.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Слънчево изгаряне

Вчера бях на плаж с приятели и изгорях супер много!Толкова червен не си спомням да съм бил някога.Всяка година изгарям,но това вече е върха!Боли ме главата,лошо ми е и не мога да се облегна дори...Кажете какво да правя-нямам нито кисело мляко или ракия да се намажа,нито крем за изгаряния
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Гадене повръщане?

За изгарянето крем здраве,ще търпиш.
    ОДИН!!!

Средата на юни е, а ти вече си се опържил.. да беше изчакал малко.. пък и ти си си виновен- явно не си се мазал или си стоял прекалено много време на слънце.. сега ще търпиш..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

купи си някво мазало
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

а да предложите нещо за мехури ?

Супер фен
    Значи,ако изгарянето е по-сериозно върви при опитен дерматолог/кожен лекар.Имат много ефикасни разтвори(дават рецепта за приготвяне в аптеката) за мазане на кожата.И за два три дни изгорялото ще се излющи и проблемът ти е решен.А на първо време можеш разтворими таблетки с витамини и микроелементи.Например съдържащи вит. С и калций,които подтискат възпалителната реакция.Бе витамините и Е също помагат при възстановяването и го ускоряват.

А възможно ли е да съм хванал рак на кожата?Имам някакви странни ранички по гърба и 2 тъмни петна. НЕ знам какво да правя

Супер фен
    Ще хванеш много скоро и рак на кожата.И ще си отидеш млад и зелен, ако продължаваш с тия безумия на плажа

Junior Member
    Вземи си Пантенол от аптеката, облекчава и минава изгореното. Става и за всякакви рани, но мисля че е 20 лева и може да се ползва само 1 лято понеже гаранционния му е срок е 1 година.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пантенол
    и

http://www.solvexcp.com/index.php?pa...mid=26&lang=bg

^това

много облекчава за изгаряния точно

едит:
    имам впредвид този пантенол:

http://www.framar.bg/%D0%BF%D0%B0%D0...d16001123.html
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Аз един единствен път бях изгорял по така. Първо изгорях след това се обелих , после пак изгорях и пак се обелих и тай стана... сега раменете са ми в едни петна като лунички ама по голями. Казаха ми , че е доброкачествен рак и не се разпространява по цялото тяло просто си седи до края на живота ти там.

Цитирай Първоначално написано от star1234
    Аз един единствен път бях изгорял по така. Първо изгорях след това се обелих , после пак изгорях и пак се обелих и тай стана... сега раменете са ми в едни петна като лунички ама по голями. Казаха ми , че е доброкачествен рак и не се разпространява по цялото тяло просто си седи до края на живота ти там.
    Да и аз имам такива "Лунички" по целият гръб

ше си сърбаш попарата... ко да напраим като си изгорял и като нямаш с кво да се намажеш..
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

амии като нямаш купи си крем за изгаряне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си