- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Можете ли да плувате?
Първоначално написано от Jumbie483
безплатни?
от кой град/село си?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
мога.. като ютия..![]()
нещо това осъзнах преди много време, че не е за мене.. +това ми става лошо като съм повече от 2-3 минути във водата... не знам защо.. даже на морето не влизам във водата..![]()
![]()
Мога да плувам. Не кой знае колко добре, но все пак приемливо. И обожавам водата!![]()
Не умея да плувам особено добре.
You are broken, I can fix you...
от Монтана съмПървоначално написано от maksimal
![]()
Ако учиш в даденото училище (то си е само едно в града с басейн) и можеш да ползваш басейна безплатно и дори и учител по плуване има. Иначе за ученици от другите училище се плаща. Поне така беше аз като учих там, сега не знам как е![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
е, к'во, ние плувахме още в детската
//безплаааатно, това е невъзмоооожно:Д
Защо не ?![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
абе колкото да не потъвам мога .. не влизам много навътре във водатаако не мога да стъпя на пясъка тръгвам обратно хД
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Да, мога да плувам във всякакъв стил. Обожавам да се гмуркам![]()
Обожавам да плувам , да се гмуркам и да съм във водата...обичам яя водатаа!!!!!![]()
![]()
![]()
Под вода ми е значително по-лесно, отколкото по нормален начин, само че ми се скапват очите, а на плаж нямам навик да си нося очила за плуване.
Мога и кучешката, ахаха![]()
Мисля, че г/д го умея оня стил дето си размахваш ръцете и краката.. но не помня как се казваше. Най-стандартния. Ама само горе-долу.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не съвсем :/
просто много ме е страх да се отпусна и много съжалявам за това,но какво да се прави![]()
МОМИЧЕ!
Не мога нито да плувам, нито да се задържам по най-простия начин над водата... Имам чувството, че и в плитко ще се удавя.
Първоначално написано от jghgh
разби ме
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
всъщност не
в смисъл, мога да се задържа и уж мога да плувам някакъв стил, ама не си е работа. като цяло седя и се плацикам
не мога много много . . .
задържам се г/д,колкото да не се удавя,
но прекалявам с ръкомахането и яко опръсквам всички около мен![]()
![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Кат' пирон в кисело мляко плувам.![]()
И аз така, а толкова много ми се иска да се науча... Така както върви засега обаче скоро това няма да се случи.Първоначално написано от PinkFloydSound
Не мога, за това и миналия ден като бях на басеин само седях на края и цопах с крака, защото басейните бяха с дълбочина - 2, 3 и 5 м..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Мога всички стилове само че понеже няма каде да си ходя редовно на плуване бътърфлая съм го забравил. Но поне лятата си наваксвам![]()
up
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...