият ми магазинА някакви презвети кифлюци не знам защо смят,че е гнусно.Има всякакви маркови дрешки и много години
![]()
Аз пък най се гордея с тениската си на Барт Симпсън тя е на H&M
ето - http://prikachi.com/images/932/2220932O.jpg
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Може би в по-големите градове тези магазини са по-хубави...В моя град не обичам да влизам в такива магазини,защото нищо не ми харесва(макар че това важи и за много от нормалните магазини),а и обикновено е задушно
.Все пак бих си купила нещо ако ми хареса
.
Така е.Първоначално написано от December
Аз от скоро се зарибих по-подобни магазини и си намерих уникални неща.
Наскоро си взех 3 блузки за 2 лв.и всеки ме пита от къде са.
В повечето случаи се намират наистина много оригинални и интересни дрехи.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
понякога има хубви работи
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1187670_n.jpg
това тигровото ми е от там
Преди не харесвах магазините за втора употреба,но веднъж реших да вляза и да видя какво има - наистина има доста хубави неща..И най-важното на достъпна цена..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мен една приятелка ме нави... бях с малки очаквания обаче си взех едно късо черно якенце. Прерових цял Сливен за него и никъде не можах да намеря такова, даже мислех да си поръчвам на шивач, обаче много се арадвах като си го намерих![]()
Bobby <3
Bobby: Bobby give hisfor Vili ,because she is unique
viLi (^^,): Villi give herfor Bobby, because he is the best, cute, beautiful boy at the all world!
много обичам тези магазини , преди и аз бях тъпа и заблудена и ми беше гадно да влизам , за пръв път влязох преди 2 години и от тогава си пазарувам но в последната година само от там си купувам дрехи по другите магазини нищо не мога да си харесам много са ми прости и цигански всичките дрехии за последната година се напълних с блузки за по 1-2 лв , дънки за по 10-15 лв максимум иначе имах и за по 4-5 лв маркови
Есприт , Онли и тн
, суичери за по 4-5 и какво ли не чанти портмонета шалове шапки кецове и най-много ми харесва ,че няма опасност като си купя нещо и всяка втора циганка на пазара да е с такова или в училище да сме като нощни шкафчета с еднакви дрехи , както се случва най-често като излезе нещо ново или най-малко новата колекция в Теранова и всичките ходят с еднакви блузи , голяма простотия
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Добре, а да ви попитам, че ми стана интересно колко интересни неща има в тия магазиникъде в София има такъв? г/д ако ме упътите в някаква посока няма да я зле..
![]()
![]()
И аз преди ненавиждах тези магазини, защото преди имаше само разни гаражчета със някакви стари дрипи, все едно взети от някой клошар.. Сега обаче отвориха мнооого хубави магазини за дрехи, които честно ви казвам, ако не пишеше отпреди Магазин за втора употреба, повечето дрехи изобщо нямаше да разбера, че са "втора употреба" Някои са напълно неупотребявани! И има мн готини дрехи, които не съм виждала в другите магазини![]()
луд фен съм им !!!!!
Оня ден си купих пола и блузка дето никъде другаде няше да намиря![]()
Хубавото е че когато ти писне дрехата не те ежал дал си малко пари
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Има много хубави неща.Стига да си постоянен и да влизаш често,защото не всеки пъта може да се натъкнеш на нещо,което ти харесва..но ако влизаш често ще останеш довооооооооолен,много доволен.
Попринцип,не всички дрехи са ми оттам,но имам такива,които са втора ръка.Блузи най-вече,панталони/дънки просто не съм си харесвала,иначе ако видя подходящи бих си взела.Маркови блузи без да са носени,с етикет дори.. и ще ми кажете,че е това е гадно и никога няма да влезнете?Според мен има супер работи понякога.Ей сега,най-последната ми придобивка е от Манията...ризка за 1-2лв.![]()
Хммм.. аз също ненавиждах тези магазини но откакто чета тук във форува че ива яки тови неща на ниски цени и като съв чувала от приятели и познати съм много надъхана да си купя нещо като отида в града.. По-добре по-евтини дрешки отколкото както ми се беше случило.. взех си панталон за 60 лв. нсих го има няма два месеца.. отслабнах няколко килограма и пантало кво.. седи ви като торба.. за това и аз започнвам да посещавам тези магазини без да ме е срам..)
ами то навсякъде ги има , най-голяма е веригата е Мания след нея Шик-Шик , ама на втората не съм голяма фенка , иначе като тръгнеш по Пиротска ама някъде от ъгъла с Опълченска надолу всяко второ магазинче е такова , другаде къде имаше значи при Централна гара също срещу хотел Принцес май беше , в близост до пазара Кирков има някаквиПървоначално написано от pitfall
абе наистина са много ти от коя част на София си , че ако си от Младост или Дружба надали тези ще ти свършат голяма работа
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Не съм от София, от Самоков съм, но г/д те разбрах.. все ще се оправя някак си.. мерси..Първоначално написано от zlatnata_ribkaaa
![]()
http://www.prodavalnik.com/Първоначално написано от slynchoo
а някой може ли да ми даде линк към по-старите теми.. :P
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
На пръв поглед няма много хубави, но като потърсиш и се разровиш ще намериш, повярвай миПървоначално написано от pitfall
![]()
В моя град са пълна трагедия,така де,градът ми е малък.Но в големите градове в тезих магазини можеш да намериш неща,които дори ги няма в България като марка!Една приятелкща е много доволна от магазин MANIA,намирал се в квартал Люлин.(за София говоря)
P.S.Видях,че сет споменали Манията вече.Добро магазинче ..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Аз съм от малък град и пак си намирам супер яките неща,но не в Манията-там не ме радват,а в Ла Фиестата.![]()
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"