.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Лаптопчета Леново

Ами искам да ви питам кво мислите за лаптопчетата марка леново щоту ся ше ми зимат такава марка и искам да ви питам за наблюдения по отношение на :
    - здравина
    - мощност
    - Там някакви други наблюдения към марката

Мерси много на отговорилите :]]
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Ами като имаш предвид, че "Lenovo" ги правят от фирмата "Intel" си прави изводите...

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Ами като имаш предвид, че "Lenovo" ги правят от фирмата "Intel" си прави изводите...
    Човек квато съм руса се едно ми говориш на китайски ама се разравих из гугъл и що годе схванах Мсс

Lenovo са под прякото попечителство на IBM, не на Intel(ще рече че съществуват такива животни - Lenovo с AMD части в него).

Предимствата на Lenovo

Практиката е показала, че лаптопите им имат доста дълъг живот(спрямо Acer, Asus) и носят на поражения, за разлика от други марки(HP, MSI, FS, Sony). Това съвсем не означава всяка сутрин профилактично да го подритвате по нанадолнището, докато отивате да пиете кафе. В ниският ценови клас предлагат почти същото, което и другите евтини марки при сходна цена с тях. Изключително лесна софтуерна поддръжка, както на моделите с лицензриан софтуер, така и на тези без такъв. Не греят прекомерно много.

Недостатъци на Lenovo

Дървен дизайн. Ама много дървен. Сякаш се състезават по липса на всякаква естетика с Toshiba(те са другите с масово дървен дизайн). Аудиото на Lenovo е под всякаква критика, сравнено с това на Acer или Asus от същият ценови клас. Вградената камера - майка плаче, татко гледа лошо. Лично аз си мисля, че щеше да е по-добре изобщо да не я слагат. В допълнение към това Lenovo имат прекалено високи цени в по-високите класове(i3/i5/i7) спрямо конкурентите си.

Заключение

Заслужава си да си купиш Lenovo само от ниският ценови клас(до 1300-1400 лева), ако не държиш на перфектно аудио и камерка. Също така не трябва да ти пука, че ще е малко грозен. За сметка на това ще си го ползваш доста време преди да сдаде багажа.
    Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
    авторитетный ответ: 95.43.28.133
    вторичный ответ: 85.14.6.98
    Sponsored by: Реактивная Tехнология

Цитирай Първоначално написано от minus273dot15
    Lenovo са под прякото попечителство на IBM, не на Intel(ще рече че съществуват такива животни - Lenovo с AMD части в него).
    Точно това имах в предвид в първото си мнение, но явно съм се бил замислил някъде, че съм написал "Intel" вместо "IBM"

IBM продадоха компютрите за крайни потребители на Lenovo. Иначе няма по-железни лаптопи от истинските IBM ThinkPad - говоря старите модели. Нямам наблюдения върху продуктите на Леново.
    Да, наистина лаптопите са много грозни като дизайн. Най-обикновен ръбест правоъгълник Но са много надеждни. Когато работех в IBM помня колегите се разкарваха от сграда в сграда с отворени лаптопи през зимата. Навън вали сняг, на тях не им пука. Никакъв страх от конденз, никакво изчакване за темпериране и т.н...

Мега фен Аватара на L0ST
    старите IBM thinkpad... е тва е лаптопа..с такъв съвсем спокойно можеш да си се защитаваш ако попаднеш в уличен бой

Супер фен
    Леново са много скъпи лаптопи.За добри параметри(за музика,филми,интернет,игри като гта4,програми)Асер струват Acer Aspire 5535-604G32Mn 900лв.(Перфектен като за едно русокосо маце).А относно здравина брат ми има такъв модел и за година и половина веднъж е ходил на ремонт.Много добри са асер(като пари и качество)

Супер фен
    или пък също много добър лаптоп Dell Inspiron 1564.И при това се продава в черен и розов цвят(атрактивно за момичетата).Подходящ за Бизнес-1198лв.

Старите Think Pad-ове са секси! Не харесвам преносими машинки, но такава искам. : ) И точно този квадратен дизайн много ми харесва, корпусът не е някакъв лъскав, по който видимо остават отпечатъци от пръстите, а някои модели дори нямат гаден тъчпад! Цената обаче май е към 2 хиляди. Има и някакви нови уж Think Pad-ове, доста по-евтини, но разни хора се оплакват, че батерията им хич не държи. Все някъде е трябвало да отбият от цената...

Мерси на всички Купих си леново G550 Помогнахте ми много Много съм доволна от машинката

Супер фен
    Яко си се прецакала с този лаптоп.Можеше да додадеш още 200 лева и да си вземеш лаптоп за игри,филми музика,програми.Но ти си решаваш.Ползвай си го със здраве.Но да ти кажа.Тези лаптопи с по-гадните характеристики като ги понатоварих и може да ти спре за известно време(да почине)

Защо да се е прецакала? Че не е купила някакъв Ейсър или Асус?

bebzgirl, със здраве да си ползваш машинката и да ти служи дълго време!

Цитирай Първоначално написано от ludikalinki
    Защо да се е прецакала? Че не е купила някакъв Ейсър или Асус?

bebzgirl, със здраве да си ползваш машинката и да ти служи дълго време!
    Точно така си е!

Супер фен
    че си е взела лаптоп с бавни параметри.И че цената е много скъпа

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от koko95
    че си е взела лаптоп с бавни параметри.И че цената е много скъпа
    Както има един лаф...по-добре най-бавното БМВ,отколкото най-бързия ГОЛФ....
    Та и за лаптопите е така...ЧЕСТИТО!Досега не съм имал лоши впечатления от лаптопите на Леново
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

koko95 на мен тези параметри ми стигат аз не го ползвам за игри и не го товваря много засега нито 1 път не е забил незнам защо си толкова негативно настроен на мен ми трябва само за скайп сони вегас мозила музика и филмчета мерси много на всички многопомогнахте

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    koko95 на мен тези параметри ми стигат аз не го ползвам за игри и не го товваря много засега нито 1 път не е забил незнам защо си толкова негативно настроен на мен ми трябва само за скайп сони вегас мозила музика и филмчета мерси много на всички многопомогнахте
    Той "koko95" е на принципа, че ако на едно PC не върви играта GTA 4, това не е компютър, а боклук който за нищо не става...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си