.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    В моя град са пълна трагедия,така де,градът ми е малък.Но в големите градове в тезих магазини можеш да намериш неща,които дори ги няма в България като марка!Една приятелкща е много доволна от магазин MANIA,намирал се в квартал Люлин.(за София говоря)

P.S.Видях,че сет споменали Манията вече.Добро магазинче ..
    Повечето марки ги няма в България

Чесно казано сега като чета тука и сетя опулена влизала съм в един магазин втора ръка и останах погнусена аз лично не мога да си представя да нося дрехата на някой друг...(мое мнение)

anonymous708973
    Guest
    А някой да знае хубав магазин в Пловдив? Знам само ЛаФиестата, ама там са страшно цигански напоследък.

Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    Чесно казано сега като чета тука и сетя опулена влизала съм в един магазин втора ръка и останах погнусена аз лично не мога да си представя да нося дрехата на някой друг...(мое мнение)
    ами извинявай ама повечето неща не са обличани кой знае във какъв магазин си влизала и какви клошарски дрехи е имало че говориш така..

Цитирай Първоначално написано от sladuranata1112
    много знаеш кой ги е носил,
    а и щом е запазена не виждам проблем

не можете да носите дрехите на друг, постоянно приятелките ми си разменят дрехите, то това пак е така смисъл там незнаеш кой я е носил, а така с 2 момичета всички разбират че си носите дрехите

Не мога да си представя как можете да носите дрехи втора ръка, пък и да им се радвате колко са хубави.

Аз живея във Великобритания и тук доса често разпространяват по домовете едни пликчета, в които хората изхвърлят ненужните си дрехи. На пликчетата е написано, че чрез тези дрехи се помага на хора в България и Румъния.

Град
    Roma, Italia
    Цитирай Първоначално написано от littlebee
    Не мога да си представя как можете да носите дрехи втора ръка, пък и да им се радвате колко са хубави.

Аз живея във Великобритания и тук доса често разпространяват по домовете едни пликчета, в които хората изхвърлят ненужните си дрехи. На пликчетата е написано, че чрез тези дрехи се помага на хора в България и Румъния.
    Това прозвуча, сякаш България и Ръмъния са страни от третия свят...
    Не можеш да си представиш ли - ще ти го представя. Кое е по-рационално - да дадеш 300 лв за маркова, хубава дрешка от мола или 5-6 лв. за същата от дрехи втора употреба? И разбира се, че ще се радват хората. Намират се и хубави дрехи там. Няма нищо лошо в това.
    Но всеки с мнението си.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от littlebee
    Не всички дрехи са носени , познавам собственици и работещи в подобни магазини и част от дрехите се изкупуват на безценница от други държави където са останали по магазините като стари колекции , но не отричам че има и носени , повечето от нас в тази тема не вярвам да си купуват някакви използвани дрехи и да се обличат като клошари , дори напротив с много хубави дрехи често маркови
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от magince
    не можете да носите дрехите на друг, постоянно приятелките ми си разменят дрехите, то това пак е така смисъл там незнаеш кой я е носил, а така с 2 момичета всички разбират че си носите дрехите
    е тва точно ми е много гадно някво.Имах от моето училище дето няколко момичета около /4-5/ редовно си сменяха дрехите.Някак си много нечистопътно ми се вижда това.
    Иначе за магазините втора употреба - не съм влизала до сега,но някак си имам желание,четейки добрите отзиви тук,но кога ли ще стане това... не знам.

Каквото и да говорите мен все още ме е гнус и не защото съм пикла или тн. Просто не вярвам че дрехите не са ползвани все вднъж са обличани нито знаеш кой ги е носил нито нищо. А това за приятелката няма и дума за сравнение поне знаеш от кой са носени. Но всеки решава за себе си аз предпочитам да дам с 20 лв повече отколкото да се чудя колко човека преди са носили дадената дреха

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    Каквото и да говорите мен все още ме е гнус и не защото съм пикла или тн. Просто не вярвам че дрехите не са ползвани все вднъж са обличани нито знаеш кой ги е носил нито нищо. А това за приятелката няма и дума за сравнение поне знаеш от кой са носени. Но всеки решава за себе си аз предпочитам да дам с 20 лв повече отколкото да се чудя колко човека преди са носили дадената дреха
    да,но нели се сещаш че някой нямат откъде да дадът тия 20лв.
    П:П-Не визирам себе си!
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    Като си намериш някой адидас преди тва едва ли е обличан от клошар

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си