.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Хора, станала съм сто кила.

Ле ле ле!

Споделям ви само.
    Оттук насетне знам какво да правя с организма си.

Ама реално никога не съм предполагала, че бих могла да надебелея до такава степен.
    Такова свинче съм станала, че тате само ме будалка "Като станеш от леглото се търкаляш". Да го за разлика от него не си обувам панталоните седнала за което ако не взема сериозни мерки току-виж скоро ми се случило и на мен.

Дрехите от миналото лято не ми стават, с един размер панталони съм надебеляла тази зима + по-голям размер сутиен (което би могло да се приеме за не чак толкова фрапантно) ДА, НО!
    Но (цитирам бившия ми приятел) "Знаеш ли как забелязах, че си напълняла?" -Не, отговорих аз, "Преди циците ти бяха по-големи, но като си наляла в баджаците и корема и циците ти изглеждат по-малки"

Много се смях. Обичам критиката, не знам защо се приема за адски фрапантно, че да обидиш жена с килограмите й се счита за голяма обида.

Или при мен може би го извъртат по забавния начин.

И всеки пак скоро трябва да си купувам дрехи, но не ми се ще да са с размера, който ми трябва в момента, искам си предишния размер, затова ще се наложи първо да се отслабва, пък после за дрешки.

АУууууууу! Мъка!

П.П. на тоя режим съм, дето е като важна тема в този раздел.
    всяко лято съм на него.

Зимата нямам как да го поддържам просто, щото доматите са много скъпи, а и един евентуален хранителен режим е свързан с материалните средства, с които разполагаш, а аз съм тийнче още и завися от ТаТе. (който е към 120кила и накрая ще взема аз да разполагам с парите му за състоянието и пълнежа на хладилника в нас)

Благодаря на всички, прочели темата ми.
    От вас искам просто малко подкрепа и вдъхване на кураж!!!

Цункам ви.

Супер фен Аватара на rakiQ
    ми и аз съм станала 100 кила и не мога да се навря в половината ми дънки,панталони и тн...........
    имам една приятелка която си купува един размер по малки дънки за да я правят по слаби и ги обува легнала а не сегнала ...

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз пък мога да си нося дрехие от 6ти клас Само дето са ми къси.
    П.П. завършил съм преди година.
    n00bs

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    клечка такава

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    клечка такава
    Качвам равномерно Защо ми е всичко по краката и задника, какво ще го правя
    n00bs

оо то и аз бях напълняла само че миналото лято .. и то точно ЛЯТОТО ! В момента съм 45 кг. всички ми мрънкат да ям по повече. Е аз ям ,но не качвам какво да направя.. но определено и на мен ми беше някво кофти като бях напълняла.

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    оо то и аз бях напълняла само че миналото лято .. и то точно ЛЯТОТО ! В момента съм 45 кг. всички ми мрънкат да ям по повече. Е аз ям ,но не качвам какво да направя.. но определено и на мен ми беше някво кофти като бях напълняла.
    същото ся пробвах едни къси гащи,дето си купих към края на миналото лято,точно когато бях напълняла,колко ми висяяттт направо не е истина плаша се от себе си
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Re: Хора, станала съм сто кила.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ле ле ле!

Споделям ви само.
    Оттук насетне знам какво да правя с организма си.

Ама реално никога не съм предполагала, че бих могла да надебелея до такава степен.
    Такова свинче съм станала, че тате само ме будалка "Като станеш от леглото се търкаляш". Да го за разлика от него не си обувам панталоните седнала за което ако не взема сериозни мерки току-виж скоро ми се случило и на мен.

Дрехите от миналото лято не ми стават, с един размер панталони съм надебеляла тази зима + по-голям размер сутиен (което би могло да се приеме за не чак толкова фрапантно) ДА, НО!
    Но (цитирам бившия ми приятел) "Знаеш ли как забелязах, че си напълняла?" -Не, отговорих аз, "Преди циците ти бяха по-големи, но като си наляла в баджаците и корема и циците ти изглеждат по-малки"

Много се смях. Обичам критиката, не знам защо се приема за адски фрапантно, че да обидиш жена с килограмите й се счита за голяма обида.

Или при мен може би го извъртат по забавния начин.

И всеки пак скоро трябва да си купувам дрехи, но не ми се ще да са с размера, който ми трябва в момента, искам си предишния размер, затова ще се наложи първо да се отслабва, пък после за дрешки.

АУууууууу! Мъка!

П.П. на тоя режим съм, дето е като важна тема в този раздел.
    всяко лято съм на него.

Зимата нямам как да го поддържам просто, щото доматите са много скъпи, а и един евентуален хранителен режим е свързан с материалните средства, с които разполагаш, а аз съм тийнче още и завися от ТаТе. (който е към 120кила и накрая ще взема аз да разполагам с парите му за състоянието и пълнежа на хладилника в нас)

Благодаря на всички, прочели темата ми.
    От вас искам просто малко подкрепа и вдъхване на кураж!!!

Цункам ви.
    Абе, ще се оправиш. Хубаво е, че са те тренирали и не се засягаш от обиди, както и това, че от поста ти не струи депресарщина
    Сега лятото е по-лесно, аз и аз на него се надявам. И на мен мама ми обяснява, че ми предстоял бал и съм трябвало да изглеждам страхотно, щото вече ми била измислила рокля. Луда жена
    Айде успех ти желая, септември да докладваш.

яжте повече плодове, по малко сладко не яжте на обед вечеряйте по рано най-късно в 20:00 Успех!!!

Супер фен
    Град
    София
    Най-добре наблегнете на спорта - ходете на фитнес или на тринировки (тенис, бягане...) по няколко часа редовно! Намалете сладките, мазните, печените и т.н. храни, наблегнете на плодовете и зеленчуците! Не яжте много а по-молко и по-често! Успех!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си