- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Можете ли да плувате?
ее..??![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
да всички стилове...през ден два хода на басейн и за загрявка правя по 1 км.След това 5км.
Мхм могаСвободен стил и жабешката мога
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
МогаОбожавам да се гмуркам на красиви местенца
Над водата не ми е кеф толкова, по-скоро плувам над вода, само за да не се удавя, не и за удоволствие
![]()
Let the psycho plays with you...
Да,обаче без бътърфлай,и по гръб съм бавен![]()
Иначе любимият ми стил е брус...някакси ми се струва релаксиращо,особено в басейн,потапяш се под водата,загребваш,тишина,сп койствие,оглеждаш се около теб(ефектът е по-внушителен в големи басейни)![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
ако съществуват преражданията, някога съм живяла под вода:Д
<3
Хубаво е, че знаеш името на любимия си стил.Първоначално написано от someonerandom
Мога всички, без бътърфлай. Любимият ми е кроул и мразя да плувам гръб. Иначе съм се гмуркала с леководолазен апарат доста пъти и е страхотно.
Едно време можех, но оня ден осъзнах, че съм позабравила.. леко казано![]()
.!.
Е добре де,пропуснал съм "т"-то в бързинатаПървоначално написано от ThroughStruggle
![]()
![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
А кога, как и кой ви научи да плувате![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
1.преди няколко годиниПървоначално написано от maksimal
2.трудно![]()
3.баща ми (окръжен шампион по плуване е бил)
БАБА ме научи да плувам.![]()
Все се каня да се науча да се гмуркам. Мамка му, защо е толкова трудно.![]()
И баща ми това казва.Първоначално написано от HarleyFlanagan
Научих се да плувам преди 3 години. Самичка. И то не е плуване, носене на повърхността в опит да не потъна ;D. Получава ми се де, но не владея някакви стилове и тн. Най-лесно ми е, когато плувам по гръб. Но някак повече се отпускам в басейни, страх ме е да ходя към по-дълбоките места в морето.
Не мога. Ама тва не ми пречи да не излизам от водата с часове.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мии самото плуване се научих преди 3 години някъде, на което ме научи баща ми. А носенето над повърхността се научих сам![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Хах, аз не мога да се отпускам, защото се паникьосвам като водата ми стигне до ушите и влезе в тях. Супер неприятно ми е, инак мога горе-долу, но без отпускане е изморително.
Иначе баща ми ме тества като влезнахме като бях по-малък с водно колело и някъде ~ 2 метра дълбочина той ме бутна от колелото. Аз в пълен шок ща не ща започнах да пляскам, нямах друг избор![]()
мхм
Прекосявал съм р.Дунав ей с тези две ръце
до Румъния и обратно
адреналина е на 6+ като си на средата и се чудиш "абе дали да не се върщам"
Моля ?!
трудно ли е?Първоначално написано от Riot
тва ми беше любимото занимание, даже съм бягал от даскало, за да ида на басейна, но заради здравословни проблеми е препоръчително да не си мокря главата...
Мен са ме учили като малък с тоя метод дето те хвърлят във водата.Откакто се знам аз мога да плувамВъпреки че в бътърфлая не съм добър, да не кажа зле, на кроул съм доста бърз.
Преди плувах на по - дълги разстояния, но откакто пропуших съм скъсил дистанциите :\
Доста, особено на връщанеПървоначално написано от baceto
на отиване психика
на връщане те наляга умората... течението също оказва влияние
и вече жестокото щастие щом усетиш сушата под краката си
чувството е незаменимо, обръщаш се назад и се усмихваш...
Моля ?!
а къде го преплува, в смисъл кой град?Първоначално написано от Riot
Кроул най го умея, по гръб също плувам добре.
На гръб съм най-добра. Иначе мога и бътърфлай и кроул. Бруст така и не се научих да плувам![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.