.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

продължителна менструация

Здравейте.Много се притеснявам.На 29 ми дойде,а още не ми е сваршило.На какво може да се дължи това.

Слагай по-описателни заглавия и се старай да уцелваш разделите.
    kalpazanka

Голям фен Аватара на liim0nka
    14 дни ? не е малко наистина, иначе силно ли ти тече?
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

ами мила единственото което мога да те посъветвам е да отидеш на лекар... а на колко си и от колко години имаш ????

не е силно
    на 15 съм
    от 3-4 години имам цикъл
    Април месец ми дойде на 6-ти,а Май на 29 незнам дали това има някакво значение

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    николета93 и си на 15 ?! FAIL
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    николета93 и си на 15 ?! FAIL
    на 15 съм просто при регистрацията съм натиснала 3 вместо 4

заминавай на лекар!!!!!!

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    и аз имах такъв проблем... и не 14 дни а 1 месец и нещо не ми спря ... личния лекар ми каза че сигурно се дължи на нарушение на хормоните. Бях на гинеколог и се оказа че единия ми яйчник е по-голям от другия... и за да ми се оправи ми изписаха 3 вида лекарства. Единия вид от които трябвше да ги пия 3 месеца.... Но се оправиххх ОТИВАЙ НА ГИНЕКОЛОГ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Това няма да спре от самосебе си чаках 3 месеца да ми се оправи но ми спираше само за около седмица и пак почваше, а последната седмица беше ужасна течеше много силно. Даже не искам и да си спомням..

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Отиди на гинеколог. Всички ти го казват

Цитирай Първоначално написано от nikoleta93 Виж мнението
    Здравейте.Много се притеснявам.На 29 ми дойде,а още не ми е сваршило.На какво може да се дължи това.

Слагай по-описателни заглавия и се старай да уцелваш разделите.
    kalpazanka

moje li da popitam nikoleta93 kakvo ti imash kato hodi na lekar sled tova za6toto mislq 4e i moqt problem e podoben no me e strah da otida ne leka az sum na 15 otnachalo mi te4e kafenikavo edno takova dosta dni okolo 5 i sega mi e oshte i veche e cherveno molq pomognete mi koito go vidi molq pishete mi kakvo moje da mi ima mnogo me e strah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си