- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Магазин ''Втора употреба''
Повечето марки ги няма в БългарияПървоначално написано от brutaLxxbunny
Чесно казаносега като чета тука и сетя опулена
влизала съм в един магазин втора ръка и останах погнусена
аз лично не мога да си представя да нося дрехата на някой друг...(мое мнение)
А някой да знае хубав магазин в Пловдив? Знам само ЛаФиестата, ама там са страшно цигански напоследък.
ами извинявай ама повечето неща не са обличаниПървоначално написано от sladuranata1112
кой знае във какъв магазин си влизала и какви клошарски дрехи е имало че говориш така..
![]()
много знаеш кой ги е носил,Първоначално написано от sladuranata1112
а и щом е запазена не виждам проблем
не можете да носите дрехите на друг, постоянно приятелките ми си разменят дрехите, то това пак е така смисъл там незнаеш кой я е носил, а така с 2 момичета всички разбират че си носите дрехите
Не мога да си представя как можете да носите дрехи втора ръка, пък и да им се радвате колко са хубави.
Аз живея във Великобритания и тук доса често разпространяват по домовете едни пликчета, в които хората изхвърлят ненужните си дрехи. На пликчетата е написано, че чрез тези дрехи се помага на хора в България и Румъния.
Това прозвуча, сякаш България и Ръмъния са страни от третия свят...Първоначално написано от littlebee
![]()
Не можеш да си представиш ли - ще ти го представя. Кое е по-рационално - да дадеш 300 лв за маркова, хубава дрешка от мола или 5-6 лв. за същата от дрехи втора употреба? И разбира се, че ще се радват хората. Намират се и хубави дрехи там. Няма нищо лошо в това.
Но всеки с мнението си.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не всички дрехи са носени , познавам собственици и работещи в подобни магазини и част от дрехите се изкупуват на безценница от други държави където са останали по магазините като стари колекции , но не отричам че има и носени , повечето от нас в тази тема не вярвам да си купуват някакви използвани дрехи и да се обличат като клошариПървоначално написано от littlebee
, дори напротив с много хубави дрехи често маркови
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
е тва точно ми е много гадно някво.Имах от моето училище дето няколко момичета около /4-5/ редовно си сменяха дрехите.Някак си много нечистопътно ми се вижда това.Първоначално написано от magince
Иначе за магазините втора употреба - не съм влизала до сега,но някак си имам желание,четейки добрите отзиви тук,но кога ли ще стане това... не знам.
Каквото и да говорите мен все още ме е гнус и не защото съм пикла или тн. Просто не вярвам че дрехите не са ползвани все вднъж са обличани нито знаеш кой ги е носил нито нищо. А това за приятелката няма и дума за сравнение поне знаеш от кой са носени. Но всеки решава за себе си аз предпочитам да дам с 20 лв повече отколкото да се чудя колко човека преди са носили дадената дреха![]()
да,но нели се сещаш че някой нямат откъде да дадът тия 20лв.Първоначално написано от angel4eto100
П:П-Не визирам себе си!
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Като си намериш някой адидас преди тва едва ли е обличан от клошарПървоначално написано от angel4eto100
![]()