- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Като се напиете обикновено за кого/какво си мислите ?
чак до таква степен не съм се напивала, но последния път като се напих се натискахме с един съученикна следващия ден все едно нищо е нямало, така че ...
![]()
Не мисля или най-много ква простотия да направя и с кой да се закачам.![]()
.!.
В началото градуса на настроението ми скача мнооого. Правя глупости, танцувам си, последния път съм се опитала да сграбча Константин за парцалите, но винаги идва момент, като почна да изтрезнявам или просто ми свършват силичките от скачане и викане. Тогава е жизненоважно някой да ми скрие телефона, защото почвам с едни телефонни обаждания и обяснения в любов...
За мизерии най-вече.
Признайте си, че звъните на бившите си изгори. Търсите компанията им, искате да ги усетите по някакъв начин, я духовно, я не духовно, да осъществите някакъв контакт с тях.![]()
Това е просто закон при пияния човек.
ха-ха
![]()
Мислех да го добавя в предния си пост, нооо...
Ето сега.
Това е част от всички онези неща, които избиват при подпийналия човек.
Все пак единия от въпросите в темата е "За кого си мислите" и авторката се е опитала да насочи вниманието ни към тези сантиментални чувства, които усещаме като пийнем.
Пияният човек има много закони, този е един от тях.![]()
Когато се напия /това става рядко/ обикновено си казвам: "Оф пак ли ще повръщам "Никога не съм звъняла или писала СМС-и, ахаха и по-добре.
![]()
И аз така, смисъл единственото, което може да съпостави двете е да се напия щото си мисля за бивш, но не и да се напия и да се сетя забивш![]()
.!.
Интересни неща чета в тази тема![]()
Не съм се напивала все още (за близо 19 години), за да споделя опит![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
не мисля за НИЩО
мисля си само колко ми е хубаво на душата :Д
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
^ аааа ще си признаеш!сега се сетих
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Ако си способен на мисловна дейност не си пиян.Първоначално написано от make_you_mine
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Хм мисля си за изпуснатите шансове и за изгубените моменти с хора които вече ги няма
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Сега като се замисля, май за нищо.Забавлявам се и гледам да не се вкарвам в излишни филми.Още по-малко
....надживях го отдавна.Първоначално написано от cherinka
![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Първоначално написано от SunSmile
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Кажи, майна?Първоначално написано от tuzaro
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
Като се напия , обикновено мисля къде да легна да спя![]()
Не помня.![]()
Попринцип като подпийна разказвам някакви олигофренски истории,пея и танцувам.. скачам наляво-надясно и от време на време залитам.![]()
След тва идва трудната задача да си фокусирам погледа и да се обадя на такси,после да се кача по стълбите и най-трудното.. да уцеля ключалката.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
обикновенно си мисля за глупости, като например да пребия некой(или той мен), да строша нещо, да събудя квартала, но по-често ми се случва да се прибера и да заспя на масата докато ям или пуша...![]()