.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Аз и бившата ми група.

Здравейте.Аз съм на 12 години от Русе и съм певец.Казвам се Лъчезар Стефанов.Пиша песни.Имам 10 авторски песни.Ето част от тях с бившата ми група...В момента си търся спонсор http://www.btv.bg/news/bulgaria/obsh..._na_Haiti.html

Евала за това, което сте постигнали, но ме съмнява, че тук ще откриеш каквото търсиш - това е тийн форум все пак. Успех в бъдеще.
    Ако искаш да построиш кораб,
    не започвай да караш хората да събират дъски,
    да разпределяш работата и да даваш заповеди.
    Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...

Та значи разпаднахте се с другата група, хъ?

бтв не мога да ти помогна със спонсорството, но наистина съм любопитна. Има ли възможност да чуя някои от другите ти песни?

Ами да...Ще ги намеря на компютъра,ще ги кача и ще пусна линк към тях тук

http://dox.bg/files/dw?a=475168fb5d Заповядай...Песента се казва Паралелен свят

Мога да ти дам няколко съветчета. Така, твоето "р" може да бъде много лесно оправено с логопед. (дали така се пише xd) Текстът ти е невероятен на песента, учудвам се, че дете на твоята възраст може да изрази по този начин емоциите си. Но виж, те първа ще работиш. Съветът ми е да се захванеш и с едно инструментче, да научиш нотите - това ще ти бъде от голяма полза. Ако искаш пианото, много по-лесно е от китарата. (от личен опит го казвам) Продължавай да пишеш песни и този път с пианото. Когато вече се почувстваш наистина готов (което сигурно ще бъде до 1-2 години, предполагам), тогава потърси изява. Дотогава може да станеш ооще по-добър дори от това. Пък може да си събереш и група дотогава и така да станете още по-внушителни. Иначе имаш много добър глас, препоръчвам ти да изчакаш да мине мутирането на гласа, но да не преставаш да пееш. След като гласът ти се успокои, вече ще бъдеш готов да се покажеш на света. Това са моите съвети, ти си реши кои да използваш. Ако имаш въпроси свързани с музика или имаш нужда да ти правя някои инструменталчета, пише, не се притеснявай. Ще помагам ^^

Има ли друг който иска да пише,че темата съвсем умря

Това е видео на мое изпълнение от вчера,по случай завършването на 5-ти клас.На видеото пея моята песен "Come on Baby" http://www.youtube.com/watch?v=gJ6ZsO47-TM

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    МГ,а? )
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

И аз пиша песни и записвам на mp3 , но нямам група , а ти си супер
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си